Vi holdt en dejlig nonfirmation i Vestfløjen, og Røndegaard var en perfekt ramme for festen. Stort festlokale, med sjov for børnene med pool og bordfodboldspil. Pæne rene værelser. Skønne udeomgivelse... Voir plus
Lisez les avis des autres
Lidt impulsivt under nedlukning i januar 2021, bookede vi 5 dage på Røndegaard. Ejner ("greven" på Røndegaard)tog godt imod os og vi havde nogle gode dage. Der faldt sne og kort tid efter stod der 2... Voir plus
L'entreprise a répondu
För fjärde gången är vi tillbaka på Roendegaard och jag är säker på att vi återkommer! Vi har bott i ”Luksusferieboligen” och stortrivts. Som alltid mycket vänligt och fint bemötande av Ejnar, och bo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Endnu en fantastisk familie weekend på Røndegård er gået på held. Er kommet her 13 år i træk og der er plads til både små og store. Bålplads til aften hygge. Fodboldbane og petanque bane til turnering... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi er et lille familiedrevet feriehusudlejningsselskab med base på Røndegaard. Vore boliger er velegnet til familietræf , kursusvirksomhed , lejrskole og familiefester.
Coordonnées de contact
Danemark
- roendegaard.dk
Aucune trace de demande d’avis
Fantastisk sted …
Fantastisk sted som vi har besøgt igennem 11 år med familien. Vi bruger altid lejlighed 1 (luksus ferieboligen) , som har en fantastisk terrasse i forbindelse med allerum/ køkken. Gode værelser og 2 stuer som er fantastisk når man er mange familier samlet. Udeaktiviteter lige uden for døren med trampolin, petanque og fodboldbane. Kort afstand til strand og udflugtssteder. Udsigt til vand fra terrassen . Vi anbefaler 110% dette sted til familie ture og ferier. Hyggelig og charmerende. Hyggelige ejere som altid lige er rundt og se om alting er som det skal være.

Réponse de Roendegaard
Endnu en dejlig familieweekend på…
Endnu en dejlig familieweekend på Røndegaard 😀👍

Réponse de Roendegaard
Dejligt ophold i skønne omgivelser
Dejligt ophold i skønne omgivelser. Der er massere at lave for både store og små. Der er god plads og man føler sig hurtigt hjemme. Vi kommer helt sikkert igen.

Virkelig dejligt sted
Virkelig dejligt sted - hyggeligt, pænt og velholdt. Mange muligheder for vandreture i området, både korte og længere ture. God plads til en større gruppe/familie. Fin og betænksom service fra værten.

Réponse de Roendegaard
Et dejligt sted med meget gæstfrie…
Et dejligt sted med meget gæstfrie værter, vi har sammen med familien haft en rigtig hyggelig weekend, med mange muligheder for forskellige aktiviteter for både store og små. Kan varmt anbefales 😀😀
5 dejlige dage på Røndegaard.
Lidt impulsivt under nedlukning i januar 2021, bookede vi 5 dage på Røndegaard.
Ejner ("greven" på Røndegaard)tog godt imod os og vi havde nogle gode dage. Der faldt sne og kort tid efter stod der 2 kælke i tilhørende garage, så børnene kunne kælke i den smukke have.
Lejligheden var stor og rummelig, og rent praktisk fungerende den rigtig godt. Gå afstand til bugten og hyggelig lille by, Følle som man fornemmer emmer af liv om sommeren. Gode indkøbsmuligheder i Rønde.

Réponse de Roendegaard
En dejlig weekend på Røndegaard er ved…
En dejlig weekend på Røndegaard er ved at være gået. Her er perfekte rammer til at få ladet batterierne op og komme hinanden ved i familien- eller hvem man nu er afsted sammen med. Dejlige omgivelser og aktivitetsmuligheder uanset om man er barn eller voksen, venlige og gæstfrie værter samt en meget smuk natur. Vi kommer igen:)

Fætter- og kusinefest
Vi har haft et meget vellykket weekendophold i luksusferieboligen.
Den er fint indrettet, veludstyret og med et stort, lyst og hyggeligt opholdsrum. Den har en fantastisk beliggenhed og gode udenomsarealer.
Så det var perfekte rammer for vores fætter- og kusinefest.

Et helt fantastisk sted
Vi har sammen med venner og familie haft nogle helt fantastiske ophold på Røndegaard, hvor man føler sig hjemme fra man træder ind ad døren. Vi er blevet modtaget og budt velkommen af ejeren, Ejnar, man kan mærke og se, at han er yderst engageret og har en imødekommende personlighed. Vi er kommet på Røndegaard gennem tyve år og har været heldige at frekventere alle tre ferieboliger og har haft nogle dejlige ferier i de fantastiske omgivelser.
Røndegaard er placeret med en ubeskrivelig udsigt til vand, marker og med Århus i horisonten. Bygningerne og indretningen er unik og stedet oser af velvære og afslapning.
Under vores ophold på Røndegaard, har vi besøgt de nærtliggende seværdigheder. Her kan vi bl.a. nævne Kalø Slotsruin, Nationalpark Mols Bjerge, Djurssommerland, Fregatten Jylland, Ebeltoft og meget mere. Disse steder er absolut et besøg værd.
Vi har aldrig oplevet en så fantastisk gæstfrihed som Maibritt og Ejnar udviser. Det er bestemt ikke sidste gang vi besøger Røndegaard.
Dorthe og Bo
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de Roendegaard
Familie weekend i perfekte rammer
Røndegaard har 2 gange dannet rammen om vores årlige familie weekend.
Vores familie består af 25 medlemmer, både store og små og stedet byder på noget for os alle, ude såvel som inde.
Rammerne er perfekte, skønne opholdsrum, spisestue med plads til alle og dejlige soverum.
Røndegaard ligger smukt placeret i skønne omgivelser, tæt på natur og vand.
Vi kan varmt anbefale Røndegaard - og vender gerne tilbage til dette skønne sted.

70 års fødselsdag
Jeg har holdt min 70 års fødselsdag i festsalen, og det var en dejlig positiv oplevelse. Mine gæster som kom fra hele landet blev indkvarteret i de soverum der hørte til i ferielejlighed Vestfløjen. Det var helt perfekte rammer om min fødselsdag. Det er en historisk gammel gård, der rummer mange udfoldelses muligheder viste det sig ved en gåtur i ferie komplekset. Der petanque baner, fodboldbane, trampoliner, grilludstyr, bålpladser, og man kan bare tage brænde til snobrødsbagning eller lejrbåls hygge.
Man skal ikke ud og købe brænde i dyre netsække.
Hele området emmer af ro, hygge og samvær.
Der er noget Morten Kock`s stemning over stedet.
Det er ikke sidste gang jeg vil bruge stedet, og jeg kan varmt anbefale Røndegaard med dets faciliteter
Poul Henning Reiths

Familiefester
Hele min familie har benyttet os af roendegaards dejlige festlokale til både, konfirmation og fødselsdage, hvilket altid har været en succes. Naturen omkring er smuk og beliggenheden er fantastisk, med både hav udsigt og byliv tæt på.

Réponse de Roendegaard
Jeg var meget glad for en vellykket…
Jeg var meget glad for en vellykket konfirmation her på roendegaard. Min familie og jeg havde lejet vestfløjen og havde dermed et fint stort lokale til en stor forsamling. Roendegaard ligger en smukt sted med udsigt til havet. Kan ikke andet end at anbefale dette fantastiske sted.

Mislykket bookning
Jeg kontaktede Røndegård man. d. 9/1 2017 for at spørge om de havde bolig ledig til Pinsen 2017 . Der var tlf svarer hvor jeg indtalte mit ønske om en bolig til 17 pers i Pinsen. Jeg blev kort efter kontaktet af en venlig Ejnar der kunne fortælle mig at han havde en bolig ledig i Pinsen ( Hurra Tænkte jeg ) men var på arbejde , og aftalte med Ejnar at han lige kunne sende mig en mail ang. pris o.lign. Kommer hjem fra arbejde og kigger på tingen og bliver enig med familien at det glæder vi os til . d.10/1 skriver jeg at jeg gerne vil reservere bolig men der skriver han at den i mellemtiden er forhåndsreserveret til anden side til 12/1. Jeg kontaktede Ejnar og spurgte om vi ikke havde en aftale om jeg lige skulle kigge på tingene og vende tilbage , men han beklagede og sagde først til mølle princippet. Måske lidt dårlig stil når han både mail og tlf nr han kunne kontakte mig . Ejnar sendte mig en mail 12/! og beklagede det uheldige forløb ang . info herfra .

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.