Virkelig god i vintermørket! Restlys solopgangs-vækkeur har gjort det meget nemmere at stå op i de mørke måneder. Det bløde lys vækker mig stille og roligt, og jeg føler mig langt mere frisk om m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har længe ønsket mig et rigtigt vækkeur i stedet for, at bruge min mobil til det... Samt få min mobil ud af mit soveværelse... Og så med det beroligende lys, samt lyden på vækkeuret er fantastisk.. o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Når jeg ikke svarer på første eller anden mail om at "anmelde" mit køb, er det jo nok fordi jeg ikke gider bruge min tid på at fylde data i Jeres CRM-systemer. Men I bliver VED med at sende dette "hus... Voir plus
L'entreprise a répondu
Restly er en dansk webshop med produkter til bedre nætter og lysere morgener. Vores mest populære produkt er Restly Rise, et solopgangsvækkeur (wake-up light), der vækker dig med gradvist stigende lys og rolige lyde. Solopgangen kan indstilles fra 5 til 180 minutter, og uret har 30 lyde, solnedgangsfunktion og kræver ingen app. Det bruges af både voksne, børn og teenagere og er særligt populært i de mørke vintermåneder. I sortimentet finder du også: - Restly Hush: white noise-maskine - RestlyPillow Fluff: memory foam-hovedpude - Restly Luxe: natmaske i mulberry-silke - Restly Scent og Restly Mist: aroma diffusere - Restly Isbad Vi sender fra dansk lager med levering på 1 til 3 hverdage og fri fragt ved køb over 600 kr.
Tulipvej 1, 7100, Vejle, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois

Réponse de Restly
Everything went well with the order.
Nothing over the top good. The diffuser works fine but it’s a little smaller than expected.

Réponse de Restly
Hurtig levering og er meget glad for uret, det har virkelig hjulpet mig med at vågne nemmere og bedre. Det eneste er at uret lyser om natten, som kan være forstyrrende, men dækker det bare😊⭐️ meget tilfreds

Réponse de Restly
Jeg har ikke modtaget noget endnu. Så at bede om en anmeldelse synes præmaturt. Bestilte for en uge siden, så ikke ligefrem ekspedit levering.
Opdatering. Jeg har nu modtaget uret. Jeg har fået god kundeservice og har derfor opgraderet min anmeldelse.

Réponse de Restly
Hurtigt svar på mail og personlig løsning på en lagerfejl. Tak for hjælpen

Réponse de Restly
Det er et godt produkt jeg har købt. Det lever op til forventningerne, selvom jeg dogvhavde ønsket at der var flere lyde som kunne bruges til alarmen, eller at man o det mindste selv kunne vælge hvilken af de 30 lyder der skal være alarm. Ellers er jeg rigtig glad for den, og jeg vågner nu når solen står op, hvilket føles en meget mere behagelig og rolig måde at vågne på.

Réponse de Restly
Super fint - jeg er meget glad for at vågne til et blidt lys og rolige toner nu hvor man går en mørk vinter i møde.

Réponse de Restly
Super tilfreds både med bestilling, levering og produktet Restly Solopgangs-vækkeur

Réponse de Restly
Endelig! Min nye Restly har indfriet alle mine forventninger. Jeg har længe været på jagt efter et ur, der kan vække mig med en kombination af lys og fuglesang, og det kan den præstere. Jeg er desuden imponeret over, hvor brugervenligt interfacet er; det var hurtigt at vænne sig til.

Réponse de Restly
Fin service ved direkte henvendelse og hurtig svar på sms.
Varen kom til tiden og fungerer perfekt 😃

Over forventninger
God kundeservice og et fantastisk produkt!

Overraskende gode produkter!
Jeg var lidt skeptisk i starten, men efter jeg modtog mine produkter og testede dem kan jeg kun anbefale det.

Réponse de Restly
Fantastisk produkt og service - Det bliver ikke sidste gang jeg bestiller derfra🔝⭐️