Retroportalen Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har nu haft købt af to omgange hos Retroportalen og vær gang har varerne været tip top, kan specielt godt lide at man gør sig den umage at smide lidt boblefolie ind i spilkassetten, så spillet i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service fra Retroportalen! For det første lavede jeg en bestilling, hvor jeg ønskede at tilkøbe endnu en vare inden afsendelse. De svarede super hurtigt, og leverede næsten lige så hurtigt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En fantastisk oplevelse! Helt igennem super duper oplevelse fra Retroportalen! Vare beskrevet ligesom den er og pakket fint og beskyttet. En venlig hilsen som tak for købet fulgte også med så kæmpe... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de jeux

Écrit par l'entreprise

Hos Retroportalen finder du alt, hvad retrohjertet begærer til alle aldersgrupper, indenfor konsolspil, bøger, musik, legetøj, tegneserier, PC gaming, trading card games, film og meget mere. Vi har en kæmpe passion for det nostalgiske, og det strækker sig over en bred vifte i fantasi og eventyr verdenen, og går op i, at tingene er i orden. Vores mål er at give dig den bedste mulige kundeoplevelse, hvor du kan føle dig tryg og velkommen. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores varer og sikrer, at de lever op til vores høje standarder. Du kan være sikker på at finde autentiske produkter, der bringer minderne frem fra fortiden, men også helt nye produkter med rødder i retro verdenen. Så kig dig omkring, lad nostalgien strømme og find dine favoritter i vores retro univers. Vi glæder os til at betjene dig og gøre din shoppingoplevelse til noget helt særligt. De bedste retro hilsner. Lau / Retroportalen

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

63 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og pakket fint ind…

Hurtig levering og pakket fint ind især omkring selve dvd’en
God butik 😁

27 juillet 2026

Réponse de Retroportalen

Bare kæmpe tak Randi🙏🏼 Vi er glade for at høre din oplevelse hos os har været 5 stjerner, og vores altid omhyggelige håndtering af vores ordre bliver lagt mærke til📦😊💜

Ingen problemer

Réponse de Retroportalen

Super fedt! Vi er så glade for at høre din oplevelse hos os har været 5 stjerner😊

Skarp pris.

24 juillet 2026

Réponse de Retroportalen

Det er vi super glade for at høre😊

Super god service

Super god service, hurtig forsendelse, alt i i alt en god oplevelse.

16 juillet 2026

Réponse de Retroportalen

Tusind tak Susanne og vi er super stolte over, at høre din oplevelse hos os har været 5 stjerner😊

Mega fedt

Hurtigt og godt

6 juillet 2026

Réponse de Retroportalen

Mega fedt at høre Svend Erik, og vi er glade for at høre din oplevelse hos os har været 5 stjerner😊

Réponse de Retroportalen

Fedt Preben - vi er glade for at høre din oplevelse hos os har været 5 stjerner😊

God oplevelse

God oplevelse. Billig film hvor alle kan være med.

10 juin 2026

Réponse de Retroportalen

Kæmpe tak Bjarne for dine 5 stjerner. Vi er super glade for at din oplevelse har været god💜

Vi håber at må få lov at betjene dig igen ude i fremtiden😄🎬✌️

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Noté 5 sur 5 étoiles

En rigtig god oplevelse.det er ikke sidste gang jeg handler hos retoportal.dk.😃😃😃😃😃 og rigtig god til jer ❤️❤️😀😀

Rigtig god oplevelse og hurtig levering og det er ikke sidste gang jeg handler hos retro portalen.dk. 😀😀😀😀😀😀 og rigtig go dag til jer ❤️❤️😀😀 med venlig hilsen Per Ladefoged 😀

8 juin 2026

Réponse de Retroportalen

Sindssyg fedt at du har haft en 5 stjernet oplevelse hos os! Vi glæder os allerede til at måtte betjene dig igen💜😄✌️

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive så fin en anmeldelse. Det betyder meget for os💜

Købte dvd

Købte dvd. God kvalitet og ikke sidste gang jeg handler der.

