Jeg har i et par år nu købt mine sko og støvler hos roccamore. Det er vitterligt de bedste støvle rjeg nogensinde har gået i. Jeg har en dum ankel og havde opgivet at gå i høje hæle igen men efter jeg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Roccamoe leverer kvalitet, unike sko som du ikke finner i kjedebutikker. Skoene er laget i beste skinnkvalitet, de er klassiske med det litte ekstra. Kjøper du Roccamore har du elegante kvalitets sk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er superglad for mine Penny Boots - sidder godt, slutter det perfekte sted på anklen for det helt rigtige feminine look med kant - og giver et jeans outfit et kæmpe løft pga. de flotte høje hæle.
L'entreprise a répondu
roccamore shoes are for women on the go - women who wants their fashion choices to fit into their diverse and busy lifestyle. roccamore is a Danish high-end shoe brand that aims to create comfortable high heels, to the confident women everywhere. Based on orthopedic technology, roccamore has developed an insole to prevent the discomfort that can come from walking in high heels on a daily basis. The insole softens your step, while supporting the arch and heel of your foot, and creating a better posture for your body. The sole is integrated into the shoe, to create a comfortable shoe without compromising the aesthetics of the design.
Bådsmandsstræde 19B, 3. sal, 1407, København, Danemark
A répondu à 94 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Elsker de nye sandalene mine. De sitter godt på foten og fargen er kjempefin. Kommer til å kjøpe disse i flere farger.

Réponse de roccamore
Fik mine første par Roccamore sko og aldrig har jeg oplevet så god en service.
Grethe var et unikum i viden omkring deres sko og man fik en personlig shoppeoolevelse, så man følte sig helt som en millionær.
Er meget glad for mine sko. De sidder perfekt og glæder mig til at flashe dem, når sneen er væk.

Réponse de roccamore
Nem bestilling og hurtig levering af de bedste og smukkeste støvler :-)

Réponse de roccamore
Jeg arbejder nogle gange 10-12 timer på kontor og nogle gange skal vi efterfølgende ud og spise og jeg har aldrig oplevet at få ondt i fødderne trods jeg har haft et par stillet Roccamore på hele dagen igennem. Kan 100% anbefales til kvinder der godt kan lide stillet all day long.

Réponse de roccamore
Jeg købte et par ruskindsstøvler. De er utroligt flot lavet og virkelig behagelige at have på pga den ortopædiske sål. Roccamore har et godt udvalg af lækre sko og støvler.
Mine støvler blev leveret hurtigt.

Réponse de roccamore
Roccamores sko er i særklasse. De er smukke, anderledes - og helt fantastiske at gå i. De findes i høj som lav, med forskellig læst - så stort set enhver kan finde SIN Roccamore-darling. Jeg taler af erfaring - jeg har næsten 20 par - og jeg elsker hver og en af dem!

Réponse de roccamore
Kvalitetssko som passer mig perfekt og er behagelige at gå i.

Réponse de roccamore
Meget fin oplevelse at handle i butikken i København. Alle medarbejdere er søde og meget hjælpsomme:-)

Réponse de roccamore
Rigtig god service og meget ærlig omkring list og din fods behov

Réponse de roccamore
Hurtig levering, købt forkert størrelse, Roccamore afsendte et nummer større inden de havde modtaget det par vi sende retur , det er god service for mig.

Réponse de roccamore
Købte et par støvler til den nette sum af 3.900,- kr. 2 uger senere var støvlerne sat ned med 20%. Ingen havde oplyst mig om dette, og selvom jeg før har oplevet, at butikker kommer kunderne i møde og faktisk giver et afslag i en tidligere pris, er Roccamore's customerservice ikke til at hugge eller stikke i. De mener ikke, at de bør oplyse kunder om kampagner eller tilbud, der er inden for en kort tidshorisont, og dermed overlade valget til kunden, om man vil vente eller slå til. Ærgerligt, fordi jeg ellers har været glad for at komme i butikkerne. Det hører hermed op.

Réponse de roccamore
Har flere sko og støvler fra Roccamore.
Det er dejligt at komme i butikken i København og føle sig forkælet, men tit er det blevet til at købe på nettet pga afstand. Ingen problemer med at returnere.

Réponse de roccamore
Besøgte jeres butik i København og fik fantastisk hjælp. Købte et par Elisa Black og er så glade for dem. Kæmpe tak til ekspedienten der tog sig god tid til at hjælpe mig 🤩

Réponse de roccamore
Alt fungerer ved en handel hos Roccamore. Både online og i de fysiske butikker er kundeservice høj og man fortryder ikke sit køb, når man dagligt går rundt i de mest fantastiske sko med høj komfort.

Réponse de roccamore
Er vild med mine Angie sandaler
De sidder perfekt og skønne at have på.

Réponse de roccamore
Søde og imødekommende personale. Købte to par sko. savnede dog den luksus behandling nogle snakker om. Skoene er for mig dyre men lækre. Nu mangler jeg blot at få flere.

Réponse de roccamore
De bedste sko jeg har haft. Dig smitter de af på dansegulv