Jesse een vrolijke en bekwaam persoon. Alles goed uitgelegd en meteen een planning gemaakt voor de uitvoering. Twee bekwame jongens geweest en alles keurig uitgevoerd. Ook de uitvoeder kwam nog ev... Voir plus
Lisez les avis des autres
Top bedrijf! Via deur aan deur kwamen ze bij ons langs en informeerde ons over de lopende acties mbt subsidie voor kruipruimte isolatie. De volgende week konden de heren al bij ons aan de slag. Me... Voir plus
bedrijf komt afspraken na, kwamen op tijd volgens afspraak 2 zeer aardige jongens, stelden zich netjes voor waren snel klaar, en alles conform afspraak ze hebben alles netjes opgeruimd zou het be... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dak laten isoleren via Ruiten islotaie. Goed geholpen door adviseur offerte opgemaakt en er kon al vrij snel geïsoleerd worden binnen 2 weken. Heel professioneel en jongens die de isolatie hebben... Voir plus
L'entreprise a répondu
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Goed bedrijf. fam van den brink julianadorp
Twee bekwame jongens geweest en alles keurig uitgevoerd. Ook de uitvoeder kwam nog even langs om te vragen of alles naar wens ging.
Nathan kwam een paar dagen later keurig op de afgesproken tijd en heeft de subsidie binnen tien minuten onder genot van limonade en koekje geregeld.
Al met al dus zeer tevreden over de jongens en een aanrader.
Ik ben erg tevreden met de isolatie van…
Ik ben erg tevreden met de isolatie van het kruipruim vanaf het eerste gesprek tot de afhandeling met de subsidie is tot de puntjes geregeld alles wat gezegd is komen ze na ik zeg niet twijfelen gewoon doen.
Top bedrijf
Top bedrijf!
De volgende week konden de heren al bij ons aan de slag. Met 1,5 uur was ons kruipruimte geïsoleerd en de eigenaar kwam een paar dagen later langs om ons te helpen met de subsidie aanvraag. Meteen ook de aanvraag van onze vorige isolerende maatregel ingediend, waardoor we dubbel tarief vingen. Perfecte service, zeker een aanrader!
professioneel bedrijf dat doet wat het beloofd
bedrijf komt afspraken na, kwamen op tijd volgens afspraak
2 zeer aardige jongens, stelden zich netjes voor
waren snel klaar, en alles conform afspraak
ze hebben alles netjes opgeruimd
zou het bedrijf aanraden bij een ander

Réponse de Ruiten isolatie
Vanaf 1e gesprek tm subsidieaanvraag…
Vanaf 1e gesprek tm subsidieaanvraag super goed contact. Snelle actie, levering. Personeel is erg klantvriendelijk en eerlijk! Waren alle bedrijven maar zo.

Fijne ervaring met ruiten isolatie
Fijne ervaring met ruiten isolatie
Spouwmuur en kruipruimte laten isoleren.
Tevreden over en komen ook subsidie bij je thuis voor jou aanvragen.
Kort om ik raad het bedrijf zeker aan!

Réponse de Ruiten isolatie
Uitstekende service en vakmanschap!
Uitstekende service en vakmanschap!
Ruiten Isolatie heeft bij ons een groot isolatieraam geplaatst. We zijn zeer tevreden over het hele traject. De vriendelijke en vakkundige medewerkers denken goed mee, komen hun afspraken na en leveren prachtig werk.
Ook bij de subsidieaanvraag zijn we uitstekend geholpen. Ruitenisolatie is professioneel, betrouwbaar en absoluut een aanrader!

Professionel bedrijf
Professionel bedrijf, heeft goede kennis van zaken.
Snelle service en duidelijke afspraken die nagekomen worden.
Vriendelijke medewerkers die netjes werken.
Ook de hulp bij subsidie aanvraag is een pluspunt.
Een aanrader!

Réponse de Ruiten isolatie
Bedrijf heeft goed gecommuniceerd over…
Bedrijf heeft goed gecommuniceerd over de installatie en de gang van zaken. Monteurs heel aardig, behulpzaam en vriendelijk. Klus is vakkundig uitgevoerd volgens afspraak.

Réponse de Ruiten isolatie
snelle en prima afhandeling van begin…
snelle en prima afhandeling van begin tot eind.

Er warmpjes bijzitten
Komen alle afspraken na. Werkten snel en netjes.
Heel goed de subsidie aanvraag af gehandeld.
Kortom goed geregeld.

Snel klaar ,goede service
Snel klaar ,goede service, heel snel geregeld en netjes achter gelaten. Goeie service theoretische en praktische!

Betrouwbaar bedrijf
Ze bieden goede service en komen hun afspraken na.
Alles was heel snel geregeld.

Prima ervaring met Ruiten Isolatie
Prima ervaring met Ruiten Isolatie! Afspraken worden netjes nagekomen, er wordt keurig gewerkt, werknemers zijn vriendelijk en beleefd en de subsidieaanvraag wordt keurig voor je geregeld.

Wachten was het waard
We hebben onze kruipruimte laten isoleren en dat is ons heel goed bevallen, snel en professioneel gedaan, waardoor we later ook onze dak hebben laten isoleren met timmer afwerking erbij.
Helaas is dat in het begin niet soepel verlopen. Nadat de isolatie materiaal was geplaatst is de timmerwerk niet goed afgehandeld.
De gene die dat heeft gedaan was niet vakkundig bezig geweest en dat zag je ook in het eind resultaat.
Hier heb ik meteen over gebeld en er is toen iemand van hoger op komen kijken. Die was het inderdaad met mij eens en vertelde dat dit niet is wat ze normaal afleveren.
Toen was er een ander timmerman geweest samen met zijn collega om het correct af te maken en constateerde inderdaad dat dit niet goed is gedaan waardoor hij heeft besloten om alles eraf te halen en opnieuw te beginnen. Nadat hij dit heeft gedaan bleek dat de isolatie zelf ook niet correct was geplaatst. Dit heeft hij ook meteen aangepakt. Hij kon mij precies vertellen wat er loos was en stelde mij gerust door professioneel alles uit te leggen en wat de plannen waren.
Wat normaal gesproken 1 week zou duren heeft uiteindelijk bijna 2 maanden geduurd. Helaas was de communicatie tussen het personeel en bedrijf niet goed gegaan. Teveel andere projecten zaten er tussen.(niet goed gepland). Niet goed berekend wat er nodig zou zijn aan materiaal. Er speelde ook andere factoren mee waardoor alles vertraagd werd maar daar kon het bedrijf niks aan doen.
We hebben uiteindelijk wel een vergoeding gekregen door dat ze extra werk hebben afgeleverd buiten de offerte om. Daar zijn we echt heel blij mee want het scheelt ons weer een stuk werk. De timmerman heeft echt vakkundig en professioneel gewerkt en dat zie je echt in het eind resultaat en we zijn er echt heel blij mee. De vertrouwen is daarmee weer terug gewonnen waardoor we nog terug komen mochten we nog een project aan willen gaan in de toekomst.
Nogmaals bedankt aan de 2 timmermannen, zeker in die hitte dat ze aan het werk waren geweest.
Nadat alles mooi en netjes was opgeleverd hebben we gelijk de subsidie aangevraagd en dat is allemaal goed verlopen zonder problemen.

Réponse de Ruiten isolatie
Erg blij met het geleverde werk
Erg blij met het geleverde werk, verder ook aardig personeel die altijd klaar staat om te helpen!

Réponse de Ruiten isolatie
Diegene die de isolatie aanbracht
Diegene die de isolatie aanbracht, Abraham, was meedenkend en bereid een stapje harder te zetten. Wel merkte ik dat voor hem onduidelijk was wat precies de klus was. Denk dat de communicatie tussen Ruitenisolatie en Abraham beter kan.

Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie, netjes gewerkt en achtergelaten, professioneel

Réponse de Ruiten isolatie
Goed geholpen door ruiten isolatie
Goed geholpen door ruiten isolatie!
Van het uitvoeren van de vloerisolatie tot aan helpen bij subsidie aanvragen.
Ik raad het bedrijf zeker aan ook vriendelijke mensen die ons hebben geholpen.

L’expérience Trustpilot