Ze helpen mij altijd met alles, ze zijn altijd precies met alles. Als ik vragen heb en iets niet begrijpt zijn ze altijd beschikbraar om mij te helpen.
Ze helpen mij altijd met alles, ze zijn altijd precies. Als ik iets niet begrijp of vragen heb zijn ze altijd beschikbaar en behulpzaam.
Hele goede boekhouder!Ben als startende ondernemer goed geïnformeerd en ondersteund. Mijn zaken zijn nog steeds altijd op netjes en op tijd geregeld.100% aanraden!
Absolute professionals. Correct and detailed explanations. Helpful, always ready to help more. The best service I have ever received regarding taxes. Keep the good vibes! ☺️ I love you
Pompstraat 12, 2516 RJ, Den Haag, Pays-Bas
- 0702131414
- info@sagoradministratie.nl
- sagoradministratie.nl
Demande des avis aux clients
Thank you!🥰
Good!!!!!!!
reageert altijd en legt alles nauwkeurig en duidelijk uit
Dai do rata firma
Excellent service!!!
Zeer tevreden met de dienstverlening…
Zeer tevreden met de dienstverlening van Sagor Administratie, anbeveling waard.
Fantastishe dienstverlening
Hallo, wij zijn erg blij met dit account, het zijn geweldige mensen, ze zijn erg goed in hun werk, ik zou ze zeker aanbevelen.
Много добри и мили обръщат внимание за…
Много добри и мили обръщат внимание за всичко и оделят време да ви свършат работата за която ги потърсите
Dit bedrijf is erg goed
Zo tevreden TOP SERVICES
Zo tevreden! Kan mij echt geen ander voorstellen. Super lieve behulpzame medewerkers ! Super goed geregeld en altijd netjes op tijd!
Hele goede boekhouder!Ben als startende…
Vanya Hristozova
Bedankt lieve mensen. Wees altijd vriendelijk, responsief, altijd aardig. Ik beveel jullie met beide handen aan, zeer warme mensen ❤️

Réponse de Sagor Administratie B.V.
Получавам Винаги Професионално…
Получавам Винаги Професионално обслужване ,много съм доволен от целия екип