Banner for Roamer

Roamer Avis 78

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Ikke specielt imponeret. Købte tasker til mig og familien til en længere tur. Vakuum funktionen er ikke noget at skrive hjem om og særligt pumpen er svag. Troede man fik højere kvalitet når man købte... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig gennemført taske! Jeg har for nyligt købt SpaceSaver tasken fra Roamer og må bare sige at det er en lifesaver. Er overvældet over hvor meget man kan have i tasken, og den medfølgende va... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Superduper taske! Den er praktisk og vildt smart. Pumpen virker upåklageligt. Det er helt klart anbefalelsesværdigt at handle ved Roamer.dk! Fedt koncept, fed hjemmeside og fede tasker XD

À propos de l'entreprise

1. Magasin de sacs et de valises

À propos de Roamer

Écrit par l'entreprise

Levering 1–2 hverdage 30 dages retur Dansk rejsepartner

Roamer er din danske rejsepartner med fokus på innovativt og funktionelt rejsegear. Vores produkter er udviklet med udgangspunkt i danske forhold og kombinerer holdbarhed, funktionalitet og et stilrent design – både til hverdag og rejse.

Vores ambition er at gøre dine rejser nemmere og mere overskuelige, så du kan fokusere på oplevelsen – velvidende at både kvalitet og service er i orden.

Vi svarer hurtigt og hjælper gerne

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Fællesnævneren er Kvalitet!

Min kabine kuffert er virkelig solid. Og lækker. Og rummelig. Og Roamer’s service er upåklagelig. 5 stjerner herfra!

4 septembre 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Felix 🙏

Dejligt at høre, at du er glad for både din vacuum rygsæk og kuffert – jeg håber, de får lov til at komme med dig på mange ture fremover ✈️🌍

Mathias, Roamer

I arbejde meget hurtigt

Det gør leveringen også

24 août 2025

Hej Nhi

Tusind tak for din anmeldelse 🙏 Jeg er glad for, at vi nåede at få den manglende pumpe sendt afsted inden din afrejse. Jeg håber, at du og rygsækken har haft en rigtig god tur sammen ✈️

Ønsker dig en dejlig sensommer 🌞

Perfekt taske til rejsen

Perfekt taske til rejsen. Super service.

29 août 2025

Hej Morten

Tak for din anmeldelse 🙏 Vi er rigtig glade for, at tasken lever op til dine forventninger, og at du er tilfreds med servicen.

Hav en god aften

28 août 2025

Hej Kristian

Mange tak for din anmeldelse 🙏😊 Vi er glade for, at du fremhæver den hurtige levering – det betyder meget for os.

Rigtig god sensommer 🌞

Noté 5 sur 5 étoiles

Både køb og forsendelsen gik hurtigt og…

Både køb og forsendelsen gik hurtigt og helt problemfrit. Rygsækken har levet op til alle forventninger og bliver ved med at overraske med sin praktiske indretning og rummelighed. Roamer rygsækken er fantastisk at have med på korte og lange ture.

22 août 2025

Hej Per

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er så glad for vores vacuum rygsæk 🎒
Jeg håber, at I får mange skønne oplevelser sammen på jeres ture 🌍

Ønsker dig en rigtig dejlig sensommer ☀️🍂

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte deres smarte vacuum rygsæk og…

Bestilte deres smarte vacuum rygsæk og er meget imponeret. Måtte vente lidt på den, men deres kundeservice medarbejder Jonathan var super opmærksom og lagde endda en lille sovemaske i min ordre. Anbefaler

13 août 2025

Hej 🙌

Hvor er det fedt at høre! Det var en fornøjelse at hjælpe dig, og jeg er glad for, at rygsækken lever op til forventningerne.

Beklager den lille ventetid – og dejligt at sovemasken faldt i god jord 😄 Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefale os!

Hilsen Jonathan

Noté 5 sur 5 étoiles

God købe oplevelse kan godt anbefale dem

Jeg er meget glad for min vakuumtaske som jeg fik købt, og jeg fik en lille vakuumpumpe med til og medarbejderne er venlig og imødekommende, jeg kan godt anbefale jer tasken og købe den her men den er en smule dyr i forskel for Temu men så ved du i det mindste du har købt en taske i god kvalitet i forskel for Temu.

8 août 2025

Hej Stefan

Tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse 🙏 Det er fedt at høre, at du er glad for din Vacuum rygsæk – og at den lille Vacuum pumpe også kom til nytte. Vi forstår godt, at prisen kan virke højere end på Temu, men som du selv skriver, så får man her en taske i ordentlig kvalitet, der holder til brug i længden.

Vi er super glade for din anbefaling – den betyder meget for os. Rigtig god sensommer til dig 🌞

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig levering og fin vare

De havde alligevel ikke den bestilte vare, derfor kun 4 stjerner. Jeg blev dog hjulpet godt til en anden vare og er tilfreds med den. Super hurtig levering.

30 juillet 2025

Hej Camilla

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os 🙏😊

Vi beklager, at den bestilte vare ikke var på lager, men er rigtig glade for at høre, at du blev hjulpet godt videre og er tilfreds med dit valg. Det betyder meget for os, at du fremhæver vores hurtige levering – det er noget, vi altid bestræber os på.

