Banner for Roamer

Roamer Avis 78

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Ikke specielt imponeret. Købte tasker til mig og familien til en længere tur. Vakuum funktionen er ikke noget at skrive hjem om og særligt pumpen er svag. Troede man fik højere kvalitet når man købte... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig gennemført taske! Jeg har for nyligt købt SpaceSaver tasken fra Roamer og må bare sige at det er en lifesaver. Er overvældet over hvor meget man kan have i tasken, og den medfølgende va... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Både køb og forsendelsen gik hurtigt og helt problemfrit. Rygsækken har levet op til alle forventninger og bliver ved med at overraske med sin praktiske indretning og rummelighed. Roamer rygsækken er... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Superduper taske! Den er praktisk og vildt smart. Pumpen virker upåklageligt. Det er helt klart anbefalelsesværdigt at handle ved Roamer.dk! Fedt koncept, fed hjemmeside og fede tasker XD

À propos de l'entreprise

1. Magasin de sacs et de valises

À propos de Roamer

Écrit par l'entreprise

Levering 1–2 hverdage 30 dages retur Dansk rejsepartner

Roamer er din danske rejsepartner med fokus på innovativt og funktionelt rejsegear. Vores produkter er udviklet med udgangspunkt i danske forhold og kombinerer holdbarhed, funktionalitet og et stilrent design – både til hverdag og rejse.

Vores ambition er at gøre dine rejser nemmere og mere overskuelige, så du kan fokusere på oplevelsen – velvidende at både kvalitet og service er i orden.

Vi svarer hurtigt og hjælper gerne

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Lækkert produkt

Lækkert produkt. Synes at være kvalitet. Glæder mig til få den brugt henover sommeren☀️😎

22 mars 2025

Réponse : Roamer

Tak for din anmeldelse, Frank!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med din rygsæk, og at kvaliteten lever op til dine forventninger. Vi håber, du får stor glæde af den hen over sommeren.

Hilsen

Spacesaver

Vi har lige modtaget vores
Spacesaver rygsække fra Roamer med hurtig levering.
Klaliteten af Rygsækken ser fantastisk
Ud og vi glæder os til at tage dem i brug
På vores næste 4 dages rejse.
Spændt på at se hvor meget vi kan pakke ned i rygsækken.

27 mars 2025

Hej Kenn,

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os virkelig meget at høre, at I er tilfredse med jeres SpaceSaver rygsække og den hurtige levering! 🙌

Rigtig god rejse og god fornøjelse!

Hilsen Mathias

Noté 5 sur 5 étoiles

kom hurtigt frem ingen problemer med…

kom hurtigt frem ingen problemer med noget nem betaling

11 mars 2025

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at alt gik nemt og hurtigt – præcis som det skal være.
Vi håber at se dig igen snart!

Bedste hilsner,

Fantasisk taske

Fantasisk taske
Virker lige så nemt og godt som anvist på hjemmesiden.
Er overrasket over hvor meget der kan være i den

13 mars 2025

Tak for din anmeldelse, Lasse! 🙌

Det er fedt at høre, at din SpaceSaver taske lever op til forventningerne – og at du er overrasket over, hvor meget den kan rumme! 🎒🔥

Vi sætter stor pris på din feedback. God fornøjelse med tasken!

Fungerede upåklageligt

Fungerede upåklageligt - og så var servicen endda helt i top 👌 Jeg har netop haft den med på rejse, og det bliver ikke sidste gang. Den er både funktionel og fed på samme tid 😊😊😊

Tak for din anmeldelse, Caroline! 🙌

Det er fantastisk at høre, at din SpaceSaver taske har fungeret upåklageligt på rejsen – og at du også har været glad for servicen! 😊

Vi håber, den bliver din faste rejsemakker i fremtiden. Tak for din support! ✈️🎒

Noté 5 sur 5 étoiles

Praktisk, stilrent og i god kvalitet.

Super lækkert produkt.
Praktisk, stilrent og i god kvalitet.

Har haft min taske med på diverse rejse og shelter ture og har nydt godt af dens rummelighed og vandfaste materiale. En klar anbefaling herfra! :)

Tak for din anmeldelse, Jonas! 🙌

Det er fedt at høre, at din SpaceSaver taske har klaret både rejser og shelterture – og at du har haft glæde af dens rummelighed og vandafvisende materiale! 🌍🎒

Vi sætter stor pris på din anbefaling. Tak for din support!

GENNEMFØRT REJSETASKE 🧳

Virkelig gennemført taske!

Er overvældet over hvor meget man kan have i tasken, og den medfølgende vakuumsuger gør pakningen endnu lettere!

Har en planlagt rejse her til foråret og vil bestemt bruge SpaceSaver rygsækken til den anledning!

