Restly Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Virkelig god i vintermørket! Restlys solopgangs-vækkeur har gjort det meget nemmere at stå op i de mørke måneder. Det bløde lys vækker mig stille og roligt, og jeg føler mig langt mere frisk om m... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har længe ønsket mig et rigtigt vækkeur i stedet for, at bruge min mobil til det... Samt få min mobil ud af mit soveværelse... Og så med det beroligende lys, samt lyden på vækkeuret er fantastisk.. o... Voir plus

L'entreprise a répondu

Når jeg ikke svarer på første eller anden mail om at "anmelde" mit køb, er det jo nok fordi jeg ikke gider bruge min tid på at fylde data i Jeres CRM-systemer. Men I bliver VED med at sende dette "hus... Voir plus

1. Magasin de literie
  2. aussi dans
  3. Boutique de santé et beauté
  4. Magasin d'ameublement et de décoration
  5. Magasin d'aromathérapie
  6. Magasin de luminaires

Écrit par l'entreprise

Restly er en dansk webshop med produkter til bedre nætter og lysere morgener. Vores mest populære produkt er Restly Rise, et solopgangsvækkeur (wake-up light), der vækker dig med gradvist stigende lys og rolige lyde. Solopgangen kan indstilles fra 5 til 180 minutter, og uret har 30 lyde, solnedgangsfunktion og kræver ingen app. Det bruges af både voksne, børn og teenagere og er særligt populært i de mørke vintermåneder. I sortimentet finder du også: - Restly Hush: white noise-maskine - RestlyPillow Fluff: memory foam-hovedpude - Restly Luxe: natmaske i mulberry-silke - Restly Scent og Restly Mist: aroma diffusere - Restly Isbad Vi sender fra dansk lager med levering på 1 til 3 hverdage og fri fragt ved køb over 600 kr.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Everything went well with the order.

Everything went well with the order.
Nothing over the top good. The diffuser works fine but it’s a little smaller than expected.

8 novembre 2025

Réponse de Restly

Thank you, Sophia. We are glad the order went smoothly and that the diffuser works well. Thanks for the note on its size. We will make the dimensions clearer on the product page. Best regards, Restly

Meget tilfreds

Hurtig levering og er meget glad for uret, det har virkelig hjulpet mig med at vågne nemmere og bedre. Det eneste er at uret lyser om natten, som kan være forstyrrende, men dækker det bare😊⭐️ meget tilfreds

8 décembre 2025

Réponse de Restly

Tak, Anna-Sofie. Dejligt at solopgangsvækkeuret hjælper dig med at vågne nemmere. Et lille tip: displayets lys kan dæmpes på selve uret, så det ikke forstyrrer om natten. Skriv til info@restly.dk, hvis du vil have hjælp til det. Mvh. Restly

Jeg har ikke modtaget noget endnu

Jeg har ikke modtaget noget endnu. Så at bede om en anmeldelse synes præmaturt. Bestilte for en uge siden, så ikke ligefrem ekspedit levering.
Opdatering. Jeg har nu modtaget uret. Jeg har fået god kundeservice og har derfor opgraderet min anmeldelse.

26 novembre 2025

Réponse de Restly

Tak, Thomas, og tak fordi du opdaterede din anmeldelse. Vi beklager, at leveringen trak ud, og at vores mail kom, før uret var fremme. God fornøjelse med det. Mvh. Restly

God service

God service og hurtigt svar på spørgsmål

12 novembre 2025

Tak, Claus. Skriv endelig igen, hvis du får flere spørgsmål. Mvh. Restly

Det er et godt produkt jeg har købt

Det er et godt produkt jeg har købt. Det lever op til forventningerne, selvom jeg dogvhavde ønsket at der var flere lyde som kunne bruges til alarmen, eller at man o det mindste selv kunne vælge hvilken af de 30 lyder der skal være alarm. Ellers er jeg rigtig glad for den, og jeg vågner nu når solen står op, hvilket føles en meget mere behagelig og rolig måde at vågne på.

18 octobre 2025

Réponse de Restly

Tak, Caroline. Dejligt at du vågner roligere med dit solopgangsvækkeur. Dit ønske om selv at kunne vælge mellem alle 30 lyde som alarm er noteret og givet videre. Mvh. Restly

Super fint

Super fint - jeg er meget glad for at vågne til et blidt lys og rolige toner nu hvor man går en mørk vinter i møde.

20 octobre 2025

Réponse de Restly

Tak, Sasja. Blidt lys og rolige toner gør en stor forskel, når morgenerne bliver mørke. God vinter med dit solopgangsvækkeur. Mvh. Restly

Super tilfreds

Super tilfreds både med bestilling, levering og produktet Restly Solopgangs-vækkeur

11 octobre 2025

Réponse de Restly

Tak, Camilla. Vi er glade for, at både bestilling, levering og dit Restly Rise solopgangsvækkeur lever op til forventningerne. Mvh. Restly

Endelig

Endelig! Min nye Restly har indfriet alle mine forventninger. Jeg har længe været på jagt efter et ur, der kan vække mig med en kombination af lys og fuglesang, og det kan den præstere. Jeg er desuden imponeret over, hvor brugervenligt interfacet er; det var hurtigt at vænne sig til.

1 août 2025

Réponse de Restly

Tak, René. Lys og fuglesang er en god kombination at vågne til, og det glæder os, at Restly Rise var hurtigt at lære at kende. Mvh. Restly

Alt var tip top i orden.

Alt var tip top i orden.. 5 stjerner her fra👌

3 juillet 2025

Tak for de fem stjerner, Matti. Mvh. Restly

Over forventninger

Over forventninger

God kundeservice og et fantastisk produkt!

30 avril 2025

Réponse de Restly

Tak, Henning. Vi er glade for, at både produkt og kundeservice overgik forventningerne. Mvh. Restly

Overraskende gode produkter!

Overraskende gode produkter!
Jeg var lidt skeptisk i starten, men efter jeg modtog mine produkter og testede dem kan jeg kun anbefale det.

3 avril 2025

Réponse de Restly

Tak, Eray. Det er helt fair at være skeptisk, og derfor er det ekstra rart at høre, at produkterne overbeviste dig. Mvh. Restly

Fantastisk produkt og service

Fantastisk produkt og service - Det bliver ikke sidste gang jeg bestiller derfra🔝⭐️

17 avril 2025

Tak, Omer. Vi glæder os til næste gang. Mvh. Restly