Kan varmt anbefale behandling ved Rygklinikken. Jeg har haft flere spændninger og nakkelåsninger og har gået til behandling hos både Daniel og Anders. De har været rigtig gode til at få løsnet min na... Voir plus
L'entreprise a répondu
På grund af en ulykke hvor jeg fald ned at trappen på vej til kælderen slå jeg min ryg, min nakke og min lænd og jeg fik skæv ryg (skoliose) på grund af faldet og Mikkel kunne rette lidt min hofte jeg... Voir plus
L'entreprise a répondu
På grund af gamle og nyere skader efter færdselsuheld, fald fra hest og senest fra taget har jeg behov for "at blive rettet op" i fodled og ryg mm med mellemrum. Efter hver behandling hos Tonny føler... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har i dag prøvet Rygklikken, efter mange måneders vente på om jeg skulle gøre det, døjer med slemme rygsmerter til dagligt, og har været til massevis af behandlinger, men ingen har gjort det jeg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi tager dine smerter hurtigst muligt tilbage til normalen.
Danemark
Tobias har hjulpet mig med min ryg, og jeg værdsætter virkelig hans måde at være på. Lyttende, nærværende, grundig, fiks på fingrene og yderst kompetent.

Ryg behandling i verdensklasse
Daniel Hauritz er den bedste behandler
4 behandlinger og min ryg har det rigtigt fint
kan anbefales

Réponse de Rygklinikken
Får altid kompetent behandling, Anne er er en af de bedste behandler jeg har haft. Kan varmt anbefale hende.

Réponse de Rygklinikken
Fik utrolig fin hjælp af Rene kan varmt anbefales

Réponse de Rygklinikken
Jeg er blevet behandlet på Rygklinikken siden den åbnede og jeg kommer fast hver måned.
Jeg vil for alt i verden ikke undvære min behandling. Jeg har fået hjælp til mange skavanker og kan kun anbefale klinikken. Jeg har sendt mange, familie og venner deres vej

Réponse de Rygklinikken
Reder altid min ryg og retter min skævhed i ryggen så man ikke går med smerter har gået der i mange år.

Réponse de Rygklinikken
Jeg bøvler med et bækken som ikke vil blive på plads og som giver smerter i lænd/ryg. Hver gang jeg kommer op til Tobias, får han rettet det på plads i løbet af ingen tid. Meget tilfreds kunde:-)

Réponse de Rygklinikken
Tonny gør et fantastisk job med min nakke og mit bækken. Det bedste er dog helheden - han går med få “tag” kroppen igennem og får den til at fungere igen.

Réponse de Rygklinikken
Min familie og jeg har det sidste år fået mange behandlinger hos Tobias/Rygklinikken.
Jeg har en meget kompliceret knæskade, som gennem længere tid har givet mig følgesmerter i hele kroppen - og jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort uden Tobias' hjælp!
Vi kommer fortsat til at bruge Rygklinikken og giver de varmeste anbefalinger herfra.

Réponse de Rygklinikken
Tonny er en life saver. Han kan udrette intet mindre end mirakler. Han kan få store smerter til at forsvinde, men han opdager også de mindre skavanker. Behandlingen foregår på en blid måde.

Réponse de Rygklinikken
Tobias har hjulpet mig et par gange efter fald fra hest. Fra at have svært ved at gå, til at være tilbage i sadlen på kort tid.
Prøvede en anden fys og efter 4 uger, uden bedring, måtte jeg tilbage til Rygklinikken og var i sadlen igen et par dage efter første behandling 👍👍

Altid super behandling gennem 15 år, jeg kunne ikke fungere uden 😁

Réponse de Rygklinikken
På Rygklinikken er jeg kommet i over 10 år med forskellige gener. Det startede med gener efter en knust albue. Dernæst en del gange med smerter i lænden, skulder og nakke pga mit arbejde med “tunge” borgere der skal hjælpes. Hver gang er jeg gået derfra med færre eller ingen smerter. Nogle gange kræver det et par besøg før smerten er væk igen.
Tak René Rasmussen for altid god behandling gennem alle disse år.
Skal vi ikke tage 10 år mere :)
Jeg ville ikke kunne undvære Anne Ravn.
Lige meget om det er et hold i ryggen, skævheder der skal rettes eller andet, så klarer Anne det altid med et super godt resultat. Hun får mine aller bedste anbefalinger.
Marianne Hjortkilde

Réponse de Rygklinikken
Daniel er en meget professionel, troværdig og venlig behandler. Han giver sig god tid, spørger ind til problemet og behandler derefter. Ingen stress. Klinikken ligger i behagelige rolige omgivelser, og der er en god stemning i huset. Anbefales på det varmeste.

Altid meget effektiv og venlig behandling hos Anne Ravn ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de Rygklinikken
Super god og kompentent behandling. De ved hvad de laver og er rigtig dygtige til det.

Réponse de Rygklinikken
Tobias fysioterapeut er helt fantastisk, han har hjulpet mig med migræne og få løsnet en del op i min skulder så jeg ikke får hovedpine så meget mere. Min mand har også brugt ham og er meget begejstret så fem stjerner herfra

Et besøg hos Kim kurerede stort set 1,5 års varende rygsmerter

Réponse de Rygklinikken
En savoir plus sur les différents types d'avis.