Vi håber at se dig igen hos Roamer, og næste gang vil vi gøre vores bedste for, at den ønskede vare også er klar til dig. Rigtig god sensommer! 🌞

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtigt god oplevelse hos Roamer!

Rigtig god oplevelse hos Roamer!
Servicen er i top, tydelige og hurtige svar, og en virkelig gennemført taske jeg glæder mig til at rejse med. Tak! 🌟
Kan varmt anbefales.

11 juillet 2025

Hej Ide,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder virkelig meget at høre, at både servicen og tasken har levet op til dine forventninger. Vi håber, du får nogle fantastiske oplevelser med tasken på dine rejser – det er netop det, den er skabt til.

God tur, og tak fordi din tillid!

Bedste hilsner
Mathias fra Roamer

Hej Gitte

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for, at du kan lide rygsækken, og vi håber, I får mange gode rejser sammen :-)

Rigtig god sommer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Nakkestøtten og sovemasken er virkelig…

Nakkestøtten og sovemasken er virkelig et godt valg, er meget glade for dem begge. TAK😊

14 juin 2025

Hej Birgitte

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at både nakkestøtten og sovemasken har levet op til dine forventninger – det betyder meget for os 😊

Rigtig god søndag.

Fin service, dansk produkt

Dansk, meget fin service

23 mai 2025

Hej Bent 😊

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service.

Ønsker dig en rigtig god dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Normalt holder jeg mig fra anmeldelse…

Normalt holder jeg mig fra anmeldelse af produkter, men levering på kun 23 timer efter bestilling, fortjener en.
Og produktet er super.

16 mai 2025

Hej Troels

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – det betyder virkelig meget for os og hjælper os enormt.

Ønsker dig en rigtig dejlig søndag!

Lækker rygsæk

Hurtig og effektiv betjening - alt gik planlagt og tasken er det den ser ud til på reklamerne. God finish og det ser ud til at være kvalitet. Så må tiden vise om hvor robust lynlås og kompressionsposen er😊 Den var en kæmpe succes som det eneste jeg havde mine ting i på en 5 dage tur til Rom.

2 mai 2025

Hej Sune,

Tak for din anmeldelse – vi er super glade for at høre, at rygsækken levede op til dine forventninger, og at du havde en god tur til fantastiske Rom! ✈️🌍

Vi håber, at den bliver din trofaste rejsemakker på mange eventyr fremover. 🎒

Hav en skøn weekend!

De bedste hilsner,

Fin taske :)

Fin taske :)

Den sidder også godt på ryggen.

Hurtig service!

28 avril 2025

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at tasken sidder godt og at du er tilfreds med servicen. Det betyder meget for os! 😊

Vi håber, at tasken bliver din faste rejsemakker på mange eventyr fremover.

De bedste hilsner,

22 avril 2025

Hej!

Mange tak for din anmeldelse – det betyder rigtig meget for os. Vi er glade for, at din pakke kom hurtigt frem, præcis som det skal være.

Hav en fantastisk dag!

Med venlig hilsen,

Noté 5 sur 5 étoiles

Rygsæk i lækker kvalitet og design

Rygsæk i lækker kvalitet og design. Fantastisk med vaccum funktionen, dog synes jeg lynlåsen er svær at lukke og åbne. Tasken hænger godt på skuldrene og virker ikke tung selvom den er fyldt godt op.

7 avril 2025

Réponse : Roamer

Tak for din anmeldelse og de fine ord om rygsækken! 😊

Vi forstår godt, at lynlåsen til vakuumfunktionen kan føles lidt stram – og det er faktisk helt bevidst. Lynlåsen er lavet i ekstra kraftig og robust kvalitet, netop for at kunne modstå det høje tryk, som vakuumet skaber. Det er en vigtig del af taskens holdbarhed og funktionalitet.

For at gøre det nemmere at lukke den helt, har vi tilføjet et lille håndtag i den ene ende af lynlåsen samt et lille greb direkte på selve lynlåsen. De to håndtag giver bedre kontrol og gør det lettere at få et godt træk, når vakuumrummet skal lukkes tæt.

Vi er også rigtig glade for, at du synes tasken sidder godt og ikke føles tung – det er lige præcis den oplevelse, vi går efter!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙏

Hurtig og solid levering

Hurtig og solid levering! Tasken og pumpen virker super godt. Tasken er overraskende behagelig at gå med selvom den er fyldt. Stærk anbefaling herfra hvis man vil spare penge på sine flybilletter.

7 avril 2025

Hej Morten

Tusind tak for de pæne ord – det sætter vi enormt stor pris på!

Vi er glade for, at både leveringen – og især tasken – levede op til dine forventninger.

Jeg håber, I får mange gode rejser sammen.

Ha’ en rigtig dejlig dag.

8 timer i drømmeland

Har sovet som en drøm med sovemaske og nakkestøtter fra Roamer. Tak.

27 mars 2025

Réponse : Roamer

Tak for din anmeldelse, Jinith!

Hvor er det skønt at høre, at du har haft 8 timer i drømmeland med vores sovemaske og nakkestøtte – præcis sådan skal det være 🌙

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus