Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har i et par år nu købt mine sko og støvler hos roccamore. Det er vitterligt de bedste støvle rjeg nogensinde har gået i. Jeg har en dum ankel og havde opgivet at gå i høje hæle igen men efter jeg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Roccamoe leverer kvalitet, unike sko som du ikke finner i kjedebutikker. Skoene er laget i beste skinnkvalitet, de er klassiske med det litte ekstra. Kjøper du Roccamore har du elegante kvalitets sk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Er superglad for mine Penny Boots - sidder godt, slutter det perfekte sted på anklen for det helt rigtige feminine look med kant - og giver et jeans outfit et kæmpe løft pga. de flotte høje hæle.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg arbejder nogle gange 10-12 timer på kontor og nogle gange skal vi efterfølgende ud og spise og jeg har aldrig oplevet at få ondt i fødderne trods jeg har haft et par stillet Roccamore på hele dage... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures

Écrit par l'entreprise

roccamore shoes are for women on the go - women who wants their fashion choices to fit into their diverse and busy lifestyle. roccamore is a Danish high-end shoe brand that aims to create comfortable high heels, to the confident women everywhere. Based on orthopedic technology, roccamore has developed an insole to prevent the discomfort that can come from walking in high heels on a daily basis. The insole softens your step, while supporting the arch and heel of your foot, and creating a better posture for your body. The sole is integrated into the shoe, to create a comfortable shoe without compromising the aesthetics of the design.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en dejlig oplevelse

Det var en dejlig oplevelse, god tid i butikken, jeg fik svar på mine spørgsmål og jeg købte et par støvler :)

17 mars 2026

Réponse de roccamore

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er meget glade for, at din oplevelse har været god ved at besøge en af vores butikker.

Fantastiske sko

Rigtig god kundeservice. Meget hjælpsom.
Jeg følte mig godt tilpas og set i butikken i Aarhus.

10 mars 2026

Réponse de roccamore

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse.

Nem bestilling hurtig levering 🫶

Nem bestilling hurtig levering 🫶

Størrelsesguiden passer og skoene sidder perfekt på foden

6 mars 2026

Réponse de roccamore

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi håber du bliver meget glade for skoene.

Noté 1 sur 5 étoiles

Kundeservice uden service

Jeg har indleveret sko og burde have ret til en gratis reparation, men pt er jeg på mail 16 omkring dette uden at få en løsning. Er ellers super loyal kunde. En virkelig dårlig oplevelse.

10 mars 2026

Réponse de roccamore

Mange tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du oplever at have en dårlig oplevelse.
Via vores shoelover club tilbyder vi 1 gratis repair om året. Man er meget velkommen til at benytte sig af det.

Fantastiske støvler

Fantastiske støvler!
Ikke sidste gang der bliver handlet på Roccamore.com

20 février 2026

Réponse de roccamore

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mine varmeste anbefalinger af dette brand

Altid en fantastisk oplevelse at komme i butikken i Aarhus. Jeg har i forbindelse med mit køb af et par stiletter været i kontakt med kundeservice via mail, som også har været utrolig søde og hjælpsomme og har givet mig en behagelig oplevelse ud over det sædvanlige.
Jeg er så glad for mine stiletter, de er unikke, smukke, fantastisk kvalitet, og jeg kan danse i dem hele natten uden at få ømme fødder.
Roccamore får mine bedste anbefalinger - både kvalitet af produktet og kundevenligheden.
Roccamore er prisen værd, og jeg skal snart købe et par mere.

11 février 2026

Réponse de roccamore

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget, at du kan lide dine sko du har købt fra os og at oplevelsen ved at handle har været god.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super behagelige sko ned god pasform.

Super behagelige sko med god pasform.

20 février 2026

Réponse de roccamore

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget, at du synes, at vores sko er behagelige og har en god pasform.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig modtagelse af ekspeditionen på…

Dejlig modtagelse af ekspeditionen på Skindergade. Sød og venlig og hjælpsom.

17 février 2026

Réponse de roccamore

Mange tak for din anmeldese. Vi er glade for at høre, at du har haft en dejlig oplevelse i vores butik.

Noté 5 sur 5 étoiles

Enkel bestilling og rask levering

Enkel bestilling og rask levering av verdens beste sko.

28 janvier 2026

Réponse de roccamore

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Dem er vi meget glade for.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi modtog omkring 10/2 en rabatkode med…

Vi modtog omkring 10/2 en rabatkode med posten fra Roccamore, rabatkoden udløb 26/1 - nok forsinket fordi DAO har problemer med at levere post, efter de har overtaget postomdelingen fra Post Nord. Min hustru vil egentlig gerne købe et par sko, så vi spørger straks efter modtagelse af brevet, om de kan sende os en ny rabatkode. Det kan de ikke! Det er noget af det mest tumpede, jeg har oplevet fra en virksomhed.

14 février 2026

Réponse de roccamore

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre, at i har modtaget en rabatkode, som er udløbet ved modtagelsen. Hvis dette er tilfældet, så kan vi naturligvis give en ny. Tag gerne kontakt til vores kundeservice på customercare@roccamore.com, hvor vi har mulighed for at hjælpe.

Købte pink glitterstøvler online

Købte pink glitterstøvler online. Hurtig forsendelse og flot indpakning. Lækkert at pakke kassen med støvlerne ud. Fornemmelse for kvalitet. Pasform som beskrevet og fine billeder/film online der giver god fornemmelse af produktet.

1 novembre 2025

Réponse de roccamore

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os, og håber, at du bliver glade for skoene.

Noté 4 sur 5 étoiles

Der var tid til at blive betjent og ro…

Der var tid til at blive betjent og ro til at bestemme sig. Jeg gik den opmærksomhed som jeg ønskede for at vælge de rigtige støvler.

30 décembre 2025

Réponse de roccamore

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for en god oplevelse

Altid en venlig og sød betjening hos Roccamore i Århus.
Jeg er glade for mine nye stiletter.
Tak for en god oplevelse.

23 janvier 2026

Réponse de roccamore

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse i vores butik

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus