Den var inte allt för svår att hantera även för en oteknisk person som mig. Det blev väldigt rena fönster ! Ingen överdosering av fönsterputs eller diskmedel ! Inga blöta fönsterbräder av fönst... Voir plus

Min hustru säger att resultatet är acceptabelt. Med min terminologi betyder det utmärkt. Maskinen jobbar självständigt och rengör stora fönster överallt utom i hörnen. Den tappar sällan greppet om in... Voir plus

Högljudd, putsar inte rent, måste va kopplad till el hela tiden =inget uppladdningsbart batteri. När jag returnerade produkten pga detta fick jag betala 700:- för en produkt som inte höll vad som ut... Voir plus

Efter ett par användningar är mycket positivt överraskad, produktens beskrivning stämmer rätt bra, roboten gjorde ett jättebra jobb, fönstren blev rena som nästan ett proffsjobb. Man får räkna med att... Voir plus

3,6

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

232 avis

A répondu à 91 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Fungerar ej

Fungerar ej, går inte att ladda upp står bara och blinkar och vi får ingen support. Jag har bett om telefonsupport men hänvisas till en mail som ej går att svara på. Jättetråkigt detta.

17 mai 2026

Hej Elenor,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse och vi beklagar verkligen det inträffade. Det låter inte alls som den upplevelse vi vill att våra kunder ska få.

Vi hjälper gärna till vidare med detta och vill självklart hitta en lösning så snabbt som möjligt. Vår kundsupport hanteras främst via mail för att vi ska kunna dokumentera ärenden och tekniska underlag korrekt. Vi erbjuder tyvärr inte telefonsupport i dagsläget.

Vänligen kontakta oss igen via info@robotrent.se och bifoga gärna en kort video som visar hur roboten blinkar/laddas samt ordernummer, så ska vi kika vidare på detta direkt.

Jennifer på RobotRent

Kan inte använda eftersom det saknas…

Kan inte använda eftersom det saknas användar MANUAL på SVENSKA.
Vad ska jag göra?????

Réponse de Robotrent

Vi beklagar verkligen att den svenska manualen inte mottagits. Självklart ska ni kunna komma igång med roboten på ett enkelt sätt.

Ni är även varmt välkomna att kontakta vår kundservice på info@robotrent.se så hjälper vi er vidare och skickar över den svenska manualen direkt

Jennifer på RobotRent

VARNING Oseriöst företag, får ingen kontakt vid reklamation

Fönsterputsroboten slutade fungera efter 2 veckor. Har försökt få kontakt med Robotrent i över 2 veckor men inga svar. Är man lurad…?

2026-05-16 Svar till Robotrent
Har mailat er två gånger och kontaktat er via formuläret. Skickat film och alla uppgifter. Men visst jag kan skicka mitt mail igen. Bättre kan ni! Allmänna reklamationsnämnden nästa.

12 mai 2026

Hej Annika,

Tack för att du delar med dig!

Vi beklagar verkligen det inträffade och förstår att det känns frustrerande, särskilt om ni upplever att ni inte fått återkoppling.

Om roboten slutat fungera efter två veckor vill vi självklart gärna undersöka detta närmare och hjälpa er vidare med en lösning.

Ni får gärna kontakta oss på nytt via vår mejladress info@robotrent.se så hjälper vi er gärna vidare i ärendet

Jennifer på RobotRent

Verkligen toppen på glaspartier på 4…

Verkligen toppen på glaspartier på 4 våning. Hade aldrig gått dem så fina utan denna lilla goding🪟💙🍃

12 mai 2026

Hej Anneli,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att roboten varit till så stor hjälp, särskilt på glaspartier högt upp.

Att kunna få riktigt fina fönster på ett enklare och tryggare sätt är precis det vi hoppas kunna bidra med

Tack för att du valde oss!

Kan det bli bättre?

