Jeg har nu haft købt af to omgange hos Retroportalen og vær gang har varerne været tip top, kan specielt godt lide at man gør sig den umage at smide lidt boblefolie ind i spilkassetten, så spillet i... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk service fra Retroportalen! For det første lavede jeg en bestilling, hvor jeg ønskede at tilkøbe endnu en vare inden afsendelse. De svarede super hurtigt, og leverede næsten lige så hurtigt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rigtig god oplevelse at handle hos retroportalen. Fik varene efter 2 dage. Jeg havde bestilt 3 dvd film, og de var virkelig pakket fint ind, samt var dvd skiverne og dvdboxene som nye. Handler helt si... Voir plus
L'entreprise a répondu
En fantastisk oplevelse! Helt igennem super duper oplevelse fra Retroportalen! Vare beskrevet ligesom den er og pakket fint og beskyttet. En venlig hilsen som tak for købet fulgte også med så kæmpe... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Retroportalen finder du alt, hvad retrohjertet begærer til alle aldersgrupper, indenfor konsolspil, bøger, musik, legetøj, tegneserier, PC gaming, trading card games, film og meget mere. Vi har en kæmpe passion for det nostalgiske, og det strækker sig over en bred vifte i fantasi og eventyr verdenen, og går op i, at tingene er i orden. Vores mål er at give dig den bedste mulige kundeoplevelse, hvor du kan føle dig tryg og velkommen. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores varer og sikrer, at de lever op til vores høje standarder. Du kan være sikker på at finde autentiske produkter, der bringer minderne frem fra fortiden, men også helt nye produkter med rødder i retro verdenen. Så kig dig omkring, lad nostalgien strømme og find dine favoritter i vores retro univers. Vi glæder os til at betjene dig og gøre din shoppingoplevelse til noget helt særligt. De bedste retro hilsner. Lau / Retroportalen
Rugmarksvej 2, 8462, Harlev J, Danemark
Demande des avis aux clients
Aldrig i mit livs skabte dage har jeg oplevet noget - så hurtigt -
Bestilt den ene dag, hentet den næste formiddag
Fantastisk

Réponse de Retroportalen
Købte en brugt bog. Alt levede op til forventningerne. Hurtig levering. Handler helt sikkert her igen.

Réponse de Retroportalen
Jeg bestilte en figur som blev afsendt med det samme og kort tid derefter fik jeg en opringning fra dem.
De ville lige undskylde en fejl med forsendelsen. De havde kun fået sendt selve figuren og glemt den originale indpakning som hørte til den. Så jeg fik tilbudt at få den leveret personligt, men jeg afslog da jeg godt kunne vente den ene dag ekstra på det. Så I stedet for valgte de at smide en lille ekstra gode med i pakke 2 som undskyldning. Det viste sig at være et helt nyt PS5 spil som jeg heldigvis ikke allerede har i min samling. Så uden tvivl en super oplevelse og fantastisk kunde service og jeg har allerede bestilt en ny figur. Spændene at se om de får sendt den nye ordre samlet. ;-)

Réponse de Retroportalen
Amazing service, I ordered a game for Xbox 360.
The game was in very good condition. No scratch at all and the box also was in great condition.
Only hickup was the manual was in German and I didn't expected that (I also didn't check if it was mentioned in the description).
Also to note, there was an handwritten note in the package to wish me a lot of fun with the game and some gummy bear. That was unexpected and highly appreciated.

Réponse de Retroportalen
Lavede en ordre på en assassins Creed figur og nogle Xbox spil
Både figur og spillene er i god stand og pakket forsvarligt
Kan kun varmt anbefales

Réponse de Retroportalen
Rigtig fin butik. Modtog min pakke hurtigt og med en rigtig god indpakning. :)

Réponse de Retroportalen
Jeg havde et brændende ønske om at se 3 film (igen), men jeg havde ikke mulighed for at finde en tjeneste hvor det var muligt, uden at jeg skulle leje dem. Men så faldt jeg over hjemmesiden Retroportalen og her var alle 3 film, og det var endda billigere end at skulle leje dem 😁. Jeg bestilte og de var fremme 2 dage senere. Mega fedt.
Kæmpe anbefaling herfra

Réponse de Retroportalen
Hurtig afsendelse, varerne i perfekt stand og pakket forsvarligt. Fantastisk webshop. Vil helt sikkert handle her igen.

Réponse de Retroportalen
Perfekt handel. Kom indenfor 2 hverdage meget godt pakket ind og dvd'erne var i utrolig pæn stand. Inkl personlig skrevet besked og en pakke vingummier mums!

Réponse de Retroportalen
Filmen er i rigtig fin stand,selv om det er en brugt film vi købte .
Kan varmt anbefale at købe film her.