Runes Køreskole Avis

4,9

Har hermed aflsuttet mit forløb hos Runes Køreskole afdeling Hillerød. Mit forløb varede 2 måneder og 1 uger. Jeg havde Selveste Rune som teori lærer og Jørgen som kørelærer begge 2 kæmpe legender... Voir plus

Helt utrolig professionelt stykke arbejde. Kørekort til god pris, hurtigt afviklet med alt hvad du skal bruge til ikke blot at være sikker på vejen men også føle dig sikker. Sjov og hyggelig undervis... Voir plus

Konge køreskole, bestod sidste år i juni. Startede i februar men grundet en skade i armen tog det 4 måneder. Men havde Halldor til alle køretimer og han var fremragende, virkelig grineren og han fyred... Voir plus

Jeg tog mit kørekort hos Rune og selvom mit forløb har været ramt af Corona lockdown, Corona sygdom mm så det har taget lang tid så har Rune formået at holde fast i at orientere mig og bevare optim... Voir plus

1. École de conduite

Runes Køreskole i Allerød...

4,9

Demande des avis aux clients

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Kæmpe anbefaling!

Bedste køreskole! Jeg har været så glad for at tage mit kørekort på runes køreskole i Allerød . De er meget fleksible og er enormt gode til at hjælpe dig igennem forløbet. Jeg bestod teori og køretime i første forsøg takket være de gode teoritimer med Rune og ikke mindst de bedste køretimer med Halldor! En klar anbefaling:)

14 avril 2023

Fedeste køreskole kan klart anbefales

Fedeste køreskole kan klart anbefales. Du får den sjoveste undervisning iforhold til man skal sidde stille i 3 timer, men gratis sodavand og en konge underviser gør det bare meget federe
Rune er seriøst en champ.
Emil er en kæmpe champ

19 avril 2023

Super god oplevelse

Jeg gik på Runes køreskole i Gentofte, og det var en mega fed oplevelse:) Både teoritimerne og køretimerne var hyggelige og flexible ift. skole. Kan klart anbefales!

31 mars 2023

Mega fed oplevelse

Mega fed oplevelse, kan klart anbefalede Runes køreskole. Jeg oplevede kun positiv og god energi, hele processen kun under 3 måneder, kan kun anbefale Gentoftes afdeling ;))

23 mars 2023

Runes køreskole er den bedste…

Runes køreskole er den bedste køreskole! Jeg gik på den i Gentofte og alt ved oplevelsen var godt. Teoritimerne var hyggelige og køretimerne endnu hyggeligere. Bestod teoriprøve og køreprøve i første hug takket være min kørelærer John! Kæmpe anbefaling

23 mars 2023

11/10

Emil er en fantastisk kørelærer. Bestod begge prøver første forsøg. 11 ud af 10!

12 mars 2023