Jeg har fået en fantastisk service
Jeg har fået en fantastisk service. Kom med eget garn og fik råd og vejledning samt strikkeopskrift med. Absolut anbefalelsesværdig. Jeg handler der igen også selvom jeg bor på Sjælland.
Altid god vejledning og hjælp til valg af garn og tilbehør. Lægger også gerne garn til side. Jeg er fast kunde gennem flere år og kan kun give de bedste anbefalinger.
Efter at have været i 10 forskellige garnbutikker, fandt jeg hyggelige Rosas Butik. Jeg har fået hjælp med den nemmeste opskrift (jeg kan nemlig ikke læse opskrifter!), det lækreste garn - den fedeste hjælp. Jeg kommer helt fra Århus - og det er IKKE sidste gang jeg handler der. Tak til både mor og datter ! PS folk spørger hvor jeg har KØBT trøjen !!!!
Jeg var inde for at bytte nogle strikkepinde, som var et fejlkøb, hvor jeg fik at vide, at det ikke kunne lade sig gøre, fordi hun jo ikke kunne se, om jeg havde brugt dem, selvom jeg havde købt dem for 1,5 dag siden… Blev henvist til en seddel på deres desk, hvor det stod, da jeg sagde, at det var jeg ikke klar over, da jeg købte dem. Det er ærgerligt og fremmer desværre ikke lysten til at handle der en anden gang :( Så vær obs på at du skal være 100% sikker på dit køb, inden du køber det.
Bemærk at deres returret/ombytning til anden vare ikke gælder strikkepinde eller andre varer, de ikke kan se om er brugt.
Jeg kan ikke finde det noget sted på deres hjemmeside, men fik at vide af ekspedienten at mit ord ikke har værdi, for hun kunne ikke se om jeg siden i går efter et fejlkøb (forkert længde pind, naturligvis fuldstændig ubrugt - det var jo en forkert længde pind!) havde strikket en trøje, blot for her i dag kl 10.15 at returnere pinden for at kunne bruge den gratis. Der, hvor jeg kommer fra, er et ord et ord, så når jeg siger at en vare er ubrugt, er det fordi den ubrugt.
Ironien er i øvrigt slående, når argumentationen for at de ikke vil tage en vare retur er, at det ikke er muligt at se, om den er brugt - fordi den ser helt ubrugt ud!
Godt der er mange andre garnbutikker i Danmark...