Roofix heeft mijn pannendakrenovatie gedaan in Amsterdam-West. Netjes, helder in communicatie en gewoon goed werk. Martijn kwam langs voor de check, Kevin en Rick deden het dak. Geen poespas
L'entreprise a répondu
Fijn bedrijf helpen als het kan je direct of komen erop terug.Niets is ze te veel we weten uit ervaring dat garantie ook daadwerkelijk bij hun garantie is Wij zijn erg tevreden Mocht je nog twijfelen... Voir plus
Na een lekkage op mijn platte dak van 26 jaar oud, heeft Roofix Dakdekkers mijn dak vernieuwd en verduurzaamd. Ik kan alleen maar zeggen, dat Roofix zeer vriendelijk en zeer vakbekwaam werkt. Voorbere... Voir plus
L'entreprise a répondu
Roofix Dakdekkers is een professioneel dakdekkersbedrijf met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Haarlem. Wij verzorgen dakrenovatie, dakonderhoud en het verhelpen van daklekkage voor particulieren, VvE's, vastgoedbeheerders en aannemers in de hele Randstad. Of het nu gaat om een compleet nieuw pannendak, een platdakrenovatie met bitumen of EPDM, na-isolatie van uw dak, dakgoten, schoorsteenrenovatie of een spoedreparatie bij lekkage: onze dakdekkers werken met hoogwaardige materialen van A-merken en volgens de geldende dakrichtlijnen. Wat u van ons mag verwachten: • Een duidelijke, vrijblijvende offerte met een heldere werkomschrijving — geen verrassingen achteraf • 15 jaar garantie op onze renovatiewerkzaamheden • Vaste aanspreekpunten en vakmensen in eigen beheer • Oplevering samen met u doorgenomen, inclusief foto's van het uitgevoerde werk • Vergunningen en parkeerkosten inbegrepen in de offerteprijs Uw dak is de belangrijkste bescherming van uw woning of pand. Bij Roofix Dakdekkers doen we het in één keer goed, met werk dat decennia meegaat.
Keizersgracht 482, 1017EG, Amsterdam, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Prettig bedrijf; accuraat contact vooraf met duidelijke technische uitleg waarom wel of toch beter niet. Heldere en uitgebreide offerte; waren keurig op tijd en werkten kundig; stuurden foto's van de voortgang; gaven tussendoor ook desgewenst technische uitleg hoe en waarom. Resultaat ziet er strak uit. Alles netjes achtergelaten; het geheel verliep erg soepel, dus aanbevolen!
Super satisfied. Had companies charging double for the same service Roofix did and at any point did I feel I was getting second class service by the contrary. Builders were there early in the morning, and did a great job. They even did small extra jobs like clearing the roof of waste there was there or fixing a bigger leaking they initially saw, all without charging extra for it.
All in all extremely happy and would definitely recommend it to other people.
Roofix dakdekkers hebben beste service ik ben zeker tevreden met de resultaten. De inspectie was grondig en professioneel en het team van roofix was in staat om eventueel zwakke plekken of schade aan mijn dak te identificeren ik zou zeker de dak inspectiedienst van roofix dakdekkers aanbevelen
Geweldig werk met de dak installatie en probleem oplossing jullie zijn niet allen punctueel want leveren ook kwaliteit met oog voor detail bedankt voor uitstekend werk

Réponse de Roofix Dakdekkers