Jag har jobbat med Victor och ROI sen 2020 och har alltid haft en grym relation och upplevelse. ROI har sen starten levererat mycket förfrågningar till oss och jag älskar att arbeta i deras... Voir plus

Jag är väldigt nöjd med ROI och kan varmt rekommendera dem till alla som vill starta upp företag. Dom är extremt kunniga inom sin bransch och gjorde det väldigt enkelt för mig att bygga upp mitt för... Voir plus

Håll er borta från det här företaget. Titta bara på hur många negativa recensioner de har. Jag känner mig personligen manipulerad och trots att jag har framfört mina klagomål hävdar de fortfarande att... Voir plus

Hej alla läsare! Läst recensionerna här och många talar inte sanningen! Jag började vårt samarbete i Q4 av 2025 och har via både Meta och Google dragit in kunder, rimliga priser för resultate... Voir plus

1. Agence de presse et de marketing

ROI Sweden AB är en digital byrå som specialiserar sig inom AI-optimering, traditionell SEO, annonsering i sociala medier och mediaproduktion. Utöver detta är ROI marknadsledande inom utveckling av skräddarsydda landningssidor som hjälper företag att maximera sin digitala närvaro. Genom vår expertis inom SEO, leadsgenerering och webbanalys säkerställer vi att våra kunder får fler kvalificerade och relevanta kundförfrågningar, noggrant anpassade efter deras specifika bransch och målgrupp.

3,7

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

134 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 78 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

3,7

Tous les avis

44 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

En väldigt bra start på ett nytt samarbete

Har precis påbörjat ett samarbete med ROI och är hitills mycket nöjd, de har utfört ganska exakt vad de lovade, leads till kunder som letar efter exakt min produkt och inget annat

fått in över 350.000 i omsättning genom deras ads mina första 14 dagar efter att de hjälp med landingpage mm ( allt i hela konceptet egentligen)

utöver det så har de leverarat kvalitets arbetskläder som vart både bättre och till ett billigare pris än min förra leverantör

allt som allt mycket nöjd!

2 août 2023

I & L Sverige AB

I & L Sverige AB, har haft förmånen att jobba med ROI Sweden AB inom digital marknadsföring. Deras kunskap och kontakter har verkligen lyft vårt varumärke. Bra och förstående personal. En partner i absolut toppklass! Jag Luiza Yuryeva kan starkt rekommendera ROI.

25 juillet 2023
Avis spontané

Som ägare av I & L Sverige AB Ikhtiyor…

Som ägare av I & L Sverige AB Ikhtiyor Muminov, som fokuserar på städning, kan jag helhjärtat säga att ROI Sweden AB:s expertis inom digital marknadsföring har varit ovärderlig. Med deras hjälp och breda nätverk har vår synlighet online ökat markant. Tack för ert oumbärliga stöd!

25 juillet 2023

1a månaden usel

Jag träffade en trevlig säljare som presenterade ett spännande koncept och säljaren sa att det fanns stor potential för de sökorden som jag önskade.
Efter ha haft dom i en månad kan jag säga att upplevelsen är usel. Landningssidan fick jag inte vara med och bestämma utförande på och inga jobb har kommit in. Jag återkommer med en uppdatering hur det har gått månad 2.
Mvh Thomas

3 avril 2023

På 1,5år har jag fått 98förfrågningar…

På 1,5år har jag fått 98förfrågningar varav 3/4 inte har svarat i telefon.
Jämfört med min andra landningssida från smartproduktion 301 förfrågningar och 10 har inte svarat i telefon under samma tid !!!
Roi är ett dåligt företag som jag misstänker är bluff i stora delar av deras verksamhet.

28 février 2023
Avis spontané

Professionella från start till slut

ROI är otroligt professionella och kunniga inom sitt område och vi har sett stor skillnad på våra siffror efter att vi tog hjälp av dem!
Alltid till hands och hade svar på alla frågor och funderingar som dök upp längst vägen.

30 novembre 2022
Avis spontané

ROI har hjälpt mitt företag att löpande…

ROI har hjälpt mitt företag att löpande få in fler kunder inom Mark & bygg, vi är mycket nöjda med kontakten med killarna på ROI som alltid försöker göra det bästa för oss. Kan starkt rekomendera.

Florin
Svensk Bygg & Måleri AB

8 décembre 2021

Hej Florin,

Stort tack för dem fina orden!

Grymt resultat

Jag håller inte alls med dem som ger dåliga rescention. Jag har varit kund hos roi med Viklunds Städ & numera Städnivå sedan 2018 och har alltid varit jätte nöjd med Joel som är VD och alltid tagit hand om oss, alla grabbarna är lyhörda och vill alltid göra bästa resultatet för oss. Ibland har det varit sämre antal leads men de är alltid väldigt duktiga på att rätta till och göra grymt resultat. Bästa marknadsföringsbyrån vi har testat! / Nataliya Viklund

10 novembre 2022

Hej Nataliya,

Stort tack för dem fina orden!

VD

Ägare utan skam i kroppen

Ägare utan skam i kroppen kommer lura er rejält. Ingå inte i ett avtal med detta företag. Lita inte på de bra recensionerna här.

3 février 2022

Réponse de ROI Sweden AB

Då ni valt att vara anonyma så har vi väldigt svårt att besvara denna kommentaren konstruktivt och vår möjlighet att hjälpa er är begränsad.

Rekommenderas!

Väldigt tillmötesgående personal, kompetenta och duktiga på sitt jobb!

Verkligen Return of Investment!

Allt gott,
Nöjd kund

29 septembre 2022

Söderort bygg & dränering AB

Jätte smarta o snälla människor som hjälper folk med att växa upp med företaget, vi är jätte nöjda och glada att får jobba med dem

11 août 2022