Risskov Flytteforretning Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Hvis vi kunne give 10 stjerner, så ville det være fuldt fortjent til Risskov Flytteforretning. Flytningen gik lige efter bogen. 3 friske fyre klarede det hele helt fantastisk. Det var en god ople... Voir plus

Vi har lige fået flyttet alle vores ting fra Risskov til Billund, alt gik efter planen, virkelig god service, der var ingen stress når de satte tingene på plads i huset, ikke en skramme, de var meget... Voir plus

Pålidelig, venlig og god humor - dertil professionel og rolig tilgang til flytningen, selvom der var flere steder vi skulle flytte ting fra. Risskov flytteforretning gjorde, at vores flytning forløb u... Voir plus

Kæmpe ros og tak Henrik og hans mega dygtige flyttefolk der har hjulpet min far med en flytning, alt fra start til slut har bare været kanon, og en flytning der ellers var uoverskuelig for min far b... Voir plus

1. Services de déménagement et de stockage

Écrit par l'entreprise

Vi flytter for dig med Omtanke, omhu og Nærvær

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

5 stjerner for professionelt dygtigt…

5 stjerner for professionelt dygtigt flyttefirma. Ros for stor smidighed under elendige flytte-tidspunktaftaler, super venlige og hjælpsomme medarbejdere, alt flyttet på bedste vis, kun roser. Mvh, Astrid Sloth + Preben Torntoft.

2 mai 2021

En god og professionel flytning…

En god og professionel flytning foretaget af dygtige og flinke flyttefolk. Alt fungerede, lige fra tilbud, selve flytningen til afslutning med afhentning af flyttekasser. Kan klart anbefale Risskov Flytteforretning. 🤗

2 mai 2021

Kan varmt anbefales

Kan kun sige positivt om Risskov Flytteforretning:
Omhyggelige, seriøse, venlige flyttefolk :-).
Klare aftaler vedr. flytning, som bliver holdt hele vejen igennem.
Brug trygt disse professionelle folk til din flytning.

25 mars 2021

Sikker, præcis og hurtig.

En sikker, præcis og hurtig flytning. To mand kom som aftalt og meget professionelt og venligt flyttede, det som skulle flyttes. En yders fair pris også, så jeg kan kun anbefale Risskov Flytteforretning.

10 janvier 2021

TAK!

Jeg er flyttet fra Egå til Storkøbenhavn og har haft hjælp af Risskov Flytteforretning. Jeg kan ikke anbefale dem varmt nok! Ordentlighed, grundighed, varsomhed, punktlighed - og det var ikke deres skyld, at mine boxmadrasser ikke kunne komme op på 1. sal..... Desuden var prisen meget rimelig. Tusinde tak herfra :-)

13 novembre 2020

Positiv oplevelse

Positiv oplevelse

Jeg har d.1.september 2020 benyttet mig af Risskov flytteforretning, jeg kan varmt anbefale dem. De er troværdig, punktlig, og forsigtig med mine ting.
Det fungeret fra jeg bestilte flytningen til sidste kasse var flyttet.

2 septembre 2020

Endnu en tilfreds kunde

Rigtig tilfreds med min flytning. God og kompetent service fra første henvendelse til flytningen var overstået. Jeg har følt mig i gode hænder under hele forløbet, kommunikationen med firmaet var i top og flyttemændene var effektive og høflige. Jeg giver Risskov Flytteforretning mine varmeste anbefalinger og bruger dem gerne igen.

9 juin 2020

En perfekt oplevelse med et top…

En perfekt oplevelse med et top motiveret hold og en serviceminded ejer gjorde at alle de negative historier vi har hørt om flyttefirmaer fra vores omgangskreds blev gjort til skamme. Man starter med et møde hvor ejeren møder op og vurdere hvad der skal til for at få flytningen til at fungere samt kommer med gode råd. Derefter kommer de på et aftalt tidspunkt med de nødvendige flyttekasser (hvis man ønsker det). For til sidst at møde op til tiden på selve flyttedagen alle mand og være super effektive, men stadig passe RIGTIG godt på vores ting. Personlig er jeg nok den lidt overforsigtige type mht. at passe på vores ting, men skal da lige love for at folkene virkelig gjorde meget for at undgå skader. Kort sagt - skal man have et firma der er til at stole på og som virkelig holder hvad de siger - så er Risskov flytteforretning firmaet man går til. De får vores STØRSTE anbefalinger!!

13 avril 2020

Vi har idag haft Risskov…

Vi har idag haft Risskov Flytteforretning til at hjælpe med flytning fra hus til 4. Sals lejlighed. Fantastiske folk som ydede en fremragende indsats. Og kom med gode råd og anbefalinger. Jeg vil klart anbefale dem til andre. PS De elsker basser 😀😀😀😀😀😀
Dorthe & Henrik

7 avril 2020

Så lykkes det endelig mig efter 2…

Så lykkes det endelig mig efter 2 måneders forsinkelse med mit fibernet. Jeg har fået Henrik´s flytte firma til at flytte
for os igen. Det gik jo ganske godt sidst han gjorde det. Forskellen nu er at han er blevet meget større end sidst, men
det viser sig at han har styr på ansættelse af dygtige medarbejder som afspejler den gode flytte ånd som alle hysteriske
kunder udviser, når deres dyrebare ting skal flyttes af andre end dem selv. De passer rigtig godt på tingene når de flytter.
Alt bliver jo nærmest pakket ind i bløde lagner. Vognene er polstret så de ikke ridser dine ting. Så alt i alt et rigtig godt
flyttefirma firma. Får nogen vil måske synes han er lidt dyrere end andre, men du beder også selv om kvaliteten af varen
som du betaler for. En billigere flytning er ikke ensbetydende med en god flytning, hvor du møder flyttefolk som er fløjtende
ligeglade med det arbejde som skal udføres. Håber i kommer igennem denne åndsvag corana krise.

1 avril 2020

Super service

Super service. Punktlig og præcis. Alt klappede til mindste detalje. Flinke op påpasselige flytte folk. Fair pris.

28 mars 2020