Jeg har bestilt mad gennem Wolt, og da jeg modtager min mad mangler halvdelen. Jeg ringer og gør opmærksom på at jeg kun har fået ris og naan brød og at jeg ligesom mangler selve retten. De siger i te... Voir plus
Fantastisk velsmagende og veltilberedt måltid. Autentisk indisk køkken ...ikke for stærk krydderi ...vi valgte middel stærk. Tandori brødet var lavet perfekt sprødt og sejt på samme tid ...præcis... Voir plus
Klart den bedste indiske mad i Roskilde. Dog ikke altid den hyggeligste. Vi er kommet der fast gennem de sidste 7-8 år. Deres værtinde Saima er supersød, og giver en super service, niveauet falder... Voir plus
Helt fantastisk mad. Virkelig lækkert og frisk. Naanbrødet var varmt og nybagt og smagte skønt. Nærværende og meget opmærksomt personale. Hurtig servering med et smil. Hyggeligt indrettet, rent og pæ... Voir plus
- Restaurant indien
- Bar
- Restaurant de curry indien
- Restaurant de grillades indiennes
- Restaurant indien à emporter
- Restaurant de cuisine indienne moderne
Écrit par l'entreprise
UNIQUE INDIAN FOOD RESTAURANT & BAR
Algade 60, 4000, Roskilde, Danemark
- +45 22389999
- info@royalindian.dk
- royalindian.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super god mad og service 🙌
Første gang vi smagte indisk mad
Første gang vi smagte indisk mad, men ikke sidste gang. Deres lækre butter Chicken var så god og helt tilpas mild da vi ikke er til stærk mad gode ris og lækre naanbrød så lækkert og autentisk . Sød betjening.kan helt klart anbefales.
Vi besøgte Royal indian på valentinsdag…
Vi besøgte Royal indian på valentinsdag hvor vi havde bestilt bord. Maden var fantastisk og vi kunne ikke spise op. Der var en fejl på regningen som blev opdaget med det samme og rettet uden problemer. Eneste minus og grunden til jeg ikke giver 5* er at vi fik forret og hoved ret oven i hinanden. Efter maden sad vi lidt og hyggede og så kom en tjener med regningen og bad os betale og gå da de havde travlt. Vi sad og tænkte hvad hvis vi ville have kaffe og dessert men det fik vi ikke mulighed for.
Byens bedste Indiske restaurant
Tandori brødet var lavet perfekt sprødt og sejt på samme tid ...præcis som det skal være, når det er nybagt.
Absolut Roskilde byens bedste indiske.
Kun 4 stjerner og ikke 5, fordi der er lidt hyggeligere i Nameste. Royal Indian laver bare bedre mad.
Jeg var på royal india i Valby
Jeg var på royal india i Valby. Super lækker mad hyggelige omgivelser, at være i. Ikke sidste gang jeg kommer
Afvist pga kørestol
Vi var 5 personer, der ville spise aftensmad i går aftes den 29/12 2022 på Royal Indian. Min søn sidder i kørestol og tjeneren mente ikke, der var plads til en kørestol, for så kunne hun risikere, at skulle afvise et andet selskab på trods af, at der var rigeligt plads på restauranten og ingen havde booket bordet bag os, som kørestolen kun delvis ville være i vejen for. Jeg spurgte tjeneren om hun virkeligt mente, at hun ville afvise os 5 personer fordi hun MULIGVIS fik et selskab ind på 6 personer (som i givet fald sagtens kunne sidde andre steder i restauranten, da der var plads nok) og det var hun så nødt til at spørge sin chef om.
Ikke på vilkår om jeg vil sætte mine ben dér mere med eller uden min søn i kørestol, når vi bliver afvist på så ringe et grundlag, så vi forlod restauranten, da hun gik hen for at spørge sin chef om vi måtte blive der.
Det er diskriminering at foretrække et selskab uden en kørestol, som jeg oplevede det. Gudskelov var der en anden restaurant, der tog glædeligt imod os og Royal Indian gik glip af indtægten. Da vi gik forbi efterfølgende på vej til bilen, kunne vi se, at stedet stadig var tomt og ingen sad ved det bord, tjeneren var nervøs for at vi skulle forhindre andre i at få.
Ændring af bestilling er ikke mulig 2 1/2 time før afhentning.
Havde bestilt mad til 13 personer 5 dage før, fordi vi kom hjem i sidste øjeblik og skulle have gæster.
2 1/2 time før afhentning, får jeg besked om at 4 gæster er syge.
Ringer og hører om jeg kan afbestille noget af maden.
Får besked om det ikke kan lade sig gøre, da det allerede er pakket i kasser 😱😱
Nu er jeg spændt på om det stadig er varmt når det bliver hentet om 2 timer.

Réponse de Royal Indian Roskilde
Deres butter chicken smager af…
Deres butter chicken smager af tomatsauce

Réponse de Royal Indian Roskilde
Alt for stærk
Bestilte en bryani lam mildeste udgave man kunne bestille. Alt alt for stærk, kunne ikke spises og måtte smide den ud.
Ringede og fortalte det og det var de da kede af. Hvis jeg ville have haft mildere skulle jeg have ringet og sagt det!!!
Tror ikke på det er indisk mad .
Tror ikke på det er indisk mad .! Butter chicken smagte af tomatsuppe og ris biryani var virkelig tør ..
Godt nok take away.
Men for 300kr
Det er slet ikke i orden.☹️
kom kun med halvdelen af den mad vi…
kom kun med halvdelen af den mad vi bestilte.
Man skal åbenbart bestille ris udover så når man giver 159 kr for en ret er det altså uden ris!
Bestiller aldrig herfra igen!
Super god service
Super god service, dejligt glade medarbejdere, hurtig servering af super lækker mad. Kun positive anmeldelser herfra👍
Dårlig service! Først ville jeg bestille bord online
Først ville jeg bestille bord online, men en betingelse er, at man opgiver alle kortoplysninger også cvc-nummer. Det fraråder bankerne af gode grunde. Så ringede jeg for at bestille bord. Han ville kun snakke engelsk og så henviste han til at gøre det online. Dårlig oplevelse!
ALTID forsinket :(
For 5 gang er take away omkring 20 min. forsinket. Ingen form for undskyldning eller kompensation, alt i alt ringe kundeservice. Maden er god
Ringere end d det plejer
Normalt er maden til 5+++ men i dag var den desværre ikke til mere end 2.
Deres hytteost nuggets i vegetar børnemenuen var bare chili cheese tops som dem man får på McD - og derfor for stærke til vores søn. Maden var også lunken selvom jeg hentede 10 min før angivet tidspunkt. Så alt i alt lidt øv :(
Deres mango lassi var dog som altid god.
Altid god mad og god service
Valby. Lækkert!
Valby: Vi fik venlig og personlig betjening, hun kom med anbefalinger til maden og det mad vi fik var friskt, lækkert, vel krydret og seriøst gode naans. Dyb smag i retterne. Varme men bestemt ikke for stærke. Lækker oplevelse fra start til slut.
Flabet betjening og levere meget for…
Flabet betjening og levere meget for sent og tilbyder ingen kompensation.
Valby ordne 303629948