Rolfstone Avis 1 597

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik gebruik de nova sport oordopjes met veel plezier! Contact gezocht via whatsapp omdat mijn de oplaad case van mijn nova sport oordopjes rare lampjes gaf. (Na 2 jaar gebruik) Ik kreeg zeer snel re... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Tot volle tevredenheid set Nova-sport oordopjes gekocht. Goed geluid en zitten lekker. Bleek de oplaadcase niet meer goed te werken. Contact opgenomen en binnen 2 dagen een nieuwe oplaadcase. Goe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Echt de beste koptelefoon ooit vind ik. Raad hem echt iedereen aan. Nu vier jaar oud (juni 2022 gekocht) en waar ik er al div van andere merken na 2 jaar kon vervangen werkt deze nog zoals dag 1. En... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb sinds kort ook een wolfstone luchtverfrisser en wat een fantasch ding mijn slaapkamer blijft nu heerlijk fris en ik slaap een stuk beter ik heb namelijk COPD en merk gelijk het verschil met de... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Sinds 2017 de beste producten, direct naar de klant met de beste persoonlijke service! Vragen? Mail ons op service@rolfstone.com of bel ons tijdens werkdagen op: 06 83 99 39 93

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 92 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Ook Lekker warm in bed!

Heb getwijfeld tussen kruik, kussen en de deken.
Steeds moeilijk in slaap door koude voeten, dus dacht aan een kruik of kussen in bed.
Besloten om de deken aan te schaffen.
Overdag kan mijn man hem gebruiken en ‘s avonds leg ik de deken een half uurtje voor t slapengaan in bed.
Daarna kan hij eruit en is mijn bed lekker warm! Kan op koude dagen ook op de autostoel.

Beste Anna,

Dank voor je review. Fijn om te lezen dat de warmtedeken zo veelzijdig inzetbaar is en helpt tegen koude voeten. Slim dat jullie hem overdag en ’s avonds allebei gebruiken. Mooi dat hij ook in de auto van pas komt.

Geweldig product!!

Geweldig product!!
Is heerlijk warm in onderrug en de bovenkant van je rug.
Peter de Bruijn

Beste Peter,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat de warmte precies goed is voor zowel de onderrug als de bovenrug. Mooi dat het product zo goed bevalt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb ook een pm2.5 meter en sinds ik…

Ik heb ook een pm2.5 meter en sinds ik de rolfstone heb is dit minder geworden, dus prima ding.

13 février 2026

Beste Joop en Marion,

Dank voor jullie review. Interessant dat jullie dit ook meten met een PM2.5-meter en daar daadwerkelijk verschil zien sinds de Air Balance in huis staat. Fijn om te horen dat het resultaat ook objectief zichtbaar is.

Geweldig!

Snelle levering en een heerlijke deken voor de koude dagen.

13 février 2026

Beste Lydia,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de deken heerlijk warm is voor de koude dagen. Mooi dat het zo goed bevalt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel eenvoudig de warmtedeken is in 1…

Heel eenvoudig de warmtedeken is in 1 woord GEWLDIG

Beste t weiland,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat de warmtedeken zo eenvoudig in gebruik is en dat je er zo enthousiast over bent. Mooi dat hij zo goed bevalt.

Wat een fantastische warmtedeken

Wat een fantastische warmtedeken.
Eindelijk eens een puur Nederlands product.
Het begint al met de simpele maar doeltreffende verpakking. Eenmaal uitgepakt is de deken zeer
gemakkelijk te installeren. Bovendien krijg je voor ontvangst ook nog een duidelijke instructievideo.
Al op stand 2 is de warmte zeer aangenaam.
Hopelijk komt dit bedrijf nog vaker met zulke goede innovaties.

Beste windeij,

Dank voor je uitgebreide review. Fijn om te lezen dat de warmtedeken zo goed bevalt, van verpakking tot installatie. Mooi dat de warmte al op stand 2 aangenaam is en dat je ook de instructievideo waardeert. Dat soort details maken het verschil.

Noté 4 sur 5 étoiles

Het was een zeer prettige ervaring…

Het was een zeer prettige ervaring omdat het gewoon allemaal klopte.
Product voldoet gelijk aan de verwachting.
Na de rerste nacht gelijk resultaat.
Geen verstopte neus smorgens en minder last van ogen.

Beste C. Hoppenbouwers,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat alles direct klopte en dat je al na de eerste nacht verschil merkte. Minder last van een verstopte neus en ogen maakt echt een groot verschil in hoe je je dag begint.

Vlug geleverd

Vlug geleverd. Voel duidelijk verschil . Ook als nog maar de slaapkamer binnen stap, een zuivere omgeving. Ruik ( al ruikt het steeds goed ik de kamer ☺️) en voel je .
Heel tevreden !

Beste DEDUYTSCHE,

Dank voor je review. Fijn om te lezen dat je duidelijk verschil merkt en dat je zelfs bij het binnenstappen de zuivere lucht ervaart. Mooi dat je zo tevreden bent over het resultaat.

super product

6 février 2026

Beste Göldenboog,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het product. Goed dat het helemaal naar wens werkt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Oude televisie toch verbonden met bluetooth!

Onze televisie is al een oudje maar doet het toch nog goed. Alleen misten we dat we geen draadloze oordopjes of koptelefoon aan konden sluiten. Gelukkig bleek er een oplossing te zijn d.m.v. een dongel die je in de televisie plugt.
Niet te geloven, we kunnen draadloos luisteren. De installatie was geen probleem.

