Jesse een vrolijke en bekwaam persoon. Alles goed uitgelegd en meteen een planning gemaakt voor de uitvoering. Twee bekwame jongens geweest en alles keurig uitgevoerd. Ook de uitvoeder kwam nog ev... Voir plus
Lisez les avis des autres
Top bedrijf! Via deur aan deur kwamen ze bij ons langs en informeerde ons over de lopende acties mbt subsidie voor kruipruimte isolatie. De volgende week konden de heren al bij ons aan de slag. Me... Voir plus
bedrijf komt afspraken na, kwamen op tijd volgens afspraak 2 zeer aardige jongens, stelden zich netjes voor waren snel klaar, en alles conform afspraak ze hebben alles netjes opgeruimd zou het be... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dak laten isoleren via Ruiten islotaie. Goed geholpen door adviseur offerte opgemaakt en er kon al vrij snel geïsoleerd worden binnen 2 weken. Heel professioneel en jongens die de isolatie hebben... Voir plus
L'entreprise a répondu
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Duidelijke uitleg en keurig gewerkt.
Duidelijke uitleg en keurig gewerkt.
Ook met afhandeling van de subsidie aanvraag.

Kundig personeel,snelle service,advies…
Kundig personeel,snelle service,advies en begeleiding met het aanvragen van de subsidie.
Zeer prettig om zaken mee te doen.

Vriendelijk en deskundig personeel
Vriendelijk en deskundig personeel. Wel waren door niet verwijtbare, vertragende omstandigheden (ziekmelding van personeel en hitte) de werkzaamheden enkele uren later dan gepland uitgevoerd. Dit had het klussenbedrijf toch actief telefonisch kunnen melden. Verder prima.

isolatie kruipruimte
isolatie kruipruimte
Het is snel en netjes gedaan de werkzaamheden. ook de subsidie aanvraag is gedaan met jullie hulp.
ik ga ervan uit dat de subsidie ook werkelijk binnen komt over aantal weken.

Alles klopt van A tot Z
Vriendelijke, hardwerkende medewerkers. Desnoods doorwerken tot 21.00 uur om de klus te klaren.

Réponse de Ruiten isolatie
Top ervaring van A tot Z begeleiding…
Top ervaring van A tot Z begeleiding tijdens de werkzaamheden en achter af hulp met het aanvragen van de subsidie. Zeker een aanrader!

Réponse de Ruiten isolatie
Aardige medewerker die een duidelijk…
Aardige medewerker die een duidelijk uitleg gaf over de isolatie voor mijn woning. Na de werkzaamheden werd de subsidie aanvraag bij mij thuis uitgevoerd. Het is een vlot en assertief bedrijf met gemotiveerde medewerkers. Ik kan ze zeer aanbevelen
Frank Smits

Goed,netjes en betrouwbaar
4 dagen na opdracht kwamen de mannen de werkzaamheden verrichten [kruipruimte isoleren met de parels] Ben zeer tevreden over de werkzaamheden en het resultaat! Na afloop werd door de mannen alles gezogen en netjes achtergelaten! De isolatiesubsidie aanvraag werd een dag later al [op zaterdag] keurig bij ons thuis aangevraagd door Nathan Prins! Goed bedrijf!!

Contact met Ruiten is top
Contact met Ruiten is top! Ze zijn altijd bereikbaar, ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Afspraken worden nagekomen.
Ook de isolatie zelf verloopt prima. Ze komen op tijd, geven van te voren een belletje en doen datgene volgens afspraak. Foto's worden gemaakt voor de subsidie. En daar waar hulp nodig is voor aanvraag subsidie? Geen probleem, wordt snel geregeld. Heel tevreden klant hier!

Keurig bedrijf
Keurig bedrijf, leuke werknemers! Alles wordt geregeld. Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid.

Réponse de Ruiten isolatie
Hele fijne duidelijke uitleg en…
Hele fijne duidelijke uitleg en prijsopgave. Alles conform afspraak en super vriendelijk en professioneel, echt een aanrader!

Réponse de Ruiten isolatie
Na de werkzaamheden komt er ook nog…
Na de werkzaamheden komt er ook nog even iemand langs om de subsidie aan te vragen perfect geregeld

Vriendelijke mensen
Vriendelijke mensen , duidelijke goed uitleggen over bodem isolatie Ik ben zeer tevreden .alles is netjes afgehandeld ,subsidie goed geregeld zonder ites te doen.👍👍👍

Bijzonder aardig personeel
Bijzonder aardig personeel, die meedenken hoe de klus zo goed mogelijk te maken.
Snelle service.

Echt een aanrader!
Echt een aanrader!! Na een fijn gesprek te hebben gehad met de heren die aan mijn deur kwamen, heb ik een afspraak gemaakt voor mijn vloer. Uitstekende service en in een mum van tijd klaar. Als kers op de taart komt ruiten isolatie zelf ook nog eens de gehele subsidie voor je regelen bij je thuis. Hartelijk dank aan de harde werkers van Ruiten isolatie!

Réponse de Ruiten isolatie
Prettige communicatie en zorgvuldig en…
Prettige communicatie en zorgvuldig en netjes werk geleverd

Réponse de Ruiten isolatie
Een prima familiar bedrijf wat het werk…
Een prima familiar bedrijf wat het werk naar eer en geweten doet. Niet gecompliceerd, pinnen maar ook op rekening is mogelijk. Werk is kundig gedaan. Je kunt op korte termijn afspraak maken. De nazorg is ook goed, je kunt na het project direct hulp krijgen bij het aanvragen van mogelijke subsidies.

L’expérience Trustpilot