Kan det bli bättre?
Samtidigt som jag bäddade sängen putsades fönstret med perfekt resultat. Vilket betyder att två saker kan göras samtidigt och jag får mer fritid 😊

Hej Jane,

Tack för ditt fantastiska omdöme!

Vad roligt att höra att roboten gav ett perfekt resultat samtidigt som du kunde göra annat under tiden. Det är precis så vi hoppas att det ska kännas – mindre tid på fönsterputsning och mer tid över till annat. Extra härligt att höra att det dessutom gav lite mer fritid!

Jennifer på RobotRent

Min hustru säger att resultatet är acceptabelt.

Maskinen jobbar självständigt och rengör stora fönster överallt utom i hörnen. Den tappar sällan greppet om inte fåglarna har smutsat ned alltför mycket. Man bör ha ett rejält lager av mikrofiberdukar tillhands eftersom de snabbt blir smutsiga. Små fönster tycker den inte om.

Hej Christer,

Tack för ditt härliga omdöme!

Vad roligt att höra att "acceptabelt" enligt er terminologi betyder utmärkt

Det är också värdefullt att ni delar med er av era erfarenheter. Det stämmer att putsdukarna kan bli smutsiga ganska snabbt, särskilt vid mer ingrodd smuts, och rena dukar gör stor skillnad för resultatet.

Mindre fönster kan också vara lite mer utmanande beroende på storlek och modell.

Tack för att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse - det uppskattar vi verkligen

Jennifer på RobotRent

Snabb leverans och bra apparat

Snabb leverans och bra apparat. Visst, man behöver putsa lite i hörnen efteråt men inga större problem.

Hej Pernilla,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och roboten.

Det stämmer att vissa modeller kan lämna lite kvar i hörnen beroende på modell och konstruktion, men vad skönt att det endast behövdes lite efter putsning.

Tack för att du delar med dig - det uppskattar vi verkligen

Motsvarade förväntningarna

Motsvarade förväntningarna, lite krånglig första gången sedan Bra och resultatet perfekt

Hej BrittLouise,

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att roboten motsvarade dina förväntningar och att resultatet blev perfekt.

Det kan ibland ta en liten stund första gången innan man lär känna funktionerna, men det är härligt att höra att det sedan blev både smidigt och bra.

Jennifer på RobotRent

Så skönt att bara placera tvättroboten…

Så skönt att bara pracera tvättroboten i nedre delen av fönstret och den tvättar hela fönstret och kommer tillbaka till startpunkten. Nu behöver man inte riskera att trilla ner när man ska putsa övre delan av fönstren

Hej Lars,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du uppskattar hur smidigt roboten arbetar och att den gör fönsterputsningen både enklare och tryggare.

Att slippa klättra och riskera att stå på stegar för att nå de övre delarna av fönstren är precis en av de stora fördelarna. Tack för att du delar med dig!

Snabb leverans.

Hej Hasse,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevde leveransen som snabb. Vi hoppas även er upplevelse av produkten blir som förväntat

Tack för att du valde oss!

Fönsterputsrobot

Är väldigt nöjd med roboten och fönstren blir rena och fina, kan finnas kvar ngr små prickar från flugskit men så bor vi ju på landet. Nu har min man och roboten tagit över min fönsterputs.

Hej Gerd,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är väldigt nöjd och att fönstren blir rena och fina. Lite mer envis smuts, som exempelvis flugrester, kan ibland behöva någon extra körning eller lite förbehandling

Det är härligt att höra att din man och roboten nu tagit över fönsterputsen

Fungerar klock rent

Fungerar klock rent, lite hög ljud nivå.

10 mai 2026

Hej Max,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med resultatet och att roboten fungerar som den ska. Vi uppskattar även din feedback kring ljudnivån.

Våra modeller kan skilja sig något i ljudnivå, och information om detta finns även under produktspecifikationerna på respektive produkt.