Beste W Tr,

Dank voor je review. Mooi dat jullie met de dongel toch draadloos kunnen luisteren op jullie televisie. Fijn dat de installatie eenvoudig was en alles direct werkte zoals gehoopt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi en doet wat het belooft.

Complimenten voor de snelle levering en het supergemakkelijk 'unboxen' inclusief nu eens een duidelijke en leesbare handleiding.
De Air Balance XL draait nu ongeveer 1 volle week van 's morgens tot 's avonds, dwz op stand "A" (automatisch) fluisterstil, maar tijdens bijvoorbeeld koken gaat hij meteen in tijdelijk hogere stand zoals gewenst. Ik ben benieuwd naar het verdere verloop...

Beste Rudi,

Dank voor je uitgebreide review. Fijn om te lezen dat de Air Balance XL stil draait op automatisch en direct reageert wanneer de lucht tijdelijk vervuilt, bijvoorbeeld tijdens het koken. Goed dat installatie en filtervervanging zo eenvoudig verlopen.

Noté 5 sur 5 étoiles

De lucht in de huiskamer en slaapkamer…

De lucht in de huiskamer en slaapkamer is nu van betere kwaliteit.

Beste Harrie,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat je merkt dat de lucht in zowel de huiskamer als slaapkamer van betere kwaliteit is. Dat is precies waar de Air Balance voor bedoeld is.

Een top service

Een top service

Beste Vincent,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat je onze service als top ervaart. Dat waarderen we.

Noté 5 sur 5 étoiles

Minder last van astma door stof.

De rolfstone air balance heb ik gekocht voor in mijn slaapkamer ivm met mijn astma. Hij doet het perfect! Wanneer ik me omkleed komt er stof vrij en de rolfstone air balance detecteert dat want de luchtkwaliteit indicator lamp gaat van blauw naar groen en wanneer de lucht gereinigd is weer naar blauw. Ook tijdens slapen geen last van geluid in de nacht stand. Ik heb minder last van benauwdheid. Ben heel tevreden.

5 février 2026

Beste Marcon,

Dank voor je uitgebreide review. Fijn om te lezen dat de Air Balance in de slaapkamer duidelijk stof detecteert en dat je minder last hebt van benauwdheid. Goed dat de nachtstand stil genoeg is om ongestoord te slapen.

Nieuwe filter besteld

Nieuwe filter besteld, volgende dag in huis, makkelijke te vervangen!
Geweldig product! Zoon heeft last van bloedneuzen door stof allergie. Sinds het gebruik van de Air Balance, nog sporadisch.

Beste Laura,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat de nieuwe filter snel in huis was en eenvoudig te vervangen is. Mooi dat jullie sinds het gebruik van de Air Balance merken dat je zoon minder last heeft van bloedneuzen.

Wat een uitkomst!

De luchtzuiveringsapparaat van Rolfstone heeft bij ons echt bijgedragen aan een beter luchtklimaat in onze slaapkamers. We worden frisser wakker en hebben er nu zelf een in de woonkamer/keuken staan. Het schoonmaken en verwisselen van de filters gaat eenvoudig. Iedere keer weer verbaasd hoeveel stof en viezigheid er op zit .

Beste Nyn,

Dank voor je review. Fijn om te lezen dat jullie een duidelijk verschil merken in het luchtklimaat, zowel in de slaapkamers als in de woonkamer. Goed dat het schoonmaken en vervangen van de filters eenvoudig gaat en dat het resultaat ook zichtbaar is.

Ik heb twee Rolfstones

Ik heb twee Rolfstones, in slaapkamer en woonkamer. Begin de frisse lucht steeds fijner te vinden. Nog even kijken hoe hoog mijn energie rekening omhoog gaat, als dat meevalt dan geef ik jullie een 10.

Beste Els,

Dank voor je review. Fijn om te lezen dat je inmiddels twee Air Balance apparaten in huis hebt en de frisse lucht steeds meer waardeert. Wat betreft het energieverbruik: de Air Balance is ontworpen om efficiënt te werken, zeker op de automatische stand. Mocht je daar vragen over hebben, dan denken we graag met je mee.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tot nu toe nog zeker een top ding heb…

Tot nu toe nog zeker een top ding heb hem
Nu een week en ik slaap veel beter top top top ding

3 février 2026

Beste Robert,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat je al binnen een week merkt dat je beter slaapt. Mooi dat de Air Balance zo snel verschil maakt.

Ik heb er nu intussen al 2 gekocht

Ik heb er nu intussen al 2 gekocht. 1 voor bij mezelf (vorig jaar) op de slaapkamer en 1 voor onze schoonzoon.
Ik heb die van onszelf gebruikt toen we met kerst gingen gourmetten. Ideaal, de lucht was heel snel geklaard. Wordt snel geleverd en zit netjes en goed verpakt.

Beste AnneMiek,

Dank voor je review. Mooi dat je er inmiddels twee hebt aangeschaft en dat de Air Balance ook tijdens het gourmetten goed van pas kwam. Fijn dat de levering snel was en alles netjes verpakt aankwam.

Mooi klein model

Mooi klein model, wat niet in de weg staat en geruisloos werkt

2 janvier 2026

Beste Corrie,

Dank voor je review. Fijn om te horen dat het compacte model niet in de weg staat en geruisloos werkt. Mooi dat het zo goed in de ruimte past.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus