Nordisk Film - Rundvisning Avis

TrustScore 4.5 sur 5

1. Société de production de films

Écrit par l'entreprise

På Nordisk Film i Valby tilbyder vi rundvisninger i særklasse. Vores engagerede rundvisere står klar til at tage dig med ind i en levende filmby, som der siden 1906 har skabt store oplevelser. Produktioner som Olsen Banden, Huset på Christianshavn og Matador, er blot nogle af vores store folkelige succeser. Læs mere om vores rundvisning på rundvisning.nordiskfilm.com eller køb dine billetter på billetter.nordiskfilm.com

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

7 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Altid god service

Altid god service

Perfekt sted at handle merchandise i deres online shop. Kan varmt anbefales

4 juin 2026

Hej Corey,

Tak for din anmeldelse af Nordisk Film Shoppen. Den er vi meget glade for. Vi glæder os til at se dig en anden gang!

/Rundviserteamet & Nordisk Film Shoppen

Vi var på rundvisning lørdag d 7/3-26…

Vi var på rundvisning lørdag d 7/3-26 kl 13.00 En super god fortællende og engageret rundviser. Kan varmt anbefales hvis man vil have et indkig i Nordisk films historie.

7 mars 2026

Hej Henrik,

Tak for din flotte anmeldelse!

Hvor er det bare skidegodt, at i var glade for at besøge os! Det tager vi med videre til Frederik som var jeres rundviser i lørdags til Nordisk Film-rundvisningen. Vi håber at se jer igen en anden gang - evt. til vores anden rundvisning "I HÆLENE PÅ OLSEN BANDEN"!

Super oplevelse

Super oplevelse, billetprisen var fair. Og den søde rundviser, søgeret for at man fik en super god oplevelse med hjem og det er ikke sidste gang vi tager der ind på rundvisning. Og det gode ved det er at det ligger ikke langt fra Valby st. så man kan roligt tage toget der til og gå det sidste stykke, som for vores vedkommende tog 5 - 6 minutter i rask trav.

14 février 2026

Hej Anette,

Tak for din fine anmeldelse. Det er vi meget glade for! Hvor er det bare "skidegodt" at i havde en god oplevelse herude hos os. Vi glæder os til at se jer igen på Nordisk Film i Valby, hvor jeres rundvisning endnu engang vil være timet og tilrettelagt - og ikke spor farligt ;)

Fantatisk oplevelse!

Fra jeg købte billetter ved en fejl til en forkert dato og fik hjælp af Frederik til ombytning. Til vi idag har været i hælene på Olsen banden sammen med Albert har det været en fantastisk oplevelse 🤩

Fantastisk rundvisning, så utrolig godt formidlet! En virkelig fair pris.
Bestemt ikke sidste gang jeg besøger Nordisk film😘

18 juillet 2025

Hej Maria,

Tak for din flotte anmeldelse. Den giver vi naturligvis videre til Albert. Vi glæder os til at se dig en anden gang på rundvisning herude hos os. Det bli'r' skidegodt! 😉

Spændende rundvisning

Spændende rundvisning, og sjove fortællinger.

8 mai 2025

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse!

Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse herude hos os. Vi håber at se dig igen til en rundvisning på Nordisk Film i Valby.

Genial oplevelse.

Genial oplevelse.
Formidabel, nærværende og humoristisk, formidling

29 mars 2025

Hej Bente,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at du havde en god oplevelse til rundvisning herude hos os!

/Rundviserteamet

Ringede til kundeservice og snakkede…

Ringede til kundeservice og snakkede med den sødeste og mest hjælpsomme medarbejder
super sted at handle

11 juillet 2025

Hej Tina,

Tak for din fine anmeldelse! Vi håber at du bliver glad for dit køb fra Nordisk Film Shoppen, og vi håber at se dig en dag til en rundvisning på Nordisk Film i Valby.

/Nordisk Film Shoppen & Rundviserteamet