Rolfstone Avis 1 597

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik gebruik de nova sport oordopjes met veel plezier! Contact gezocht via whatsapp omdat mijn de oplaad case van mijn nova sport oordopjes rare lampjes gaf. (Na 2 jaar gebruik) Ik kreeg zeer snel re... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Tot volle tevredenheid set Nova-sport oordopjes gekocht. Goed geluid en zitten lekker. Bleek de oplaadcase niet meer goed te werken. Contact opgenomen en binnen 2 dagen een nieuwe oplaadcase. Goe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Echt de beste koptelefoon ooit vind ik. Raad hem echt iedereen aan. Nu vier jaar oud (juni 2022 gekocht) en waar ik er al div van andere merken na 2 jaar kon vervangen werkt deze nog zoals dag 1. En... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb sinds kort ook een wolfstone luchtverfrisser en wat een fantasch ding mijn slaapkamer blijft nu heerlijk fris en ik slaap een stuk beter ik heb namelijk COPD en merk gelijk het verschil met de... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Sinds 2017 de beste producten, direct naar de klant met de beste persoonlijke service! Vragen? Mail ons op service@rolfstone.com of bel ons tijdens werkdagen op: 06 83 99 39 93

Coordonnées de contact

A répondu à 92 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik kocht de Rolfstone luchtreiniger

Ik kocht via bol.com de Rolfstone luchtreiniger, kreeg het zonder bol.com doos, met veel plakband op de Rolfstone doos,dus vermoed ik dat deze eerder verkocht is geweest en ook geretourneerd,had het 2 weken maar deze apparaat doet weinig, geen enkele stof in de filter te zien, en merk ook geen verbetering dus heb het teruggestuurd.

2 février 2026

Beste Mylien,

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad, onze excuses hiervoor.

Bestellingen via bol.com worden rechtstreeks door bol.com vanuit hun eigen magazijn verzonden. Wij leveren uitsluitend nieuwe producten aan en versturen zelf geen gebruikte artikelen. Mogelijk is er in het retourproces bij bol.com iets misgegaan, maar dat mag uiteraard niet uw ervaring zijn.

Ook vinden wij het jammer om te horen dat u geen verbetering heeft gemerkt bij het gebruik van de luchtreiniger. Wij komen hier graag persoonlijk met u over in contact om dit samen goed te bekijken en netjes op te lossen.

Wilt u alstublieft contact met ons opnemen via

Mail :service@rolfstone.com

WhatsApp: +316 83 993 993

bel: +316 83 993 993

Dan helpen wij u graag verder naar een gepaste oplossing en dat ik persoonlijk mijn excuus kan aanbieden.

Jos

Goed

Bestelproces was makkelijk, ook omdat het product al vrij compleet was met accessoires. Goede communicatie via de mail. Product kwam goed verpakt aan.

4 février 2026

Beste Alexander,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat het bestelproces soepel verliep en dat alles compleet en netjes verpakt aankwam. Goed dat ook de communicatie via mail duidelijk was.

Noté 5 sur 5 étoiles

alles prima af geleverd en hij vol doet…

alles prima af geleverd en hij vol doet prima ben er blij meehg Sil Huisman

Beste winnaar,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat alles netjes is afgeleverd en dat het product goed bevalt. Mooi dat je er blij mee bent.

Noté 5 sur 5 étoiles

In augustus 2025 een rolfstone air…

In augustus 2025 een rolfstone air balance xl gekocht. Hij beviel goed qua geluid en ook het stof uit de kamerlucht halen. Er zat behoorlijk wat stof aan het filter. Eind december begon het apparaat een irritant geluid te maken In januari 2026 een nieuwe filter gekocht .Dit voorkwam niet dat het geluid veranderde.
Afgelopen week contact gehad met Rolfstone. Hen het geluid middels een opgenomen video laten horen. Over en weer contact middels de mail. Ergo conclusie er staat nu een nieuwe Rolfstone in de kamer. Ondanks dat hij aanstaat hoor je hem niet of bijna niet. Zo hoort service te zijn. Veel verkopende partijen kunnen hier een voorbeeld aannemen. O ja, de " oude" rolfstone kon in de nieuwe verpakking gratis worden geretourneerd. Van ons krijgt de firma een dikke pluim

Beste D. de Vries,

Dank voor je uitgebreide review. Jammer dat het geluid veranderde, maar goed dat we dit samen hebben kunnen bekijken en snel een passende oplossing hebben gevonden. Fijn om te horen dat de nieuwe Air Balance weer stil werkt zoals het hoort. Ook prettig dat het retourneren eenvoudig geregeld kon worden.

Noté 4 sur 5 étoiles

De XL in onze woonkamer is zo goed…

De XL in onze woonkamer is zo goed bevallen, zodat we voor de slaapkamer de kleine hebben besteld.

Beste Edwin,

Dank voor je review. Mooi om te lezen dat de Air Balance XL in de woonkamer zo goed bevalt dat jullie ook voor de slaapkamer een kleinere hebben besteld. Dat is een mooi compliment.

Uitgerust wakker worden!

We hebben er goed aan gedaan 3 Rolfstones aan te schaffen voor onze slaapkamers! Uitgerust wakker worden en de gehele werkdag gevoel van energie te hebben...en thuis weer opladen door heerlijk en goed te kunnen slapen ❤️. Ze zijn ook nog makkelijk veplaatsbaar en eenvoudig in gebruik. Wij zijn als gezin hierover dik tevreden!

Beste Jill,

Dank voor je review. Mooi om te lezen dat jullie met drie Air Balance apparaten zo’n verschil merken in nachtrust en energie overdag. Fijn dat ze makkelijk te verplaatsen zijn en eenvoudig in gebruik. Goed om te horen dat jullie als gezin zo tevreden zijn.

Heerlijk kussen

Heerlijke kussen, makkelijk op te laden.

Beste Jolanda,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat het kussen heerlijk is en makkelijk op te laden. Mooi dat het zo goed bevalt.

Ik ben heel blij ermee

Ik ben heel blij ermee
Ik slaap snachts veel beterder

Ik raad het iedereen aan!

Beste Dorota,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat je er zo blij mee bent en dat je ’s nachts beter slaapt. Mooi dat het verschil zo duidelijk merkbaar is.

Blij met Rolfstone

Fantastisch apparaat. Kan krachtig lucht zuiveren en vervolgens op de automaat. Heel tevreden.

Beste Alan,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de Air Balance en dat hij krachtig kan zuiveren en daarna rustig op de automatische stand draait. Mooi dat het apparaat goed bevalt.

Mooie warmtedeken.

Op aanraden van m’n dochter het product ‘s middags besteld en de volgende dag al in huis!!! Super!
Het gaat hier om de warmtedeken die je zowel in je stoel als in je bed kunt leggen.
Mooie tas erbij, helemaal compleet ook voor de vakantie met de kampeerbus.
Dank jullie wel voor de service en het mooie product.
Hartelijke groet,
Adriana

6 février 2026

Beste Adriana,

Dank voor je review. Fijn om te lezen dat de warmtedeken zo snel geleverd werd en goed bevalt, zowel in de stoel als in bed. Mooi dat de tas en het complete pakket ook handig zijn voor onderweg met de kampeerbus.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heerlijk warm voor ‘s avonds op de bank.

9 février 2026

Beste Els,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat de warmtedeken heerlijk warm is voor ’s avonds op de bank. Mooi dat hij precies doet wat je ervan verwacht.

Snelle service

Snelle service, prijs vergelijkbaar met HEPA H13 filters van concurrenten. Gemakkelijke installatie en zeer duidelijke gebruiksaanwijzing!

Beste P. de Mos,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de installatie eenvoudig verliep. Goed dat de gebruiksaanwijzing duidelijk is en dat je tevreden bent over de prijs en kwaliteit.

Top artikel!

12 février 2026

Beste Jessel,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het artikel. Mooi dat het goed bevalt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfecte oplossing binnen 1 dag !!

We hadden een probleempje met een luchtreiniger, ik belde en werd netjes teruggebeld.
Binnen 1 minuut een perfecte oplossing en daaropvolgend een heel prettig gesprek met Jos.
Binnen 1 dag een nieuw product, dit is zoals je het graag ziet en je weer iets gaat bestellen bij deze firma.
Dank jullie wel !!!

Beste Kay,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat het probleem zo snel is opgelost en dat het contact prettig verliep. Goed dat er direct een passende oplossing kwam en dat je binnen een dag weer een werkend product had.

Great customer care!

I ordered a heated blanket/chair mat in late October 2025, its has been amazing. It's comfortable, cheap to run and keeps me toasty warm. Yesterday, I noticed it wasn't charging correctly, I emailed customer services, and Jos was truly helpful, sending me a replacement adapter free of charge. Great customer care!

Dear customer,

Thank you for your review. Great to hear the heated blanket has been keeping you warm and comfortable. Also good to know the adapter issue was resolved quickly and that the replacement was sent out straight away. We appreciate your kind words about our customer care.

Kind regards,

Mooi stil apparaat

Mooi stil apparaat. Fraaie vormgeving. Gebruik het om allergische reactie te verminderen

5 février 2026

Beste E. Rens,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat je de Air Balance als stil en mooi vormgegeven ervaart. Goed dat hij helpt bij het verminderen van allergische reacties.

goed product

goede website, passende prijzen en snelle service.
Bovenal een goed werkend apparaat voor een goede prijs

7 janvier 2026

Beste jmg,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat je de website duidelijk vindt, tevreden bent over de prijs en dat het apparaat goed werkt. Mooi dat alles klopt zoals verwacht.

Wat een geweldig kussen!

5 février 2026

Beste Monique,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over het kussen. Mooi dat het zo goed bevalt.

Rolfstone XL werkt super

Rolfstone XL werkt super.
Je ziet in de reclame spotjes dat ze er wat brandende fakkel bijzetten.
In de praktijk mogen ervaren dat hij super filtert. Onlangs in een andere woning in de flat brand geweest met zeer veel rookontwikkeling, wat ook in de andere woningen goed te ruiken was. De rolfstone heeft een behoorlijke tijd op vol gestaan. Was in 1e instantie rood, uiteindelijk weer de gewone kleur. Daarna in mijn huis weer normaal. Terwijl de naaste buren last bleven houden. Topproducten.

8 février 2026

Beste Toos,

Dank voor je uitgebreide review. Goed om te lezen dat de Air Balance XL in een echte situatie met rook zo duidelijk zijn werk heeft gedaan. Fijn dat je zelf hebt kunnen ervaren hoe krachtig hij filtert en dat de lucht daarna weer normaal aanvoelde.

Noté 4 sur 5 étoiles

Deken doet wat deze moet doen deze moet doen.

Deken doet wat deze moet doen.

Beste René,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat de warmtedeken doet wat hij moet doen. Goed dat hij naar verwachting werkt.

Rolfstone

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus