Restauranttullio Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Dejlig restaurant med rigtig flinke og søde medarbejdere. Vi kom lige forbi og skulle have noget at spise og det fortrød vi bestemt ikke. Vi gik derfra med varme hjerter og fik endda en sludder med ej... Voir plus

Betjeningen var sød og venlig, og ved de andre borde så pizzaerne og burgerne ud til at være gode, men vi bestilte stjerneskud -og det skulle vi aldrig have gjort! Ringeste stjerneskud nogensinde. De... Voir plus

Det er altid svært at finde en restaurant til en skøn flok specialelever - menukortet skal ramme bredt. Vi skal helst sidde sammen. Og priserne skal ikke være for høje…og jo: ikke for meget larm. Jeg... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

24 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

5 stjerner værd👌

Rigtig god betjening fra alle medarbejdere, og maden var meget lækker (pasta, salat, kød og souvlaki), hjemmelavet dyp og ikke mindst en virkelig lækker champignon sovs. Stilrent lokale med dæmpet rolig musik og flot bagvæg. Kommer vi til Djurs igen, så går turen 100% også til restaurant Tullio i Rønde igen. 5 stjerner fuldt fortjent:)

6 août 2025

Topklasse på Restaurant i Rønde

Tænk at komme til Rønde fra Københavns mange højtbedømt restauranter, og opleve at Restaurant Tullio på Røndes Hovedgade, har fortjent flere stjerner end der kan gives. Fin velkomst ved ejeren fra start, kvik og omsorgsfuld og personlig betjening af husets tjenere, enkel og stilren indretning og græsk inspireret mad i topklasse. Selv brødet er en oplevelse i sig selv. Fik betroet af det er specialfremstillet af kvalitets ingredienser og efter en gammel opskrift tilsat et stejf af Tullio ejerens brors særlige kundskaber indenfor netop brød med bid i. Måtte have en extra kurv. Velsmagende Tzatziki og en lækker hjemmelavet dressing fulgte med. Ved bordet blev vi enige om, at alle vores valgte hovedretter fra det græske køkken var helt fantastiske. Besøget her har givet sommeren en extra dimension. Husk at bestille bord, der var fuldt hus på en hverdag i ferien. Vi var bare heldige vi fik et bord lidt tidligere på aftenen og restauranten blev hurtigt fyldt. Vi kommer igen.

18 juillet 2025

Dejlig mad

Dejlig mad - lige ud af landevejen 😊Venlig og hurtig betjening. Fornuftigt prisleje. Alt i alt en god oplevelse 👍

26 juin 2025

Restaurant Tullio Rønde har vi spist…

Restaurant Tullio Rønde har vi spist mange gange og kan kun give dem 5 stjerner,hver gang er maden fantastisk. I dag har vi fået rejecocktails og kalvefilet altid sød og venlig betjening god service og virkelig god mad

3 juin 2025

Super lækkert mad

Super lækkert mad og meget god og professionel betjening. Både pizza og stjerneskud var alle pengene værd og smagte fantastisk.

22 décembre 2024

Dejlig mad
Har lige været på restaurant Tullio og fået super dejlig mad
Høflig betjening og som sagt dejlig mad
Kommer gerne igen

5 octobre 2024

God oplevelse og god mad til prisen

Vi besøgte Restaurant Tullio, Rønde, i går, hvor vi (3 personer) spiste frokost.
Betjeningen var i top. Portionerne var rigeligt store.
Vi bestilte tre forskellige retter: Tullio Specialtallerken, Stjerneskud og Fiskefilet. Det var en god oplevelse for os alle. Prisen taget i betragtning, giver vi 5 stjerner.

30 août 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit