Jeg har bestilt mad gennem Wolt, og da jeg modtager min mad mangler halvdelen. Jeg ringer og gør opmærksom på at jeg kun har fået ris og naan brød og at jeg ligesom mangler selve retten. De siger i te... Voir plus

Fantastisk velsmagende og veltilberedt måltid. Autentisk indisk køkken ...ikke for stærk krydderi ...vi valgte middel stærk. Tandori brødet var lavet perfekt sprødt og sejt på samme tid ...præcis... Voir plus

Klart den bedste indiske mad i Roskilde. Dog ikke altid den hyggeligste. Vi er kommet der fast gennem de sidste 7-8 år. Deres værtinde Saima er supersød, og giver en super service, niveauet falder... Voir plus

Helt fantastisk mad. Virkelig lækkert og frisk. Naanbrødet var varmt og nybagt og smagte skønt. Nærværende og meget opmærksomt personale. Hurtig servering med et smil. Hyggeligt indrettet, rent og pæ... Voir plus

3,6

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

99 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Stor skuffelse i Royal Indian i Roskilde

En ven og jeg bestilte take away fra Roskilde restauranten og det var under al kritik.
Maden var for det første så stærk, at den var næsten uspiselig, og vi er vant til stærk mad.
For det andet var det som bestilt ikke stegte ris, og derudover var retterne meget tørre.
For det tredje og sidste var de Mango Lassi, som vi havde bestilt, ikke lig nogen anden Mango Lassi, vi har smagt; normalt er de gule i farven og smager af mango, men disse var hvide med nogle underlige, gule ting ovenpå (ikke mangostykker) og smagte af sur yoghurt.
Vi endte med at smide både mad og "Mango Lassi'er" ud og sætter aldrig vores ben dér igen.

19 février 2021

Alt for meget chili.....

Alt for meget chili selvom vi havde valgt medium styrke. Vi bestille chili chicken og veg.manchurian. Vi har spist i roskilde et par gange før men denne her gang var der alt for chili i. Man kunne ikke smage krydderier kun chili. Vi er meget skuffet. Vi blev nød til at smide maden ud da det ikke ku spises.
Denne gang var det spild af penge. 😡😡😡

11 janvier 2021

Takeaway fra Royal Indian på…

Takeaway fra Royal Indian på Vigerslevvej, til bord 1045 d.9 August 2020, tjener #14
Vi bestilte takeaway til familien og fik ikke det vi bestilte (manglede en fiskeret), samt en regning hvor der var kommet 2x chicken corma på istedet for den ene som var bestilt. Tjeneren undskyldte sig med at det skam var rettet som en kontant rabat på kr.107,10 for den ekstra chicken corma til kr.119,00. Mærkelig måde at rette sine fejl på og ikke gennemskueligt for kunden, men ok beløbsmæssigt. Takeaway rabatten på 10% gør at det passer.
Kvitteringen for købet var ikke noget der automatisk blev udleveret - den skulle der spørges efter, og det var ikke tjeneren som kunne finde ud af at udlevere den, men hans kollega. Man kunne få den tanke at det var for at dække over sin fejl.
I de gode gamle Mumbai dage var stedet rost til skyerne af Politikens madanmelder og med rette. Nu må jeg desværre give de øvrige kritikere her på Truspilot ret - kødet i alt for store stykker og stegt til den tørre side, og det samlede indtryk er på det jævne. Ikke dårligt, men heller ikke noget at skrive hjem om. Den dårlige oplevelse omkring håndteringen af vores bestilling, den jævne oplevelse af maden og efterfølgende kontakt til tjeneren rækker kun til 2 stjerner.
We are not impressed som den engelse dronning ville sige, og savner Mumbai..

10 août 2020

Den var okay krydret.

Jeg og mine taxakolleger spiser flere gange mad fra Royal Indian Restaurant i Valby. Maden er i rigtig god kvalitet, ingen tvivl om det. Jeg har sammenlignet med Punjab Restajurant i Valby, Punjab har større portioner når det gælder take-away, men på de andre punkter er Royal Indian bedre. Men, men, men. Royal Indian har overtaget efter MUMBAI, og jeg må desværre sige, at Royals priser er meget dyre i forhold til det man får for pengene. Naan brød til 29 kr, skal man have kylling får man 8 stykker, og det kan en voksen mand altså ikke blive mæt af. Vil man gerne have ekstra kyllingstykker i sin ret, så får man 4 stykker mere, og det kan så lige få lov til at betale 35 kr. for. ........ Royal Indian; I må meget gerne give noget mere mad for den forholdsvis høje pris man betaler hos jer..... jeg tør dårligt nok nævne hvad et bæger chutney koster.... 20 kr. Lars Bjørn

8 juillet 2020

Fiktion og virkelighed - Saftig marineret lammekød fra grill med grøntsager.

Fiktion: Saftig marineret lammekød fra grill med grøntsager.
Virkelighed: 7 små stykker tørt smagsløst lammekød (Tvivler på det rørte en grill) med 1/4 løg og 1/8 peberfrugt.

Ja.. Man kan ikke vinde hver gang - men man må da for h****** gerne vinde en gang imellem. Har spist hos dem to gange, og efter i aften var det da også den sidste...
Når man betaler 110kr. for en ret der faktuelt består af 7 små stykker tørt kød, én fjerdedel af et løg og nogle mosede stykker peberfrugt, så bliver man harm. Fy for den lede rødbede. Kan godt være de lige har rørt en grill, men sku ikke en der har været tændt.

Håber ejeren en nat får så dårlig samvittighed at han vågner med koldsved og i ren panik betaler folk deres penge igen.

RoyalNEJTAK

31 mars 2020

Forkert indretning og er blevet vel dyr.

Vi har en gang tidligere besøgt restaurant Mumbai på Vigerslev alle i Valby og syntes at vi havde en rimelig god oplevelse og maden smagte godt.. Derfor ville vi igen besøge restauranten for at gentage succesen. Det skulle så ikke ske.
Vi blev placeret ved et vinduesbord foran buffeten, det var umiddelbart fint. Vi var to som bestilte ala carte og en bestilte buffet. Dertil en øl til hver. Vi spurgte om vi kunne få en kande vand til, men det kan man ikke, men man kan betale for kildevand serveret i plastik flasker.
De to piger i restauranten var ikke helt enige om hvem der var "vores" tjener, så det skulle de lige snakke lidt om undervejs. Restauranten er også take-away restaurant og modtagelsen af Wolt bude, familier med børn og svedige løbere som skal have mad med hjem, er lige i slutningen af buffeten disken. Der virker ikke særligt lækkert, at man som gæst i restauranten, skal kæmpe om pladsen ved buffeten med take-away kunder der hænger ind over buffet disken i deres overtøj og svedige løbetøj.
Når prisen for vores forholdsvis beskedne måltid til 3 personer en almindelig torsdag aften løber op i ca. kr. 1.000 så kan det alt i alt ikke blive til mere end 2 stjerner.

27 septembre 2019

Jeg er splittet

Jeg er splittet. Nogle gange spiller det hele og andre gange er det nogle kedelige oplevelser. Når det hele spiller, så er jeg rigtig glad for deres mad.

25 juin 2019

Al for dyrt for den mad man får.

Al for dyrt for den mad man får..

Vi bad om naan brød men fik det ikke.
Vi bad om én coca-cola men fik 2..

Også ved jeg ikke om det er almindeligt med butter chicken men vi bad om chili, men maden var så stærkt at vi ikke kunne spise det. Det brænder i maven. .

20 mai 2019

Skuffet

Vi har bestilt fra jer rigtig mange gange og plejer dog at være virkelig tilfredse og vores yndlings sted.. Men faktisk siden december har vi godt nok været skuffet.. Ngolegange får man ris der smager af kanel og det er altså ikke godt.. Og jeres naan brød er blevet virkelig tørt og tynd. Idag har vi så givet det en chance igen IGEN, men virkelig tørt naan brød igen og en sovs der smager af tomat men som skulle være butter chicken /: det er virkelig øv..

10 mai 2019

skuffet. Meget.

Valgte med min kommende hustru at planlægge vores bryllup i nogle omgivelser som var fantastiske, sødt personale, men ikke uddannet.
Jeg har spist over det meste af verden, og jeg vil helt sikkert ikke sætte mine ben der længere, magen til elendig mad har jeg aldrig oplevet før, beklager er normalt meget åbent og positiv.
En forret, af kylling som var så tør, og en hovederet som i den grad var oversaltet og uspiselig. MEGET BEKLAGELIGT.
Fik dog tilbudt en kop kaffe og en manoglasi i kompensation.
Med venlig hilsen David Nielsen. Ja den rigtige David Nielsen.

28 mars 2019

Utroligt dårlig oplevelse.

Nu har vi bestilt herfra et par gange og også spist derinde. Har generelt haft gode oplevelser med dem. Denne gang var dog en rigtig skuffende omgang da maden kom og den ene mango lassi var væltet ud over det hele så det bare var oversølet med det. Sammen med det manglede to af vores retter som vi så pænt ringede og mindede dem om. Det vi blev mødt med var en uhøflig medarbejder som ikke kunne et ord dansk og dårligt nok engelsk, der påstod at vi løj og at de havde givet os retten. Snakken gik og han blev mere uhøflig at høre på så det endte med at vi bare lagde røret på. Det er ikke i orden at behandle sine betalene kunder på den måde og gøre grin med dem over manglende mad. Bestiller aldrig herfra igen. Fraråder bestemt også andre fra at gøre det samme efter denne meget negative oplevelse.

25 juillet 2018

Royal Indian er rigtig god.

Super lækker mad - har været der flere gange! De er søde og imødekommende og har altid travlt! Lækker raita og lassi. Jeg sværger til chicken spinach som er virkelig lækker - manden min er til Tikka masala.

4 mars 2018

Autentisk indisk mad

Autentisk indisk mad! Der er de rigtige smagsnuancer og sammensætninger, i stedet for en genkendelig færdigblandet masala smag. Vi bestilte palak paneer og royal indian veggie special (a la butter masala) og det var en velsmagende oplevelse. Der er stort udvalg af vegetarretter og maden er frisk. Der er brugt paneer og ikke feta ost erstatning! Maden var klar til tiden. Jeg vil definitivt hente maden derfra igen.

2 septembre 2017

Okay, men ikke den store oplevelse

Udmærket mad til rimelige priser. Toiletforholdene var overraskende pæne og rene, og der var (efter sigende) WiFi. Betjeningen var ikke noget at råbe hurra af. Den unge mand virkede nærmest mopset over, at jeg kun skulle have isvand til maden - og isen måtte jeg bede om (igen) efterfølgende. Restaurantfornemmelsen var der ikke rigtigt med firkantede stykker papir på bordene, men ellers pænt og rent i lokalet - uden at være prangende.

11 juillet 2017

Dyr og særdeles dårlig mad

Dyr og særdeles dårlig mad

Jeg bestilte to forretter, 1) hønsekødssuppe og 2) tigerrejer med krydderier. Til at drikke: en mangolassie. Mangolassien var OK, frisk (tror jeg da) og dejlig kold, til 40 kr. Hønsekødssuppen lignede snavset opvaskevand og smagte ikke af noget som helst. Kødet var optøet fint trevlet hønsekød, bestemt ikke frisk. Ikke 49 kr værd, måske 4 kr værd. Tigerrejerne bestod af seks små tigerrejer, pillede, direkte fra frostposen, sammen med lidt stegte hakkede løg og nogle udsmattede grønne peberstykker. Alt sammen stegt i olie og noget der lignede en ganske lille smule paprika, Ingen smag af Indien noget sted. Fuldstændigt kønsløst og bestemt ikke 119 kroner værd snarere 5 kroner værd. Tigerejerne blev serveret i et jernfad/jerntallerken, lidt varm men jeg spiste direkte fra dette jernfad. Det fik den indiske servitrice til at komme farerne og nedladende instruere mig i at jeg skulle tage rejerne og løgene over på den almindelige tallerken, der stod på bordet, og spise derfra. Jeg spurgte om det ikke var tilladt at spise af jernfadet. Jo jo sagde hun. Nå men så gør jeg det sagde jeg.Servitricen gik dødeligt fornærmet ud i køkkenet. Hun forblev dødeligt fornærmet da jeg gik, femten minutter senere.

Opsummeret: maden smager ABSOLUT ikke af Indien, men af den danske berømte pap mad helt uden smag. Gordon Ramsey ville være gået fuldstændig amok og gået i gang med at råbe og skælde og smælde ude i køkkenet. Noget uinspireret kønsløst makværk. Jeg går aldrig derind igen.

8 juillet 2017