Rollneat-Slagelse Der er lang vente tid, når man beder om ekstra dressing er der ihvertfald ikke ekstra dressing i. Pænt skuffende oplevelse, især pga den lange vente tid

Dårlig oplevelse Odense. Tørt smagsløst, gammelt tykt pitabrød. Bestilte uden løg, men heller ikke det, kunne de klare- 2 stk direkte i skraldespanden. Personalet var dog mega søde og det hele var... Voir plus

Odense!! Hvis man søger et sted hvor kebab er i fokus er dette helt sikkert stedet. Har nu prøvet både deres Durums, Pita og tyrkiske brød. Og Mmm mums for en oplevelse. Det er helt sikkert et sted je... Voir plus

Fik et mega stort pita brød jeg ikke engang kunne spise op! Lækker og meget velsmagende kebab ❤️og jeg er ellers ikke vild med kebab normalt 😳 min mand ÅD sin bowl på vej hjem i bilen, selv låget ble... Voir plus

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

308 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Lækkert mad og stort udvalg på salat…

Lækkert mad og stort udvalg på salat fyldte retter, fint mørt kød og gode pommes frites. 🥰 Lokalet var rent og nydeligt og mega cool indrettet, fine rene toiletter, personalet bestod af meget høflige og smilende unge mennesker med sans for god service 😍 kan helt klart anbefales og vi kommer meget gerne igen. 👍😜

1 avril 2024

Hvorfor?

Det tog virkelig lang tid. Skærmene man kunne bestille på virkede ikke. Der var dårlig udsugning. Der var maks 2 der lavede maden og de andre 4 personer løb forvirret rundt. Det tog 10 minutter for dem at lave 2 durum og 2 bokse

28 mars 2024

Det er til dags dato den dårligste…

Det er til dags dato den dårligste durum jeg nogensinde har fået. Kødet og "brødet" rundt om er jo så tørt, som hvis du slikkede sandet i sahara's ørken. Virkelig skuffende at betale for noget mad, man spytter mere ud end der kommer ned, og kassere halvdelen af durum'en.

Første og sidste gang vi spiser der, det helt sikkert 🤯
Håber vores høns kan spise resten af vores durum, for det kan da kun være hønse æde.

- Næstved

28 mars 2024

Alt for meget dressing

Alt for meget dressing, kødet var alt for fedtet. Total skod betjening, de virkede helt ligeglade med service.

De tager imod kontanter med samme handsker på som de lavet din durum med.

26 mars 2024

Mummmssss det var godt

Mummmssss det var godt. Var lige med familien i Rødekro. Pæne lokaler. Super man kan se hele køkkenet og maden var virkelig god. Super lækker pita

Jeg fik pita. Super lækker og godt med fyld. Drengen fik durum. Også god. Konen fik en boks. Den er lidt lille og pommes ligger i bunden. Det kunne man godt servere ved siden af.

Vi kommer igen!

2 mars 2024

Ikke pengene værd

Spiste i deres Slagelse afdeling.

Madens smag var lige så god som deres evner til at holde restauranten ren.
Bordene var beskidte og klamme.
Der lå mad rester på gulvet, og dvs affald.

Maden smagte af ingenting.
Der var mere smag i salaten end kødet i mit pita brød.

Ikke pengene værd

2 mars 2024

Betalte 105 kr

Betalte 105 kr. for en durum menu hvor fritterne næsten var det eneste der var nogenlunde.
Kebabben var ALT for tørt og du kunne se det når du havde taget en bid der var heller ingen smag i kødet ikke andet end når kød har fået meget. Må indrømme jeg har fået bedre kebab på gågaden i Aabenraa!
Hende der stod bag kassen virkede mest af alt som om hun ikke magtede sit arbejde
( forstår godt de ikke har mange kunder med sådan en medarbejder!)
Sommer sumarrum første og sidste gang jeg spiser der

18 février 2024

Skuffende oplevelse

Vi bestilte til aften en Tyrkisk brød mix menu og et box mix menu over deres hjemmeside.
Jeg fik vores mad til tiden, men medarbejderen var på vej til at lade os gå ud uden vores drikkevare.
Da jeg kom hjem var der ingen pommes til den tyrkiske menu og boxmenuen var en bowl hvor der var bulgur i. Så vi fik på ingen måder det vi havde bestilt.

13 février 2024