Tak for din anmeldelse, Mikkel! 🙌

Det betyder meget at høre, at du er så tilfreds med din SpaceSaver taske – og fedt, at vakuumpumpen gør en forskel for din pakning! 💨🧳

Vi håber, at rygsækken bliver din perfekte rejsemakker til forårets eventyr. Rigtig god tur! ✈️🌍

Helt genialt koncept

Helt genialt koncept. Jeg har ikke brug for en kuffert mere – tasken klarer alt arbejdet. Jeg er mega tilfreds!

1 mars 2025

Tak for din anmeldelse, Silas! 🚀

Det glæder mig virkelig at høre, at du er så tilfreds med din taske – og at den har gjort kufferten overflødig!

Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for noget, så sig endelig til. Rigtig god rejse! ✈️💼

Noté 5 sur 5 étoiles

Min fortrukne taske til når jeg rejser

Min fortrukne taske til når jeg rejser, alle mine ting kan være i den og pumpefunktionen er mega smart! eeeeeelsker

29 janvier 2025

Hej Frederikke 😊

Det er virkelig dejligt at høre, at du er glad for din taske! Tak for dine varme ord – de gør os super glade. Vi håber, den følger dig på mange spændende eventyr!

Alt det bedste,

Superduper taske

Fedt koncept, fed hjemmeside og fede tasker XD

21 décembre 2024

Hej Sofie 😊

Det er rigtig dejligt at høre, at tasken lever op til dine forventninger. Jeg håber, at I får mange fantastiske rejser sammen ✈️🌍

Alt det bedste,

Noté 5 sur 5 étoiles

Skide smart taske til en mini ferie

Skide smart taske til en mini ferie. Nem at bruge og pumpefunktionen virker upåklageligt hver gang 😁

8 novembre 2024

Réponse : Roamer

Tak for din anmeldelse, Line!

Vi er glade for at høre, at du synes godt om tasken til dine små ferier, og at vacuum funktionen fungerer perfekt. Det betyder meget for os at høre. 😁 Vi håber, du får mange gode ture med din taske!

lækker taske

lækker taske, havde lidt problemer med min pumpe men kontaktede dem og de fiksede det hurtigt :)

23 octobre 2024

Hej Kenneth,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med vores SpaceSaver™ vakuumrygsæk. Det betyder meget for os at høre, at den lever op til dine forventninger. Vi gør altid vores bedste for at sikre hurtig levering, og vi håber, at du får masser af glæde af din nye rygsæk!

Bedste hilsner,

Lækker taske

Lækker taske! Lever op til alle standarder og er overraskende stilren i forhold til dens praktikalitet, som egentlig var årsagen til jeg købte den. Prisen værd! Leveringen tog dog 3 dage i stedet for de lovede 1-2 dage.

20 octobre 2024

Hej Jacob,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores SpaceSaver™ vakuumrygsæk lever op til dine forventninger. Vi stræber altid efter at levere vores ordre inden for 1-2 hverdage, men i sjældne tilfælde kan der tilføjes en ekstra dag til leveringstiden.

De bedste hilsner,

Virkelig en fed taske.

Virkelig en fed taske.
Og at luften kan suges ud af den er en rigtig god feature.

19 octobre 2024

Hej Bo,

Tak for din anmeldelse!

Det er skønt at høre, at du er begejstret for rygsækken og særligt for vakuumfunktionen. Vi har designet SpaceSaver™ med funktionalitet og pladsbesparelse i tankerne, så det glæder os at høre, at det lever op til forventningerne.

Rigtig god fornøjelse med tasken!

Venlig hilsen,

Vild fed handel

Vild fed handel! Hurtig levering, og tasken er perfekt, helt som forventet!🤩

18 octobre 2024

Hej Elinor,

Tusind tak for din anmeldelse! 🤩 Det glæder os at høre, at både tasken og levering levede op til dine forventninger. Vi håber, du får masser af glæde af din nye rygsæk, og vi står altid klar, hvis du får brug for hjælp fremover!

De bedste hilsner,

VIRKELIG LÆKKER TASKE

Fantastisk taske som passer perfekt til mine ture, den har en virkelig lækker kvalitet. Servicen var fremragende og hvis jeg kunne give flere stjerner havde jeg også gjort det🤩

17 octobre 2024

Hej Adnan,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores SpaceSaver™ vakuumrygsæk lever op til dine forventninger. Det glæder os at kunne gøre din rejseoplevelse lettere og mere organiseret. Skulle du have brug for hjælp eller spørgsmål, står vi altid klar til at hjælpe.

Med venlig hilsen,

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk taske, endnu bedre service

Ikke nok med, at tasker levede fuldt op til det forventede, så var servicen noget af det bedste, jeg har prøvet online.

13 octobre 2024

Hej Dennis,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores SpaceSaver™ vakuumrygsæk. Din feedback betyder meget for os, og vi arbejder konstant på at sikre, at alle vores kunder får både kvalitet og hurtig levering. Rigtig god fornøjelse med rygsækken!

Venlig hilsen,

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus