Jeg har i et par år nu købt mine sko og støvler hos roccamore. Det er vitterligt de bedste støvle rjeg nogensinde har gået i. Jeg har en dum ankel og havde opgivet at gå i høje hæle igen men efter jeg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Roccamoe leverer kvalitet, unike sko som du ikke finner i kjedebutikker. Skoene er laget i beste skinnkvalitet, de er klassiske med det litte ekstra. Kjøper du Roccamore har du elegante kvalitets sk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er superglad for mine Penny Boots - sidder godt, slutter det perfekte sted på anklen for det helt rigtige feminine look med kant - og giver et jeans outfit et kæmpe løft pga. de flotte høje hæle.
L'entreprise a répondu
Jeg arbejder nogle gange 10-12 timer på kontor og nogle gange skal vi efterfølgende ud og spise og jeg har aldrig oplevet at få ondt i fødderne trods jeg har haft et par stillet Roccamore på hele dage... Voir plus
L'entreprise a répondu
roccamore shoes are for women on the go - women who wants their fashion choices to fit into their diverse and busy lifestyle. roccamore is a Danish high-end shoe brand that aims to create comfortable high heels, to the confident women everywhere. Based on orthopedic technology, roccamore has developed an insole to prevent the discomfort that can come from walking in high heels on a daily basis. The insole softens your step, while supporting the arch and heel of your foot, and creating a better posture for your body. The sole is integrated into the shoe, to create a comfortable shoe without compromising the aesthetics of the design.
Bådsmandsstræde 19B, 3. sal, 1407, København, Danemark
A répondu à 94 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Det var en dejlig oplevelse, god tid i butikken, jeg fik svar på mine spørgsmål og jeg købte et par støvler :)

Svar til Emma
I Havde jo netop ikke refunderet det til den korrekte bank.
Rigtig god kundeservice. Meget hjælpsom.
Jeg følte mig godt tilpas og set i butikken i Aarhus.

Nem bestilling hurtig levering 🫶
Størrelsesguiden passer og skoene sidder perfekt på foden

Réponse de roccamore
Jeg har indleveret sko og burde have ret til en gratis reparation, men pt er jeg på mail 16 omkring dette uden at få en løsning. Er ellers super loyal kunde. En virkelig dårlig oplevelse.

Réponse de roccamore
Min kone har været yderst tilfreds med skoene og pasformen

Fantastiske støvler!
Ikke sidste gang der bliver handlet på Roccamore.com

Réponse de roccamore
Altid en fantastisk oplevelse at komme i butikken i Aarhus. Jeg har i forbindelse med mit køb af et par stiletter været i kontakt med kundeservice via mail, som også har været utrolig søde og hjælpsomme og har givet mig en behagelig oplevelse ud over det sædvanlige.
Jeg er så glad for mine stiletter, de er unikke, smukke, fantastisk kvalitet, og jeg kan danse i dem hele natten uden at få ømme fødder.
Roccamore får mine bedste anbefalinger - både kvalitet af produktet og kundevenligheden.
Roccamore er prisen værd, og jeg skal snart købe et par mere.

Réponse de roccamore
Super behagelige sko med god pasform.

Réponse de roccamore
Dejlig modtagelse af ekspeditionen på Skindergade. Sød og venlig og hjælpsom.

Réponse de roccamore
Enkel bestilling og rask levering av verdens beste sko.

Réponse de roccamore
Vi modtog omkring 10/2 en rabatkode med posten fra Roccamore, rabatkoden udløb 26/1 - nok forsinket fordi DAO har problemer med at levere post, efter de har overtaget postomdelingen fra Post Nord. Min hustru vil egentlig gerne købe et par sko, så vi spørger straks efter modtagelse af brevet, om de kan sende os en ny rabatkode. Det kan de ikke! Det er noget af det mest tumpede, jeg har oplevet fra en virksomhed.

Réponse de roccamore
Købte pink glitterstøvler online. Hurtig forsendelse og flot indpakning. Lækkert at pakke kassen med støvlerne ud. Fornemmelse for kvalitet. Pasform som beskrevet og fine billeder/film online der giver god fornemmelse af produktet.

Réponse de roccamore
Der var tid til at blive betjent og ro til at bestemme sig. Jeg gik den opmærksomhed som jeg ønskede for at vælge de rigtige støvler.

Réponse de roccamore
Altid en venlig og sød betjening hos Roccamore i Århus.
Jeg er glade for mine nye stiletter.
Tak for en god oplevelse.