3 juin 2026

Vi er super glade for at høre din oplevelse hos os har været 5 stjerner😊

Tak fordi du tog dig tid til at skrive, og på gensyn💜

Vi ser frem til at betjene dig igen!

Noté 3 sur 5 étoiles

hej jeg syndes ikke om jeres bonus ved…

hej jeg syndes ikke om jeres bonus ved køb af 50 film syndes det er for meget ellers en god side

8 juin 2026

Hej Kurt,

Mange tak for din feedback og de pæne ord om vores webshop, det er vi glade for at høre! Vi er kede af, at vores rabatstruktur skuffer dig. Vi forsøger at sammensætte vores mængderabatter, så der er en fordel for alle typer kunder. Derfor starter vores rabatter allerede ved køb af 5 film (hvilket giver 10 % rabat), hvorefter rabatten stiger gradvist op til de 35 % ved 50 film. Vi tager dog dit input med videre i vores overvejelser om fremtidige kampagner. Vi håber, vi må byde dig velkommen i webshoppen en anden gang.

Tak for din anmeldelse, vi er glade for du synes godt om vores side 💜👍😊

De bedste retro hilsner Henriette

Réponse de Retroportalen

Rigtig godt at høre Hans og vi er glade for at høre din oplevelse hos os har været 5 stjerner😊

DET DU IKKE KAN FINDE PÅ DANSK ER HER

Fantastisk handle sted fik mine 3 dvd film og en Haribo mini pose med, kan klart anbefales jeg går meget i Marvel især dem der svær og få fat i på dansk undertekst, mange Blu-ray som findes i den format er som regelmæssigt ikke med dansk, så hvis du søger en gamle film/serie så er det her du kan måske finde dem på dvd.

27 avril 2026

Réponse de Retroportalen

Tusind tak for din flotte anmeldelse💜
Vi er helt vildt glade for du godt kan lide vores udvalg, det betyder alt for os!😊✌️

Tak fordi du tog dig tid til at skrive!

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig man kan finde udgået film som…

Dejlig man kan finde udgået film som man mangler herinde hos jer 😉👍

4 mai 2026

Réponse de Retroportalen

Vi er glade for at høre din oplevelse hos os har været 5 stjerner og du er glad for vores udvalg😊 Vi bestræber os hele tiden på at ligge nye produkter på shoppen, og mange flere film er på vej🎬😊😊

Noté 4 sur 5 étoiles

Vare som beskrevet.

20 avril 2026

Réponse de Retroportalen

Godt at høre John og vi er glade for at høre din oplevelse hos os har været god😊

Noté 4 sur 5 étoiles

God og hurtig handel

God og hurtig handel.
Nemt at finde de spil jeg ønsker, og hurtig levering.
Gode spil til gode priser.
En super oplevelse.

Réponse de Retroportalen

Vi er virkelig glade for, at du havde en super oplevelse hos os💜

Tusind tak for dine 4 stjerner ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service, og de spil jeg bestilte ser helt nye ud.. 😁👍👍

Kun gode tanker herfra.. 🙏

Fremragende service

Fremragende service

9 avril 2026

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse at handle hos retroportalen. Fik varene efter 2 dage. Jeg havde bestilt 3 dvd film, og de var virkelig pakket fint ind, samt var dvd skiverne og dvdboxene som nye. Handler helt sikkert hos Retroportalen igen.

30 mars 2026

Fin og god service

Alt var perfekt - både vare, indpakning og hurtig levering

16 février 2026

Super oplevelse

Efter bestillingen var gennemført, fandt de ud af hos retroportalen, at en af de bestilte varer ikke levede op til deres egen standard, og jeg fik den varer med uden beregning. Filmen afspiller helt som den skal, skiven fejlet intet, omslaget fra filmen var det eneste der var skadet.

10 février 2026

Réponse de Retroportalen

Vores service skal altid være i top, og tingene skal være i orden! Vi sætter stor pris på din anmeldelse💜

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus