Lisez les avis des autres
Merete var super dygtig til at klippe og farve mit hår nøjagtigt som jeg havde forestillet mig og forsøgt at forklare. Jeg fin både sparring, guidning og gode råd med på vejen. Mine bedste anbefaling... Voir plus
Er kommet hos Merete gennem mange år. Altid solidt og godt håndværk. Ud over at være dygtig til sit fag, har Merete et særdeles venligt og serviceminded væsen. Kun positivt input fra Herren her.
Man føler sig velkommen og får super behandling både fagligt og menneskeligt - og så overholder hun altid tiden. Har med stor tilfredshed været kunde hos Merete i flere år.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Velkommen til Salon M. Greisen. Salon M. Greisen er en privat frisørsalon beliggende i Seest, kun 10 minutters gang fra Kolding Midtby. Jeg elsker alt ved mit arbejde og prioriterer at hygge om kunderne, så du ikke kun får en flot frisure, men også en god oplevelse. Det er meget vigtigt for mig, at det er dig, der er i centrum, og at du får en god oplevelse. Derfor fokuserer jeg meget på at lytte, men samtidig på at give gode råd og nye ideer. Jeg vil gøre alt for at imødekomme dine forventninger. Hvis der ikke er nogen tider, der passer dig, er du velkommen til at kontakte mig på 23469643, så vi sammen kan finde en tid, der passer dig. Adresse: Karen Blixens Vej 18, 6000 Kolding.
Coordonnées de contact
Karen Blixens Vej 18, 6000, Kolding, Danemark
- salon@salonmg.dk
- salonmg.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Meget venlig og imødekommende
Meget venlig og imødekommende. Klipper efter kundens ønske, men er også god til at give gode råd, så man får en frisurer der passer til en.
Bookingsystemet virker perfekt.
Dygtig, sød og professionel frisør
Jeg har fornøjelsen af, igennem flere år, at få klippet og stylet mit hår hos Merete og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Fra det øjeblik, jeg trådte ind i salonen, blev jeg mødt med en venlig og professionel atmosfære. Merete tog sig tid til at lytte til mine ønsker og kom med gode råd, der passede til min stil og hårtype.
Jeg er fast kunde hos Greisen gennem…
Jeg er fast kunde hos Greisen gennem mange mange år. Føler mig altid super velkommen og resultatet bliver altid godt. Særligt er hun god til de lyse striber. Kan varmt anbefale Greisen.
Klar anbefaling
Jeg fik klippet hår ved Merete, og er så glad for resultatet! Salon M. Greisen kan helt klart anbefales 🥰

Réponse de Salon M. Greisen
ADVARSEL mod frisør Salon M. Greisen, Karen Blixens Vej 18, Seest, 6000 Kolding
Dårlig, grov og ligegyldig frisør.
Normalt er jeg ikke typen, som brokker mig offentligt, men jeg ser simpelthen ingen anden udvej i denne situation.
I dag Torsdag d. 2. Maj 2019 var jeg hos frisør Salon M. Greisen. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få lyse striber og reflekser, og spørger om det kan lad sig gøre. Jeg fornemmer, at frisøren ikke lytter ret meget, bruger ikke tid på den mindste forventningsafstemning, tværtimod konkluderer, at hun har fuldstændig styr på mine ønsker og siger at det godt kan lade sig gøre. Hun siger, at hun kan lave en masse reflekser og striber og i de ”ønskede” farver og nuancer. Jeg sidder med en fornemmelse, at hun virker stresset, da hun meget gerne vil hurtig i gang, samtidig med at hun refererer til farve numre i stedet for, at hun viser mig de mulige farvevalg. Hun går i gang med at farve mit hår, og det er her hvor det for alvor går op for mig, at det hele forgår med meget hurtige bevægelser.
Efter ca. 1-1,5time, bliver jeg ført til vasken og ser efterfølgende unaturligt tisse gul hårfarve, uden nogen form for reflekser og striber, kun tisse gult hår hele vejen igennem. Jeg indikerer lidt, at det ser lidt mærkeligt ud, men hun reagerer overhovedet ikke.
Hun tørrer mit hår, helt hulter til bulter, river meget i håret mens hun tørrer og spørger meget hurtigt hvor jeg har skilning inden hun klipper på livet løs. Da hun er færdig, kigger jeg i spejlet og bliver mundlam!! Tisse gult hår, ingen striber!
Det er så galt, at jeg begynder at græde, men hun reagerer ikke på det og siger at det er lige som hun har forventet. Hun vender sig tværtimod mod sin kasse og laver min fulde regning. Hun virker helt ligeglad og er kun fokuseret på at få sin betaling.
Jeg betaler min fulde regning og forlader salonen efter en ualmindelig ubehagelig oplevelse hos en
dårlig, grov og ligegyldig frisør.
Jeg skriver denne advarsel, da jeg for alt i verden ikke håber nogen anden kommer til at opleve lignende situation i Salon M. Greisen.
L’expérience Trustpilot