L'entreprise a répondu
Virkelig god oplevelse Andreas og Nanna er super gode og dygtige undervisere, og sørger for at alle er trygge med de øvelser der skal laves. De er virkelig professionelle, men skaber samtidig en sjov... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super god dag - godt og professionelt forløb så alle var klædt godt på til selve prøven. Kan varmt anbefales, hvis du står og skal sikkert igennem prøven til speedbåds certifikat
L'entreprise a répondu
Vi har haft fornøjelse at at benytte Safety Sea som en lille gruppe på 4. Hvor 2 skulle have vandscooter og speedbåd 1 kun vandscooter og 1 kun speedbåd. Først ville jeg sige jeg var meget skept... Voir plus
L'entreprise a répondu
Safety Sea er virksomhed drevet af unge, dynamiske kræfter med en passion for sikkerhed og et liv på vandet. Med vores rødder dybt forankret i det maritime miljø på Sjælland, har vores team en unik forståelse for de lokale farvande og de bedste steder at udforske. Hos os får du ikke kun et certifikat – du får en oplevelse, der vil skabe minder for livet.
Nordre Strandvej 342A, 3100, Hornbæk, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Glimrende oplevelse. Behagelige instruktører der vidste hvad de lavede.
Super fed oplevelse, meget hjælpsomme instruktører som forklarer tingene og sikre sig i at man er teoretisk og praktisk klar til selve prøverne. Tak for de to vidunderlige Gutter Andreas og William for en fed lærerigt dag med dem ud i det Danske hav. Kan stærkt anbefale dette sted.!💪🏽

5 ud af 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vandcooterbevis uden problemer..! 🥳💪🏻🤩

Réponse de Safety Sea
Super gode forhold og dygtige lærer skal du tage et bevis til speedbåd eller andet så er der her stedet

Réponse de Safety Sea
Super god oplevelse, Andreas er meget behagelig til at forklare tingene.

Réponse de Safety Sea
Det var en super god oplevelse. Kæmpe ros til Andreas som underviser.

Vand scooter kort
Fed oplevelse har både taget vand scooter og speedbåd kort hos safte ses, super professionel

Réponse de Safety Sea
Det var en super god oplevelse og jeg er ikke tidligere sejler, men blev klædt godt og professionelt på inden speedbådsprøven

Fantastiske mennesker 🫶
Andreas og Nanna er super søde og gode til at forklare, det hele går som en leg!
Så er vandscooter- og speedbådsbevis i hus, og vi er klar til mange skønne timer på vandet 😍