Den var inte allt för svår att hantera även för en oteknisk person som mig. Det blev väldigt rena fönster ! Ingen överdosering av fönsterputs eller diskmedel ! Inga blöta fönsterbräder av fönst... Voir plus
Min hustru säger att resultatet är acceptabelt. Med min terminologi betyder det utmärkt. Maskinen jobbar självständigt och rengör stora fönster överallt utom i hörnen. Den tappar sällan greppet om in... Voir plus
Högljudd, putsar inte rent, måste va kopplad till el hela tiden =inget uppladdningsbart batteri. När jag returnerade produkten pga detta fick jag betala 700:- för en produkt som inte höll vad som ut... Voir plus
Efter ett par användningar är mycket positivt överraskad, produktens beskrivning stämmer rätt bra, roboten gjorde ett jättebra jobb, fönstren blev rena som nästan ett proffsjobb. Man får räkna med att... Voir plus
A répondu à 91 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jag köpte en fönsterputsrobot Liectrous YW509 (fyrkantig). Den fungerade utmärkt de första 5 - 6 fönstren, sedan slutade den spraya vatten och fönstren fick liksom en grå hinna. Skrev och reklamerade detta och blev uppmanad att skicka en video som bevisade detta, vilket jag gjorde. Fick följande svar: Returrätten har löpt ut, Varan var repig och smutsig så vi kan inte sälja den vidare. De hävdar att maskinen fungerar oklanderligt
Hur ska man kunna använda en produkt utan att det syns på den?? Det de erbjöd var 50% tillbaka eller varan i retur.
Det är också mycket dåligt att man inte kan få telefonkontakt med dem, endast mail. OSERIÖST

Réponse de Robotrent
Fungerar över förväntan, dessutom rogivande att titta på när den arbetar åt mig.

Réponse de Robotrent
Jag saknar en svensk bruksanvisning hade det funnits med hade allt varit full pott 5 stjärnor. har sökt men inte hittat någon motsvarande dom.
Jag kontaktade robotrent och jag fick en
Svensk bruksanvisning så nu är den fem
Full pott kan rekommendera till andra

Réponse de Robotrent
Jag har äntligen kunnat putsa mina fönster på utsidan utan att använda en skylift. När fönstren öppnas utåt och sitter högt upp så är det svårt att få fönstren rena men nu är de äntligen putsade.

Réponse de Robotrent
Har fungerat mycket bra efter vi tvättat alla fönster. Inga ränder så jag ger den full poäng.

Réponse de Robotrent
Roboten fungerar inte på äldre fönster som är kittade på traditionellt sätt. Den slirar och ramlar ner. Dessutom fungerar inte laddningen utan jag måste köra med laddaren i. Jag är jättebesviken.
Ullabell Johannisson

Réponse de Robotrent
Enkel att använd,när man lärt sig den
Min man sköter den, då jag är lite handikappad. Han gillar den mycket.

Réponse de Robotrent
den tvättar inte rent fullt
med sträck efter
ingen manual på svenska

Réponse de Robotrent
Svår att sätta fast på fönstret och att styra med fjärrkontrollen när den sitter på utsidan av fönstret. Jag köpte den då jag bor högst upp och alla fönster öppnas utåt. Men det blev inte alls lättare då den inte känner av då roboten kommit längst ner och då rasar den.

Réponse de Robotrent
Min absolut sämsta investering någonsin! Lämnar 5-10 mm ränder längs kanterna och sprayar ut i luften istället för på glasytan vilket innebär att maskinen ganska snart putsar med torr duk.
De tusenlapparna man lagt ner på den roboten hamnar tyvärr direkt på tippen. Synd att man dessutom gick på rekommendationen att även beställa fler dukar på en gång.
Extremt missnöjd!
//Håkan

Réponse de Robotrent
Laddade länge fönsterputsroboten tills det började lysa grönt. Då ställde jag den på fönstret men det slocknade. Det kändes klumpigt o blev besviken. Har skickat den tillbaka men får betala fraktkostnaden själv dessvärre!

Réponse de Robotrent
Det var enkelt att beställa och få hem roboten. Snabb kundservice som rättade min order. Jag råkade beställa 2 robotar. Nu har vi provat roboten och vi är jättenöjda. Vi har utgående fönster och var tvungna att sträcka utanför på andra våningen för att kunna tvätta dom. Nu slipper vi det.

Väldigt snabb leverans.
Putsar bra men lämnar lite fläckar när den stannar.
Jag är nöjd ändå då för det blev bättre än när jag själv gör det och med minimal arbetsinsats.
Skulle kunna vara en bättre manual till den

Réponse de Robotrent
Snabb behandling av beställningen, utmärkt vara.

Réponse de Robotrent
Har nu putsat alla mina fönster med Robotrent med bättre resultat än när jag gör det själv. Den var enkel att installera och smidig att använda. Något högljudd och fick putsa bort lite ringar med en handduk när jag lossade den, men annars supernöjd!

Réponse de Robotrent
Enkelt handhavande och mycket bra resultat .
Supernöjd!

Réponse de Robotrent
Snabb leverans av en mycket bra produkt:
Fönsterputsrobot HCR-10.

Réponse de Robotrent
När jag körde på ett trekantiga fönster få trillar den ner. Så där får man köra förhand. Fyrkantiga fönster gick de dom en dans 100%

Réponse de Robotrent
lämnar cirklar efter sig inte det resultatet som vi förväntade oss