Best socks I have used
Best socks I have used. They never glide down and are very comfortable to wear. They look good to👌🏼.
Aucun historique récent de demande d’avis
Ik had hiervoor al een paar keer Aero kousjes geprobeerd van andere merken maar toen ik ride velox probeerde was ik direct verkocht ik gebruik nu alleen maar velox kousen deze zitten zeer goed en nooit ergens last van. Zalige kousen een droom om deze te dragen!
Snelle verzending, goede kwaliteit met mooi aanbod en bij vragen altijd snelle reactie.
The combination of perfect quality, a good price, and fast delivery really stands out.
The socks have a clean and aerodynamic look, fit perfectly, and stay nicely high during every ride. Comfortable, stylish, and made for performance. You can really feel the difference when the pace goes up.
Amazing customer service and great quality for the price. Fit is perfect and definitely worth it!
Eerst was er een klein probleem met de levering en is mijn eerste paar helemaal niet aangekomen. Na contact gehad te hebben met hun hebben ze mij een zeer goeie service aangeboden en een nieuw paar opgestuurd. Ik ben zeer tevreden met hoe dit is gelopen. Ook zijn de overschoenen zelf zeer goed en kwalitatief.
Overschoenen en aerosokken van Velox.
Zeer tevreden over de service en de kwaliteit vannde producten. Absolute topkwaliteit voor een zeer nette/eerlijke prijs! Aanrader!
Top overschoenen. Met deze overschoenen weet ik zeker dat ik watts bespaar op de concurrentie:)
Snelle levering en altijd leuk om je passie te delen! Sokken zitten comfortabel en zakken niet af.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Mooie aerodynamische look, blijven goed zitten zakken niet af.
Super mooie sokken van kwaliteit. Mooie pasvorm en blijven lang wit!
Sokken zitten mooi strak om de kuit en blijven na meerdere keren dragen ook strak, zakken totaal niet af. Gewoon erg goede kwaliteit.
Zeer snelle levering en de sokken zitten prima. Ook na het wassen blijven ze mooi. Goede kwaliteit voor een prima prijs!
Ik gebruik de Velox aerosokken nu al een tijdje, en ze blijven echt verrassend goed. Zelfs na meerdere keren wassen zijn ze nog steeds mooi wit geen verkleuring of vaalheid zoals bij veel andere merken. De pasvorm is perfect, ze sluiten mooi aan en zakken nooit af tijdens het fietsen. Echt een topproduct voor wie waarde hecht aan zowel uitstraling als functionaliteit!
Super snelle sokken! Vet blij mee, goede prijs-kwaliteitverhouding en zakken niet af!!
Mooie en goede sokken! Zakken niet af en goede kwaliteit
Jeetje wat een bizar goede sokken, de pasvorm is goed, ze worden niet snel grijs in de was en ze blijven goed zitten. Kortom kopen die sokken!
Top sokken voor een mooie prijs.
Blij mee 😃!
En savoir plus sur les différents types d'avis.