Jeg har i et par år nu købt mine sko og støvler hos roccamore. Det er vitterligt de bedste støvle rjeg nogensinde har gået i. Jeg har en dum ankel og havde opgivet at gå i høje hæle igen men efter jeg... Voir plus
Roccamoe leverer kvalitet, unike sko som du ikke finner i kjedebutikker. Skoene er laget i beste skinnkvalitet, de er klassiske med det litte ekstra. Kjøper du Roccamore har du elegante kvalitets sk... Voir plus
Er superglad for mine Penny Boots - sidder godt, slutter det perfekte sted på anklen for det helt rigtige feminine look med kant - og giver et jeans outfit et kæmpe løft pga. de flotte høje hæle.
Jeg arbejder nogle gange 10-12 timer på kontor og nogle gange skal vi efterfølgende ud og spise og jeg har aldrig oplevet at få ondt i fødderne trods jeg har haft et par stillet Roccamore på hele dage... Voir plus
roccamore shoes are for women on the go - women who wants their fashion choices to fit into their diverse and busy lifestyle. roccamore is a Danish high-end shoe brand that aims to create comfortable high heels, to the confident women everywhere. Based on orthopedic technology, roccamore has developed an insole to prevent the discomfort that can come from walking in high heels on a daily basis. The insole softens your step, while supporting the arch and heel of your foot, and creating a better posture for your body. The sole is integrated into the shoe, to create a comfortable shoe without compromising the aesthetics of the design.
Bådsmandsstræde 19B, 3. sal, 1407, København, Danemark
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Fantastisk kompetent og tålmodig personale, hvilket resulterede i at jeg købte 4 par sko. Jeg elsker dem, udseendet, kvaliteten og ikke mindst komforten
Det er de bedste højhælede sko, jeg nogensinde har haft, smukke og behagelige på samme tid
Flotteste sko, hurtig levering og let at få hjælp til evt. spørgsmål.
Virkelig lækre sko, og mega behagelige at gå i… super hurtig levering… har lige bestilt mit 5 par.

Réponse de roccamore
De skønneste, mest behagelige sko. Nem bestilling og god størrelsestabel, som gør at man nemmere rammer den rigtige størrelse. Hurtig afsendelse

Réponse de roccamore
Excellent service and high quality comfortable but stylish shoes that I can actually walk in.

Réponse de roccamore
Super service og total lækre sko at bære i så mange timer som et bryllup vare ☺️

Réponse de roccamore
Super lækre sko, som sidder perfekt på foden. Hurtig forsendelse.

Réponse de roccamore
Rask levering i en lekker emballasje. Skoene er som hansker på føttene

Réponse de roccamore
Hurtig levering og godt fodtøj til mine fødder

Réponse de roccamore
Fine sko, men dårlig service når skoene skal byttes. Chatrobotten skriver/´svarer’ det man selv kan læse, og customers service læser åbenbart kun post en gang i døgnet.

Réponse de roccamore
Super lækre sko - dejlig pasform.
Bestilte online og modtog skoene efter to døgn☺️

Hurtig og god service!
Jeg var i tvivl om størrelse og fik virkelig god vejledning. Hurtig levering, og de mest fantastiske sko i en top kvalitet!