Jättenöjd

Jättenöjd , fina fönster , sparade mina onda axlar

Hej Britt-Louise,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är så nöjd och att roboten både gett fina fönster och samtidigt avlastat dina axlar. Att göra vardagen enklare är precis det vi hoppas kunna bidra med

Ångrar köpet

Hade man kunnat göra retur efter man testat på sina fönster hade jag gjort de, inte värt priset med sådär resultat.

Hej Elin,

Tack för att du delar med dig!

Vi beklagar verkligen att resultatet inte levde upp till era förväntningar. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och våra produkter får självklart testas för att man ska kunna bedöma egenskaper och funktioner.

Ni är varmt välkomna att kontakta vår kundservice, då vi gärna hjälper till med tips för att försöka uppnå ett bättre resultat utifrån just era fönster och förutsättningar.

Leverans i tid

Leverans i tid, hyfsat pris.

Hej Håkan,

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att ni är nöjda med leveransen och upplevde priset som bra. Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er

Jennifer på RobotRent

Jag tycker inte den är bra

Jag tycker inte den är bra, fönstret blir inte rent hur mycket jag än kör. Min dotter har ett annat fabrikat och då blir fönsterna rena och fina!

6 mai 2026

Hej Kerstin,

Tack för att ni delar med er av er upplevelse!

Vi beklagar verkligen att resultatet inte blivit som ni förväntat er. För att få bästa möjliga resultat kan det ibland behövas några justeringar, exempelvis rätt mängd vätska, rena och torra putsdukar samt anpassning efter hur smutsiga fönstren är. Väldigt smutsiga fönster kan ibland behöva flera körningar första gången.

Ni är varmt välkomna att kontakta vår kundservice så hjälper vi gärna till med tips och felsökning utifrån er modell, då olika robotar och förutsättningar kan ge olika resultat. Vi vill självklart hjälpa er att få ut det bästa av er robot

Lycklig användare av Roborent

Lycklig användare av Roborent. Fönstren blir strålande rena. Helt underbart att nu få släppa in vårsolen i vårt hem. Denna robot kräver att du,som användare blir riktigt god vän med den. Vill likna den vid ett mycket lydigt barn, men ett barn som behöver assistans och passning. Du förstår vad jag menar när du själv köpt en Roborent och står där och kollar sladden samt håller säkerhetslinan fäst i högra behandskade handen. Roborent kan helt plötsligt verka obstinat och stannar upp ,och du tänker, vad hände nu?? Aha det var slut på sprejat rengöringsmedel!! Lätt att åtgärda!! Jag håller detta Roborent-barn så kärt😊🤗Det kommer du också att göra👍👍/Carin

Hej Carin,

Tack för ett fantastiskt och härligt omdöme, det gjorde oss verkligen glada att läsa!

Det stämmer att det ibland kan krävas att man lär känna roboten och dess funktioner lite i början, men det är härligt att höra att ni hittat rätt tillsammans.

Extra roligt att höra att ni nu kan släppa in vårsolen genom strålande rena fönster.

Stort tack för att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse

Bra information om produkten

Bra information om produkten, snabb leverans

3 mai 2026

Hej Kristina,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att ni är nöjda med både produktinformationen och den snabba leveransen.

Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse

Jennifer på RobotRent

Funkar över förväntan o slipper nu stå…

Funkar över förväntan o slipper nu stå på stege o putsa när man har kommit upp i åren

Hej Sven-Eric,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att roboten fungerat över förväntan och samtidigt gjort fönsterputsningen både enklare och tryggare.

Att slippa stå på stege och ändå få rena fönster är precis en av de stora fördelarna

Jennifer på RobotRent

Vi är nöjda med produkten

Vi är nöjda med produkten. Den gör det som krävs. Lätt att installera. Barnen älskar den.

Hej Pinky,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att ni är nöjda med produkten, att installationen upplevdes enkel och att den gör det den ska.

Extra kul att höra att den även blivit populär hos barnen – det är många som tycker det är fascinerande att titta på när roboten arbetar