Min kæreste og jeg var inde og prøve midnight train to progue. Det blev reklameret som et stille og roligt nostalgisk oplevelse med fokus på oplevelse istedet for svære gåder. Lige præcist det fik vi... Voir plus

Vi har nu prøvet to af jeres Escape Rooms på Gothersgade. Vi kan absolut IKKE anbefale at prøve rummet The Night Train to Prague. Det var super kedeligt, og havde ingen wow-effekt. Det var faktisk b... Voir plus

Vi har prøvet RiddleMystery Aarhus 27 juli 2021. Vi blev meget positivt overraskede. Spændende opgaver - nogle også lidt udfordrende. Vi måtte desværre bruge “cheet-sheet” 2 gange. Der var få steder h... Voir plus

L'entreprise a répondu

Colombian Hideout var en fed oplevelse og faktisk ret svær! Søde mennesker som personale og hjælp undervejs, viste os efterfølgende hvad vi manglede at løse for at have klaret mysteriet helt. Kommer... Voir plus

1. Parc de loisirs

Écrit par l'entreprise

Vi er Riddlehouse, din gateway til uforglemmelige Escape Room-oplevelser i Danmark. Med vores lokationer i både det centrale København og i det nu nedlagte Vridsløselille Statsfængsel (nu Porten), skaber vi unikke eventyr, der udfordrer sindet og stimulerer sanserne. Vores mission er at bringe glæde gennem leg, læring og opdagelse. Deltag i vores eventyr.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

346 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Super sjovt

Super sjovt, også for to 13-årige piger, som synes det var fantastisk og i øvrigt vil afsted igen :)
Meget opmærksom og hjælpsom game master.
Alt i alt rigtig god oplevelse.

14 octobre 2025

Seven for familie med tenåringer

Vi spilte Seven og hadde en super opplevelse med to voksne og to tenåringer. Takk til gamemaster! Ikke for skummelt, men litt mørkt tema og rom. Kunne gjerne hatt nok lys/lykt til alle spillere selv om samarbeid selvfølgelig er ønskelig. Passe med 4 deltagere. Flott laget og mulig å gjennomføre for alle som har litt erfaring eller bare er kreative og tør å prøve seg frem. Vi trengte noen hint for å rekke gjennom innen 60 min og var veldig fornøyde med å unnslippe i tide.

7 août 2025

Flugten fra fængslet af Riddlehouse escape rooms

Riddlehouse og deres escape rooms i det gamle fængsel er genialt. Man får stemningen helt ind under huden. Vi havde valgt flugten fra fængslet, da den passede til vores gruppe (alder mellem 11 og 45).
Vi blev meget inspireret og kommer garanteret igen og skal prøve escape rooms med Olsen Banden temaerne. Der var rigtig god introduktion, guidens og evaluering før, under og efter vores besøg i escape rooms. Kan varmt anbefales til alle, der har lyst til at prøve

22 juin 2025

Vi var i Olsensbanden rummet

Vi var i Olsensbanden rummet, med det sidste kup, og havde valgt det fordi vi havde både børn og nybegyndere med. Det var en super oplevelse for alle børn og voksne! Hvis man kan lide Olsen-banden universet, er oplevelsen her et must 😊

5 juin 2025

Vi fejrede Blå Mandag med hele klassen…

Vi fejrede Blå Mandag med hele klassen hos Riddlehouse, og det var en kæmpe succes! Escape Room i det gamle fængsel var spændende og godt tilpasset aldersgruppen. Der var styr på det hele – pynt, forplejning og oprydning. En sjov, nem og anderledes oplevelse. Kan varmt anbefales!

26 mai 2025

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse med den mest opmærksomme og serviceminded medarbejder. Vi var et hold på 12 personer som delte os og prøvede de 2 Olsens banden rum, som klart kan anbefales. Kan klart anbefales!

7 avril 2025

Hej Melissa
Hvor er det skønt at høre at I havde en god oplevelse hos os!
Vi håber at se jer igen snart :)

Totalt gennemført

Helt imellem gennemført og så godt lavet. Kan helt sikkert anbefales.

5 avril 2025

Hej Mutti
Hvor er det dejligt at høre at I havde det sjovt hos os!
Vi håber at få lov til at tage imod jer igen en anden gang! :)

Sjov underholdning i historiske rammer

Sjov underholdning i historiske rammer

20 mars 2025

Réponse de Riddlehouse

Hvor er et dejligt at høre at I havde det sjovt i vores afdeling i Vridsløselille Statsfængsel!
Vi håber at vi ses igen snart!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Kan stærkt anbefales som team-building event.

Stor tak til Helene, vores Game Master !
Hun var super professionel, forklarede reglerne på flydende engelsk inden vi skulle "spærres inde" i de tre escape rooms ;-)

Vi vender helt sikkert tilbage !!!

12 mars 2025

Hej Peter
Tusind tak for de flotte ord!
Jeg sender rosen videre til Helene!

Skuffede børn

Jeg skulle give mine børn deres første oplevelse i et escaperoom, og det blev langt fra den susccesoplevelse jeg havde håbet på, pga. en hængelås der sad fast.
Vi havde booket colombian hideout, og var rigtige godt med, da vi sidder fast i spillet i 20 min. og dermed ikke når det i tide.
Da vi gennemgår med den ansatte bagefter viser det sig vi havde den rigtige kode til hængelåsen, men at hængelåsen sad så fast at vi troede det var den forkerte kode.
Der var ikke andet fra den ansatte end et træk på skulderen.

3 mars 2025

Hej Ulrik
Vi er frygteligt kede af at høre om denne ærgerlige oplevelse! Det skal selvfølgelig ikke være sådan at man sidder fast, fordi en lås driller. Det tager vi selvfølgelig meget seriøst og vi gennemgår i dag alle vores låse og skifter dem der binder e.l. ud.
Jeg har derudover sendt dig en mail :)

Riddlehouse Escape Room

Super god oplevelse

Super god oplevelse. God udfordring med at få løst gåderne. Vi kommer igen

1 mars 2025

Hej Lars
Hvor er det dejligt at gøre at I havde det sjovt hos os!
Vi glæder os til at tage imod jer næste gang! :)