Roendegaard Avis 56

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Vi holdt en dejlig nonfirmation i Vestfløjen, og Røndegaard var en perfekt ramme for festen. Stort festlokale, med sjov for børnene med pool og bordfodboldspil. Pæne rene værelser. Skønne udeomgivelse... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Lidt impulsivt under nedlukning i januar 2021, bookede vi 5 dage på Røndegaard. Ejner ("greven" på Røndegaard)tog godt imod os og vi havde nogle gode dage. Der faldt sne og kort tid efter stod der 2... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

För fjärde gången är vi tillbaka på Roendegaard och jag är säker på att vi återkommer! Vi har bott i ”Luksusferieboligen” och stortrivts. Som alltid mycket vänligt och fint bemötande av Ejnar, och bo... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Endnu en fantastisk familie weekend på Røndegård er gået på held. Er kommet her 13 år i træk og der er plads til både små og store. Bålplads til aften hygge. Fodboldbane og petanque bane til turnering... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Location de vacances

Écrit par l'entreprise

Vi er et lille familiedrevet feriehusudlejningsselskab med base på Røndegaard. Vore boliger er velegnet til familietræf , kursusvirksomhed , lejrskole og familiefester.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har nydt en hyggelig familie weekend…

Vi har nydt en hyggelig familie weekend på Røndegaard.
Fantastisk sted - god plads til både børn og voksne.

Pæn og rent - værelser gode og rummelig.
Udsigten fra huset var fantastik

26 mars 2022

Réponse de Roendegaard

Tak for den fine anmeldelse af vore ferieboliger på Røndegaard.

Kan varmt anbefales

Vi har haft fornøjelsen at besøge Røndegaard ialt 3 gange med hver sin side af familien. Vi har både boet i luksusferieboligen og ferielejligheden. Begge boliger kan anbefales. Boligerne er rengjorte, børnevenlige og der er alle ting (inkl grill) så man kan holde en dejlig weekend med mange mennesker.
Ejnar er en god vært og har været særdeles fair og hjælpsom i forbindelse med ombooking (2 gange) pga corona.
Røndegaard kan varmt anbefales.

25 mars 2022

Réponse de Roendegaard

Mange tak for jeres anmeldelse af vores ferieudlejning her på Røndegaard.

Utrolig smuk beliggenhed

Utrolig smuk beliggenhed. Charmerende sted. Vi boede i ferielejlighed 2, hvor der er store rum og højt til loftet. Denne lejlighed har (ligesom lejlighed 1) en stor have med frugttræer, legehus, petanquebane, havemøbler, grill og meget mere. Vi var tyve personer og kunne fint have været lidt flere. Køkkenet er ikke så stort til så mange mennesker, men det løser man. Prisen er også rigtig fin - man får meget for pengene. Vi kommer gerne igen.

8 mars 2022

Réponse de Roendegaard

Mange tak for den flotte anmeldelse af vores ferieudlejning her på Røndegaard. I skal være meget velkomne en anden gang.

Super

Har for ca 20. gang været på weekendtur til dette skønne sted. Vi startede 19, nu er der kommet kærester og masser af oldebørn til, så nu kan vi være ca 50 hvis alle møder op.
Hvert eneste år er vi mødt op til rene og pæne lejligheder, er der noget det mangler kommer ejeren straks og ordner det. Kan kun anbefale dette sted, der er nem adgang til indkøb, nem adgang til stranden, og masser af legemuligheder for børnene, også i dårligt vejr, vi har altid været der i februar måned.

28 février 2022

Réponse de Roendegaard

Mange tak for den flotte anmeldelse af vores udlejning af ferieboliger her på Røndegaard.
Vi vil glæde os til at se jer igen på Røndegaard i mange år fremover.

Luksusophold i luksuslejlighed

Dejligt ophold i luksuslejligheden i en forlænget weekend - god plads til 14 personer, børn og voksne. God indretning med to stuer og soveværelser ovenpå og nedenunder. Her er alt hvad man behøver, køkkengrej, spa, poolbord, legetøj, fodboldmål etc. Gåafstand til Følle Strand. God behandling af ejeren. Vi vender gerne tilbage.

25 février 2022

Réponse de Roendegaard

Mange tak for den flotte anmeldelse af vores ferieudlejning på Røndegaard.
I skal være meget velkommen en anden gang.

Fint feriehus

Fint feriehus, fine omgivelser i et skønt område.

15 février 2022

Réponse de Roendegaard

Tak for den fine anmeldelse af vores ferieudlejning på Røndegaard.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er en flok på små tyve der gennem de…

Vi er en flok på små tyve der gennem de sidste 10 år har besøgt Røndegaard. Vi er vilde med stedet! Ejnar er den bedste vært og han sørger altid for at opholdet bliver perfekt. Der er pænt rent og indretningen er super praktisk. Endvidere ligger Røndegaard i smukke omgivelser med kort afstand til havet.
Vi glæder os allerede til næste besøg.

Mvh
Lars Kisum og Co.

2 février 2022

Réponse de Roendegaard

Mange tak til Lars & Co. for den fine omtale af Røndegaard.

Dejlige omgivelser og faciliteter

Dejlige omgivelser og faciliteter. Vi har 2 år i træk holdt familiekomsammen med vores store familie (30). Perfekt til mange mennesker i alle aldre. Ikke langt til vandet på gå ben. Fantastisk flink og hjælpsom ejer.
En tur til Andersen Winery med rundvisning kan anbefales. Vi giver de bedste anbefalinger til Røndegaard.

27 décembre 2021

Réponse de Roendegaard

Mange tak for den flotte anmeldelse af vores ferieudlejning her på Røndegaard.
Også et godt tip omkring Andersen Winery .

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi holdt i juni måned 2021 mormors 90…

Vi holdt i juni måned 2021 mormors 90 års fødselsdag som forlænget weekend i Vestfløjen med festlokale. Aldersspændet var fra små børn til 90 år og Røndegaard har noget for enhver smag. Gode legepladser, gode lokaler til samvær og gode soveværelser. Dertil et fint storkøkken med hurtig opvaskemaskine. Vi kan give vores varmeste anbefaling af Røndegaard til familiearrangementer og fester.

6 septembre 2021

Réponse de Roendegaard

Mange tak for den fine anmeldelse af vores ferieudlejning her på Røndegaard.

Familieweekend på Djursland

Vi har holdt vores årlige familieweekend i ferielejligheden på Røndegaard i mange år. Stedet ligger i skønne omgivelser, og er let at komme til fra hele landet. Faciliteter i huset dækker alle vore behov, og den dejlige tilhørende have, rummer mange aktivitets muligheder. Selv om vi er mange, er der ingen støj problemer i det rummelige hus, når de små i familien skal sove.
Der er meget fine indkøbsmuligheder i Rønde, få kilometer væk.
Ejerne er meget venlige og servicemindede, og prisen er på ingen måde afskrækkende.

29 août 2021

Réponse de Roendegaard

Mange tak for den flotte anmeldelse af vores ferieudlejning her på Røndegaard .

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har lige holdt en dejlig familie…

Vi har lige holdt en dejlig familie weekend i vestføljen, vi var 24 personer store og små, der var plads til os alle og der var håndsæbe, toiletpapir og håndklæder ved alle toiletterne. Super serivce, dejligt område, hav udsigt. Vi fik en fin rundvisning i vin marken, super spændene, at høre om vindyrkning viden om hele området. Der var børnecykler, sandkasse, gynger, fodboldmål, de blev brugt flittigt og vi havde et volley net med som blev stillet op på den store fodboldbane. Masser er frugt træer, vi skulle bare spise løst. Jeg har aldrig se så store pærer træer. Kan kun anbefales.

23 août 2021

Réponse de Roendegaard

Mange tak for den meget fine anmeldelse af vores ferieudlejning her på Røndegaard ved Rønde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er netop vendt hjem efter en uge i…

Vi er netop vendt hjem efter en uge i Vestfløjen på Røndegaard. Det er et helt fantastisk sted, som vi kun kan give vores bedste anbefaling. Venlig, imødekommende, hjælpsom og opmærksom vært. Masser af plads, både ude og inde. Rent og pænt overalt, og med et meget veludrustet køkken. Privat og ugeneret - også udenfor, selv om der var gæster i de øvrige ferielejligheder. God plads til at komme omkring i elkørestol, både inde og ude. Få minutter til Rønde med stort udvalg af dagligvarebutikker. Kort afstand til strand. Masser af natur, aktiviteter og attraktioner i området.

31 juillet 2021

Réponse de Roendegaard

Tusind tak for den flotte anmeldelse af vores ferieudlejning på Røndegaard.
Også rart med info omkring egnethed for kørestolsbrugere.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hyggelig uge med den udvidede familie

Hyggelig uge med den udvidede familie. Vi havde lejet alle tre ferieboliger, og der manglede intet. Husene samt udearealerne er fyldt med aktiviteter - det er ikke svært at finde på noget at lave:)
Derudover er stranden lige i nærheden, og bussen fra Aarhus stopper 700m fra gården.
+ Gode senge

25 juillet 2021

Réponse de Roendegaard

Mange tak for den fine anmeldelse .
Og der er 4 afgange i timen med bussen !

Noté 5 sur 5 étoiles

Endnu en rigtig dejlig uge her på…

Endnu en rigtig dejlig uge her på Røndegård med god plads i smukke omgivelser. Det perfekte sted at holde sommerferie. Einer som ejer det er alle tider dejlige og gæstfrie vært, som stiller op og er hjælpsom med alt.

15 juillet 2021

Réponse de Roendegaard

Mange tak for den flotte anmeldelse af vores ferieudlejning her på Røndegaard , nær Nationalpark Mols Bjerge .

Tak fra familien Dannemann/Berg

Hjemvendt efter endnu en dejlig weekend med hele familien på Røndegård, vores 5., og absolut ikke sidste, ophold. Lejlighederne er velindrettede med store, lyse opholdsrum og soverum, der er altid rent og pænt overalt, og der er alle muligheder for aktiviteter for alle aldre, både ude og inde. Der er virkelig kræset for faciliteterne. I år bemærkede og nød vi bl.a., at selv sandkasserne var fyldt op med nyt sand :-) Disse perfekte omgivelser understøttes af den altid venlige vært.

2 juillet 2021

Réponse de Roendegaard

Rigtig mange tak for den flotte anmeldelse af vores ferieudlejning
her på Røndegaard.

Landlig idyl.

Hjemvendte efter vores 4 ophold, og næste er bestilt, så vi kan kun rose stedet og den altid venlige vært. Tæt på by og dejlig badestrand.
Hilsen
Fam. Glud/Søgaard - Nørregaard og Qvist

26 juin 2021

Réponse de Roendegaard

Mange tak for jeres anmeldelse af vores ferieudlejning på Røndegaard

Idyllisk og naturskønt.

Rigtig skønt sted. Vi var afsted hele familien med børn i alle aldre. Og der var noget for både børn og voksne. Skøn beliggenhed med "privat" have. Idyllisk Morten Korch stemning.
Meget imødekommende og hjælpsom vært, vi havde en skøn weekend og kan bestemt anbefale stedet til andre.

17 juin 2021

Réponse de Roendegaard

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hjemvendt efter endnu en herlig weekend…

Hjemvendt efter endnu en herlig weekend på Røndegaard, hvor vi var samlet en stor familie i alle aldre i Vestfløjen. Stedet er perfekt for både store og små, og vi har gjort brug af faciliteterne både ude og inde. Skønne omgivelser med masser af muligheder, gode værelser, gode opholdsrum og helt perfekte uderum. Vi glæder os til næste gang!

14 juin 2021

Réponse de Roendegaard

Mange tak for den fine anmeldelse af vores ferieudlejning på Røndegaard.

Rigtig dejligt sted

Rigtig dejligt sted. Gode forhold og altid pænt og rent. Dejlige omgivelser og venlig vært. Kan klart anbefales.

7 juin 2021

Réponse de Roendegaard

Mange tak for den fine anmeldelse .

Noté 5 sur 5 étoiles

Røndegaard er blevet vores yndlings sted

Siden 2006 er vi kommet på Røndegård hvert år, og vi kunne slet ikke forestille os andre steder til vores familietræf, som omfatter 18-20 personer i alle aldre. Stedet er veludstyret med alt, hvad man har brug for, og der er altid rent og pænt. Vi opholder os altid i hovedbygningen, som passer fint til os. Stedet har sjæl og historie, og det har været sjovt at følge, hvordan det har udviklet sig til en vingård. Værtsparret er søde, venlige og meget opmærksomme på, om alt er tilfredsstillende.
Gode legemuligheder for børn og barnlige sjæle - vandet er blot en kort gåtur borte, og efter en lille køretur er man i de smukkeste omgivelser i Nationalpark Mols med masser af dejlige vandreruter.
Vi glæder os allerede til næste år

4 juin 2021

Réponse de Roendegaard

Mange tak for den særdeles flotte anmeldelse af vores feriested.
Nationalpark Mols Bjerge er et ideelt udflugtsmål på alle årstider .

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus