Rygklinikken Avis 95

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har gennem de sidste syv år været patient på Rygklinikken i Espergærde hos både Anne og Daniel. Jeg er kommet med problemer i nakke og skuldre samt hold i ryggen, og jeg er altid blevet mødt med... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

har kommet i rygklinikken flere gange og Tonny har altid kunne hjælpe mig med mine ryg og ben problemer når jeg har mine gigt udbrud

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan varmt anbefale behandling ved Rygklinikken. Jeg har haft flere spændninger og nakkelåsninger og har gået til behandling hos både Daniel og Anders. De har været rigtig gode til at få løsnet min na... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

På grund af gamle og nyere skader efter færdselsuheld, fald fra hest og senest fra taget har jeg behov for "at blive rettet op" i fodled og ryg mm med mellemrum. Efter hver behandling hos Tonny føler... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre de rééducation

Écrit par l'entreprise

Vi tager dine smerter hurtigst muligt tilbage til normalen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Tobias fysioterapeut er helt…

Tobias fysioterapeut er helt fantastisk, han har hjulpet mig med migræne og få løsnet en del op i min skulder så jeg ikke får hovedpine så meget mere. Min mand har også brugt ham og er meget begejstret så fem stjerner herfra

11 juin 2024

Hej Rikke
Tusind tak for de pæne ord.
Jeg er rigtig glad for at kunne hjælpe jer begge.

Bedste hilsner
Tobias, RYGKlinikken

Noté 5 sur 5 étoiles

Et besøg hos Kim kurerede stort set ,5…

Et besøg hos Kim kurerede stort set 1,5 års varende rygsmerter

2 mai 2024

Réponse de Rygklinikken

Tusind tak for din gode anmeldelse.

Vi gør altid vores bedste for at hjælpe :-)

Tilfreds kunde

Efter flere uger med rygsmerter gik jeg til behandling hos Rygkliniken, og blot 2 behandlinger senere er mine rygproblemer væk. Behandleren var imødekommende og professionel, og jeg kan gi Rygkliniken de varmeste anbefalinger.

21 mai 2024

Réponse de Rygklinikken

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Tusind tak til Daniel fra Rygklinikken…

Tusind tak til Daniel fra Rygklinikken der kom ud og holdte et kanon ergonomisk oplæg for os i Algorize, som hele teamet var positive omkring. Selvom vi er et ungt og sundt team der dyrker massere af motion, så kom Daniel alligevel med ny relevant viden alle kunne bruge.

Det overgik vores forventninger og vi fik en række gode nye tommelfingerregler, og hjælp til bedre arbejdspositioner, som vi bruger dagligt for at opretholde en sundere hverdag.

19 avril 2024

Réponse de Rygklinikken

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det var en stor glæde for mig og at besøge Algorize og dele min viden.

Vi er her altid, hvis I har brug for yderligere rådgivning eller en opfølgningssession.

Tak for at vælge Rygklinikken til at støtte jeres teams sundhed.

Vi ser frem til at samarbejde igen i fremtiden.

Fuldstændigt magisk

Fuldstændigt magisk! Har kun ros og anerkendelse til Tobias på Rygklinikken - anbefales 100%

13 mars 2024

Réponse de Rygklinikken

Tusind tak for dine flotte anmeldelse som er videregivet til Tobias!

Du er altid velkommen igen :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde i flere måneder døjet med…

Jeg havde i flere måneder døjet med smerter i både nakke og ryg, før jeg besluttede mig for at søge hjælp hos RYGklinikken.

Fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, følte jeg mig i trygge hænder.

Behandleren var utrolig venlig og imødekommende, og sørgede for at jeg følte mig velkommen og tryg gennem hele forløbet.

RYGklinikken er efter min mening ægte professionelle, som virkelig forstår sig på deres felt.

Der bliver taget sig god tid til grundigt at undersøge og behandle.

Takket være RYGklinikken har jeg nu efter kun to behandlinger langt mindre smerter og en forbedret livskvalitet.

Jeg er dybt taknemmelig for deres ekspertise.

Jeg vil varmt anbefale RYGklinikken til enhver, der døjer med smerter i ryg eller nakke. De har virkelig gjort en forskel for mig allerede.

27 février 2024

Hej Pia

Tusind tak for dine pæne ord.

Dem værdsætter vi meget højt :-)

RYGklinikken.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Hvad gør man med dårlig ryg/nakke…

Hvad gør man med dårlig ryg/nakke lillejuleaften ?
Man tager da kontakt til RYG klinikken, som var på de nordjyske breddegrader i julen 💪
Her 1. juledag er det løsnet efter endnu en behandling. Stor anbefaling herfra 👍
Selvom behandlingen foregik på et stuegulv af træ, følte jeg behandlingen hjalp mig meget.

25 décembre 2023

Hej Mike

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at vi kunne hjælpe, selvom behandlingen foregik privat på et stuegulv :-)

Vi ønsker dig alt godt herfra.

RYGklinikken.dk

Noté 1 sur 5 étoiles

Det gik for stærkt hos osteopaten

Det gik for stærkt hos osteopaten; 1.konsultation tog 30 min (den burde i følge hjemmeside tage 45 min. Næste tid først mulig efter 4 uger.
Jeg ringede for at aflyse behandlingsforløb på baggrund af dette - det lød som om, at det var ok, men senere modtog jeg sms bl.a med ordene: “Tro mig du bliver klogere omkring din skade og om 6 måneder tænker du med ærgrelse på denne dag”.
Øhhh, jeg er lidt målløs

12 décembre 2023

Kære Karin

Som forsøgt forklaret, så var der ikke behov for at bruge 45 minutter i dit tilfælde.

Der kunne ikke behandles mere på din problematik, så det havde ikke gjort nogen forskel i din behandling.

Det er korrekt at vi kan benytte op til 45 minutter første gang, hvis det er nødvendigt.

I dit tilfælde var konsultation på 30 minutter tilstrækkeligt.

Du blev også kun faktureret for 30 minutter.

Vi mener, det er vigtigt at handle økonomisk ansvarligt og ikke fakturere for mere tid end nødvendigt, både over for vores kunder og over for forsikringsselskaber.

I forhold til sms’en er det taget meget ud af kontekst og jeg kan forsikre dig om, at der kun er skrevet til dig med den bedste faglige intention i ønsket om at hjælpe dig.

Vi ønsker altid at give vores klienter den bedste behandling og vejledning vi overhovedet kan.

Med hensyn til ventetiden på din næste aftale, forstår vi, at det kan være frustrerende at vente, især når man ser frem til at modtage behandling.

Vi vil dog gerne påpege igen, at i tilfælde af visse kroniske problematikker, er det ikke ualmindeligt, at der er en vis ventetid mellem konsultationerne.

Dette skyldes, at behandlingen og opfølgningen ofte kræver en gradvis tilgang.

Da vi lever af glade kunder, valgte vi, som nævnt over telefonen, ikke at fakturere dig overhovedet for behandlingen. Det er meget ærgeligt med din fortsatte utilfredshed.

Det vigtigste for os er, at vores klienter får den hjælp de har behov for, om end det er hos os eller et andet behandlingssted.

Vi håber naturligvis du finder hjælp et andet sted og ønsker dig alt det bedste herfra.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rygklinikken lever bestemt op til sit gode ry

Jeg fik et hekseskud i lænden og tog mange smertestillende piller bare for at kunne gå. Efter første behandling hos Daniel, kunne jeg droppe smertestillende medicin. Efter anden behandling var jeg helt uden smerter.
Det hele foregik stille og roligt i en behagelig atmosfære.
Min allerbedste anbefaling herfra.

29 novembre 2023

Hej Mette

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Jeg er meget glad for at jeg kunne hjælpe :-)

Jeg ønsker dig alt godt herfra.

Noté 5 sur 5 étoiles

Da jeg fandt mig selv kæmpende med…Fem stjerner til Rygklinikken - Tilbage til toppræstation!

Da jeg fandt mig selv kæmpende med rygsmerter efter alt for mange timer foran computeren, var det Daniel fra Rygklinikken, der kom til min redning.

Han besøgte vores kontor hos FriendlyMedia, og med hans professionelle vurdering og behandling, var mine smerter som blæst væk. Daniels kyndige hænder og hans instruktioner i korrekt tilpasning af arbejdsstationen, har ikke blot givet mig øjeblikkelig lindring, men også værktøjerne til at forebygge fremtidige skader.

Takket være Daniel kan jeg nu arbejde smertefrit og mere ergonomisk.

Et ægte kvalitetsstempel til Rygklinikken!

16 novembre 2023

Kære Lars

Tusind tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Jeg er meget glad for at kunne have hjulpet.

Vores mål er altid at give den bedst mulige behandling :-)

Og godt vi også fik styr på indstillingerne på dit kontor så fremtidige smerter forebygges bedre.

Du er altid velkommen til at række ud igen hvis du har behov for hjælp :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik “pludselig” ondt i ryggen

Jeg fik “pludselig” så ondt i ryggen, at jeg havde svært ved at dreje mig i sengen, stå ud af sengen, sidde op, køre bil. Jeg fik en akut tid hos Rygklinikken (tak for den mulighed), og det var virkelig positivt. Jeg blev mødt med en klarhed, en forståelse af, hvad der var galt i ryggen, sammen med venlighed og professionalisme, at jeg var helt tryg fra starten. Jeg fik behandling, egne øvelser at gå hjem med, og dagen efter var jeg allerede i bedring. Her 1 uge efter, hvor jeg er til kontrol, er jeg i så god bedring, at jeg næsten er “normal” i ryggen - takket være en hurtig, professionel og sikker behandling. Jeg giver min allerbedste anbefaling ✅✅✅✅✅

26 octobre 2023

Hej Hanne

Mange tak for din utroligt positive anmeldelse!

Jeg er meget glade for at høre, at du fandt dit besøg tilfredsstillende og hjælpsom.

Det glæder mig især, at du følte dig godt taget imod og tryg hos os.

Vi stræber altid efter at levere den bedste behandling.

Jeg sætter stor pris på din anbefaling, og både jeg og de andre i teamet er her for at hjælpe dig med eventuelle fremtidige behov.

Endnu en gang tak for din feedback og tillid til os :-)

Med venlig hilsen,
En del af Team RYGklinikken

5 stjerner ud af 5 mulige

Vi havde fornøjelsen af at invitere Rygklinikken til at afholde en workshop for os om korrekt siddestilling og optimal opsætning af arbejdsstationer med fokus på ergonomi.

Formålet var at sikre vores medarbejderes velbefindende og samtidig øge effektiviteten. Sessionen var yderst informativ og blev modtaget med stor anerkendelse af hele teamet.

Jeg vil varmt anbefale Rygklinikken til andre virksomheder, der ønsker at prioritere deres medarbejderes sundhed og trivsel.

5 septembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Mit første fys besøg var en stor…

Mit første fys besøg var en stor succes.

- Udover hurtigt at kunne identificere min problemstilling, fik jeg også god rådgivning samt behandling

Alt i alt en fantastisk oplevelse og en professionel tilgang, hvilket prisen levede op til

Tak Tobias og Rygklinikken

7 mars 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus