Rollneat-Slagelse Der er lang vente tid, når man beder om ekstra dressing er der ihvertfald ikke ekstra dressing i. Pænt skuffende oplevelse, især pga den lange vente tid

Dårlig oplevelse Odense. Tørt smagsløst, gammelt tykt pitabrød. Bestilte uden løg, men heller ikke det, kunne de klare- 2 stk direkte i skraldespanden. Personalet var dog mega søde og det hele var... Voir plus

Odense!! Hvis man søger et sted hvor kebab er i fokus er dette helt sikkert stedet. Har nu prøvet både deres Durums, Pita og tyrkiske brød. Og Mmm mums for en oplevelse. Det er helt sikkert et sted je... Voir plus

Fik et mega stort pita brød jeg ikke engang kunne spise op! Lækker og meget velsmagende kebab ❤️og jeg er ellers ikke vild med kebab normalt 😳 min mand ÅD sin bowl på vej hjem i bilen, selv låget ble... Voir plus

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

308 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

(RollNEat Slagelse) Jeg var ellers glad…

(RollNEat Slagelse) Jeg var ellers glad for deres hjemmelavede kebab kød som de selv marinerede, men nu er de begyndt at bruge færdige ruller ligesom alle andre kebab steder i Slagelse. Meget skuffende. Så vil man hellere have en burger.

13 janvier 2026

Friskhed

Super hurtig betjening, masser af mad. Og det smagte skønt. Alt var friskt. Og fantastiske Pommes Frites til. Kan varmt anbefalea.

17 janvier 2026

Klam kød

Klam kød noget af det værste jeg nogensinde har spist smagte så klamt bestilte en pitabrød, men da jeg så åbnet parken så jeg den største brød nogen sinde

13 janvier 2026

Hold jer fra det sted!!!

Helt igennem forfærdelig oplevelse!

Nok den mest ringe form for mad, til helt horrible priser.
Maden var uspiselig!

Men selvom vi efterlod stort set det meste af maden, måtte min kone kaste op, inden vi forlod restauranten.
Og vi kom kun hjem, da min datter også kastede op!

Helt igennem forfærdelig service, der ikke ville stå ved det og mumlede noget om "at vi altså skiftede kød hver dag..."

Hold jer fra det sted.

7 janvier 2026

Lækkert

Vi har været her 2 x nu. Og alt var tip top i orden. Lækkert mad, god smagsoplevelse,store portioner og frisklavet. Stedet er pænt og rent.

30 décembre 2025

Vi ved ikke om maden er god for vi fik den aldrig...

Vores barnebarn bestilte dagen før mad til sin hjemtur, med tydelig angivelse af afhentningsdag og klokkeslet. Ti minutter senere modtog hun en besked om at maden var klar til afhentning. Vi forsøgte at tage telefonisk kontakt til restauranten, det lod sig ikke gøre. Vi skrev derfor en mail, blev senere ringet og spurgt hvornår vi afhentede maden. Barnebarnet forklarede situationen og medarbejderen ville så kontakte sin chef. Vi har absolut intet hørt siden, fra hverken kundeservice eller resturanten. Så pengene var spildt...

29 novembre 2025

Meget fint måltid

Odense: Meget fint måltid. De bager brødet på stedet, vi fik rigeligt med kød/falafel i pitabrødet, og salaten var frisk og sprød. Gode og friske råvarer.
Vi kommer helt sikkert igen.

18 décembre 2025

Roll and eat i Slagelse
Køb ikke deres ret med bulgur, især til gravide – det er uforsvarligt og ufleksibelt

Vi bestilte mad til en gravid, men bulguren lugtede dårligt og var klisteret. Da vi bad om en ny portion uden kontakt med den dårlige bulgur, kunne de ikke hjælpe og gav bare samme kød og brød i nyt sølvpapir.

150 kr spildt, en sulten gravid og ingen løsning, selvom det var vigtigt for hendes sikkerhed. Hvis du er gravid – KØB IKKE her, de tager ikke hensyn til madens kvalitet eller sikkerhed.

16 décembre 2025

Helt igennem fantastisk mad

Helt igennem fantastisk mad!
Rigtig lækker og indbydende bowl mix som smagte fantastisk. Manglede ingenting. Min søn og mand fik kebab ret. Min mand syntes dog deres chili ikke var stærk nok men ellers intet at sætte en finger på og der blev spist op.

14 décembre 2025

Bestilte en Box med Pommes Frites som…

Bestilte en Box med Pommes Frites som side. Alt var blandet sammen selv om det beskrivelsen står som om det er ved siden af.
Det fremgår INGEN steder at alt blandes sammen.
Ingen hjælp at hente fra restauranten.

9 décembre 2025

Roll N’ Eat Odense

Rigtig lækker og mættende mad. Rigtig god service. Pænt og rent sted. De gik og tjekkede op på om maden var god nok og om vi var tilfredse. Vi spurgte om en pose til resterne af maden. Vi fik en pose med maden i, en masse servietter og slikkepinde til alle munde. Vi har kun gode ting at sige.

4 décembre 2025

Føj for en oplevelse

Vi bestilte bowl derfra, og det var ikke noget at råbe hurra for. Deres kebab kød var helt tørt og brændt, hvilket ødelagde resten af madoplevelsen. Da vi skulle bestille vores mad måtte vi rette medarbejderen hele tre gange, i det han var ved at bestille den forkerte menu. Det endte alligevel med at vi ikke fik den rette menu - virkelig useriøst.
Vores drikkelse kom i genbrugs glas af hård plast med masser af pletter fra opvaskeren.Da jeg pænt bedte om at få en to-go kop i stedet, blev jeg bildt ind i at muligheden ikke var der, selvom der hang en hylde fyldt med to-go kopper lige for næsen af mig - virkelig frækt!
Bordene var ikke ryddet, og der lå madrester overalt på gulvet samt på stolene.

Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse. De har ingen varme anbefalinger herfra. Tværtimod vil jeg ikke anbefale en eneste til at gå derind og spise, da det hverken er pengene til maden eller energien på medarbejderne det værd. Sorry to say!

30 novembre 2025