Ik gebruik de nova sport oordopjes met veel plezier! Contact gezocht via whatsapp omdat mijn de oplaad case van mijn nova sport oordopjes rare lampjes gaf. (Na 2 jaar gebruik) Ik kreeg zeer snel re... Voir plus
L'entreprise a répondu
Tot volle tevredenheid set Nova-sport oordopjes gekocht. Goed geluid en zitten lekker. Bleek de oplaadcase niet meer goed te werken. Contact opgenomen en binnen 2 dagen een nieuwe oplaadcase. Goe... Voir plus
L'entreprise a répondu
Echt de beste koptelefoon ooit vind ik. Raad hem echt iedereen aan. Nu vier jaar oud (juni 2022 gekocht) en waar ik er al div van andere merken na 2 jaar kon vervangen werkt deze nog zoals dag 1. En... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb sinds kort ook een wolfstone luchtverfrisser en wat een fantasch ding mijn slaapkamer blijft nu heerlijk fris en ik slaap een stuk beter ik heb namelijk COPD en merk gelijk het verschil met de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sinds 2017 de beste producten, direct naar de klant met de beste persoonlijke service! Vragen? Mail ons op service@rolfstone.com of bel ons tijdens werkdagen op: 06 83 99 39 93
James Wattstraat 20A, 1817DC, Alkmaar, Pays-Bas
A répondu à 92 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures

Réponse de Rolfstone
Ik ben blij met mijn Rolfstone, minder stof in huis.
Misschien mettertijd nog 1 erbij 👍

Réponse de Rolfstone
De enigste dopjes die altijd in je oren blijven zitten, genoeg geluid dempen als gehoorbescherming en uitstekend muziek geluid geven. Mijn 3e setje, gewoon omdat ze nooit stuk gaan maar ik op verschillende locaties werk en niet zonder kan. Levering zoals iedere keer snel, accuraat en zoals het hoort.

Réponse de Rolfstone
Ik had een probleem met de oplader van mijn warmte stoel deken, dit via de whatsapp doorgegeven en Jos van Rolfstone heeft goed uitgevraagd en meteen opgelost, door een nieuwe oplader op te sturen
En dit was de tweede keer dat ik contact gezocht heb met Rolfstone.
De vorige keer had ik een probleem met mijn sleepbuds. Ook toen heeft Jos doorgevraagd en advies gegeven, ik moest iets schoonmaken en toen was het probleem opgelost.
Geweldig bedrijf waar klantvriendelijk gehandeld wordt en klanttevredenheid hoog in hun vaandel zit!

Réponse de Rolfstone
Wat een geweldige oortjes! Prima geluid en lekkere bas. Pasvorm perfect.
Kortom: ben heel tevreden.

Réponse de Rolfstone
Mooi apparaat. Doet wat het moet doen. Mis alleen nog een app waarin je kan zien wat hij filtert.

Réponse de Rolfstone
Mijn vriend ervaart minder benauwdheidsklachten van zijn astma nu de airbalance in de slaapkamer staat.
Snelle levering en maakt op de slaapstand minimaal geluid.

Réponse de Rolfstone
Ik heb last van zware allergie en dat toestel is geen wondermiddel maar het helpt toch wat om de allergie wat te verminderen.

Réponse de Rolfstone
Gebruik ondertussen al vele jaren de Rolfstone-oortjes en ben er zeer tevreden over. En toen een stel er ná de garantieperiode de brui aan gaf, kreeg ik meteen een nieuw paar.
Goede communicatie, snelle levering, prima kwaliteit, uitstekende service, kortom een mooi en degelijk Alkmaars bedrijf.
Complimenten & dank.

Réponse de Rolfstone
Fantastisch apparaat. Wat de verkopers vermelden, klopt 100%. Aansluiting gaat heel makkelijk, alleen een stekker in het stopcontact en een paar knopjes zoals aangegeven in een duidelijke handleiding. Ook het vervangen van het filter en resetten van het apparaat is makkelijk. Het geluid valt heel erg mee. Wij hebben de Air Balance op automatisch staan. Mocht de lucht vuiler worden, dan hoor je de afzuiging best goed, maar in mum van tijd is de lucht gezuiverd en wordt ie weer muisstil. De vervuilings indicatie dmv kleurringen is erg handig en ook in de slaapstand doet het apparaat het echt geruisloos én zonder verlichting. Apparaat en filter is makkelijk schoon te maken en ook het vervangen van het filter is een eitje. Het apparaat is mooi uitgevoerd en mag gezien worden. Filters bestellen gaat ook makkelijk en de volgende dag al in huis. De lucht in onze bijkeuken is 100% verbeterd en zijn echt blij dat we dit apparaat hebben aangeschaft.

Réponse de Rolfstone
Ik heb flinke rugklachten waardoor ik zelfs het zkh bezoek. De warmte van de deken doet zo goed tegen de pijn.
Ik wil het iedereen adviseren.

Réponse de Rolfstone
Heerlijk comfortabel, de huis thermostaat kan naar beneden.

Réponse de Rolfstone
Dit is de tweede keer dat ik een product van Rolfstone koop. Eerst een warmtedeken voor op een stoel, nu een luchtreiniger. De kwaliteit van beide producten is goed. De warmtedeken werkt nog perfect en ziet er nog als nieuw uit, ondanks veel gebruik. De luchtreiniger is stil en ziet er goed uit. Ik vind het ook fijn om bij een Nederlands bedrijf te kunnen kopen.

Réponse de Rolfstone
Super snelle bezorging! Ik was helemaal blij ....kon mijn oortjes opladen!!!

Réponse de Rolfstone
Ik merk een opmerkelijke verbetering van de luchtkwaliteit in huis. Ik kan beter ademen en heb minder last van een verstopte neus. Het lijkt alsof er meer zuurstof in huis is.
Vooral ideaal in de wintermaanden met 2 katjes en een hond in huis.

Réponse de Rolfstone
Naast diverse oortjes ook dit product bij jullie gekocht en het is wederom veel waar voor je geld, top👍

Réponse de Rolfstone
Werkt heel goed we hebben een renovatie in ons appartement. Waarbij redelijk veel stof vrij komt.

Réponse de Rolfstone
Communicatie is zeer goed snel antwoord bij een vraag , levering ging ook soepel.

Réponse de Rolfstone
Onlangs heb ik een air balance XL gekocht met een reserve filter..
Gelijk in gebruik genomen en hij filtert op de Automatische stand de stank van de haard vrij snel uit de kamer en dan schakeld hij weer terug. Ik heb geen vergelijking maar het lijkt goed te werken

Réponse de Rolfstone
En savoir plus sur les différents types d'avis.