À propos de l'entreprise

1. Prestataire de réaménagement de cuisine

Écrit par l'entreprise

Uitgekeken op de stijl of kleur van je keuken? Keuken wrappen kan de oplossing zijn om de ruimte een frisse en moderne uitstraling te geven zonder de kosten en het gedoe van een complete renovatie. Door gebruik te maken van doorontwikkelde folies gaat de keuken jaren lang mee. Deze folies zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren, patronen en texturen, waaronder houtlook, hoogglans, mat, natuursteen en zelfs marmer. Dit biedt de mogelijkheid om de keuken volledig aan te passen aan de persoonlijke smaak en stijl van de bewoner. Het proces van wrappen is relatief snel en eenvoudig, vaak binnen één tot twee dagen voltooid. Het vereist geen uitgebreide demontage van de keuken, wat betekent dat er minder overlast en rommel is in vergelijking met volledige renovatie. Bovendien is keuken wrappen een kostenefficiënte optie, vaak aanzienlijk goedkoper dan het vervangen van keuken.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,3

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben in februari dit jaar onze…

Wij hebben in februari dit jaar onze keuken laten Restylen bij "Restyle uw keuken".
De keuken was super netjes gerestyled. Echter een paar weken geleden begon bij de handgrepen ( ook nieuw) van een aantal deuren, de folie op te kruipen. De folie liet los onder de handgrepen. We hebben foto's van de deuren opgestuurd. Ze hebben dit super netjes opgelost. "Restyle uw keuken" heeft de folie geheel verwijderd en op alle deuren nieuw folie geplaatst. Het ziet er weer super netjes uit. Wij willen "Restyle uw keuken" bedanken voor het kostenloos oppakken van deze klacht.

Wij raden iedereen aan om hun keuken door dit bedrijf te laten wrappen, super klasse!
Fam. v. Hout

9 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben onze keuken laten wrappen…

Wij hebben onze keuken laten wrappen door Restyle uw Keuken en zijn super tevreden met het resultaat! Vanaf het eerste contact met Rick verliep alles snel en professioneel. Hij reageerde direct, kwam vlot langs om de mogelijkheden door te nemen en gaf eerlijk en duidelijk advies.

Het werk is echt perfect uitgevoerd strak, netjes en met oog voor detail. De keuken ziet er weer als nieuw uit! Ook de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend; je krijgt echt vakmanschap voor een eerlijke prijs.

Kortom: snelle service, vriendelijk contact en topkwaliteit. Wij raden Rick van Restyle uw Keuken absoluut aan! 👌

11 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijk, klantgericht en kwaliteit!

Vanaf het eerste (mail) contact zijn wij vriendelijk en deskundig geholpen. Onze keuken kon na 14 jaar wel “een ander jasje” gebruiken. Rick dacht met ons mee in de kleur keuze en opties met betrekking tot de grepen. De bestaande RVS handvatten zijn opgehaald en gepoedercoat. Ze werden tijdelijk vervangen met “nood” knoppen die ook door Restyle uw Keuken zijn geleverd en gemonteerd.
Vervolgens is in 1 dag de gehele keuken gewrapt alsook de plint (incl reparatie).
De heren werken netjes en leveren een prachtig resultaat. Echte vakmannen!
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken, veel dank aan team Restyle uw Keuken. Ik kan ze van harte aanbevelen!!

14 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn keuken was verouderd en verkleurd

Mijn keuken was verouderd en verkleurd, na contact te hebben gehad met de heren was mijn keuken binnen no time zgan.
en dat voor een fractie van de prijs van een nieuwe keuken!

6 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Vader en Zoon bouwen aan een mooi bedrijf

Mooi bedrijf waar vader en zoon goed samen werken!
Nog niet zo lange geleden gevraagd of Restyle uw Keuken langs wilde komen om onze keuken op te knappen. De vader kwam meteen even langs voor een eerste inspectie.
Afspraak kunnen maken op zeer korte termijn. Erg blij met het eind resultaat

7 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

De mannen voor uw keuken renovatie

Deze heren zijn echte vakmannen die luisteren naar de wens van de klant en dit verwezenlijken. Wil je je keuken een nieuwe look geven, dan moet je bij Restyle Kitchen zijn. Het eindresultaat is in één woord fantastisch. Keuken renoveren, zoek contact met deze mannen. Prijs en kwaliteit zijn goed.
Milan Zolak en Nicolette Kluijver

5 juillet 2024

Professioneel bedrijf. Een echt aanrader

Dit bedrijf is zeer professioneel te werk gegaan, zijn secuur en nemen de tijd. Geven goed advies en denken met je mee. Mijn ouders hadden niet het geld voor een nieuwe keuken maar Restyle heeft onze oude keuken een fantastische make-over gegeven. Iedereen denkt dat zij een nieuwe keuken hebben. Wij zijn meer dan tevreden! Restyle bedankt!!

19 juin 2024

Nieuwe keuken uitstraling

Ik heb 2 jaar geleden mijn keuken laten restylen. Ben nog steeds zeer tevreden. Keuken heeft nog steeds een mooie, robuuste uitstraling. Gebruikte materialen en folie vertonen geen slijtage of gebruikers sporen. Mooie duurzame oplossing.

5 juin 2024
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus