Sanya Aalborg

PAS PÅ !!! Jeg bestilte 5 stk. tøj, indbetalte 1250 kr. fik 3 stk. til sendt fra Kina , ikke bomuld og ikke tilsvarende foto. Efter lang korrespondance returnerede de 462 kr. på de 3 stk.. de si... Voir plus

Bestilte den 22/1 en kjole - Den kom i dag den 20/3 … Kvaliteten er ok. Men kjolen større end forventet Jeg havde opgivet at modtage den, så var meget overrasket da den lå ved min dør her til morgen... Voir plus

Bestilte 1 bomuldssweater og 1 bomuldsbluse. Pakke kom men Sweater var polyester. Den anden bluse er ok. Jeg skrev mail og bad om kompensation for polyester og blev lovet 30% retur inden for 5-10 bank... Voir plus

Kan kun tilslutte mig mange andre herinde. Pengene trækkes med det samme, de bestilte varer kommer først efter meget langggg tid. Det værste kemisk bras. (Tøjet stinker langt væk) Intet er som l... Voir plus

1. Boutique d'accessoires de mode

Écrit par l'entreprise

Vi er på en mission for at styrke kvinder, så de føler sig selvsikre og komfortable hver eneste dag

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det mest filantropiske foretagende jeg…

Det mest filantropiske foretagende jeg nogensinde har stillet bekendtskab med. Får sendt en helt anden trøje. Havde bestilt en i bomuld str XL. Modtager en polyester ting i str 10 år. De svarer dog på min mail, første gang. De tilbyder at jeg kan få 70 % rabat på mit næste køb og forære den rædsel af en trøje, jeg modtog, væk. Jeg vil gerne have mine penge retur. Det har de så aldrig svaret på . Godt råd til alle: Hold Jer væk fra dette hokus pokus firma

10 janvier 2024

Jeg bestilte en trøje og den var for…

Jeg bestilte en trøje og den var for kort og for bred,,så jeg ville have pengene retur.
Først skiver de at jeg kan få 30 % rabat og det takker jeg nej til.
Næste gang skriver de,om jeg ikke kan give blusen væk,for der er langt at sende den retur til Kina.
Blusen bliver jo ikke længer eller smallere af at give den væk.
Jeg har bedt om, at få alle pengene retur straks..
Nu venter jeg på svar .

10 février 2024

SKOD BUTIK

Har bestilt en blondekjole men modtager en helt anden kjole end den der var afbilledet, kan ikke sende retur da lageret ligger i Asien men gå en refusion og så beholde kjolen og gi den væk eller smide den ud SKOD BUTIK HOLD JER VÆKV

2 février 2024

Bestilte en kjole

Bestilte en kjole, fik hurtig en meddeles om den var på vej fra Kina 😳 modtog så kjolen, slet ikke hvad jeg havde bestilt, total forkert størrelse, billig bras, slet ikke den værdi værd jeg havde givet for den, bad dem om retur, de var så flabet, de ville kun give 30% men så kunne jeg beholde den de havde sendt

Købt som bomuldstop

Købt som bomuldstop
Varen kommer direkte fra Kina og den er ren syntetisk. Virkelig ubehagelig at have på.
Hvad kan man lære af det. Køb aldrig hos det firma igen.

FUP FIRMA !

FUP FIRMA !
Strikken jeg bestilte matcher hverken med farver eller størrelse .
Den var 3 uger undervejs og er bestemt ikke pengene værd ! Har kontaktet dem om returnering og de forsøger at lave en studehandel på at de giver mig 30% af prisen og så må jeg beholde den . NEJ TAK - ønsker mine penge retur . Nu svare de ikke . Deres måde at drive forretning på er ussel og ren svindel .
Flere af de mindre gode kommentare folk skriver på deres Fb profil bliver slettet … de ligger kun gode anmeldelser op … hvis det ikke også er fusk , og jeg har tænk mig at politianmelde dem !

FØJ ! HOLD JER VÆK !

9 février 2024

Hold jer langt væk

Kan kun tilslutte mig mange andre herinde.
Det værste kemisk bras. (Tøjet stinker langt væk)
Intet er som lovet/ beskrevet/ vist.
Ren polyester IKKE bomuld som lovet .
Farver, model er ikke som det bestilte
Hold jer langt væk

Nul stjerner .

Nul stjerner .. øv, at jeg faldt for fristelsen!
Købte en mega sød kjole (jf. foto) og modtog efter lang tid en kjole, hvor det eneste der var det samme, var noget af stoffet i kjolen .. SLET ikke som den jeg bestilte. Fået svar, at de beklager og har sendt mine billede til deres lager ‘for at tjekke’. Har rykket for svar og bedt om returlabel .. men efter det ikke hørt noget. 24/2:
Har skrevet meget frem og tilbage med dem og krævet det fulde beløb refunderet. Det sidste er at jeg har fået tilbudt 50% refunderet .. sagt nej tak .. og går nu over til anmeldelse, da de ikke agter at overholde deres handels- og returbestemmelser. Heldigvis har jeg gemt al korrespondance, så jeg har rigeligt at gå videre med.

Jeg føler mig snydt

Jeg bestilte en kjole, men modtog en tunika (i forkert størrelse). Den vil jeg naturligvis gerne have byttet da de har returret i 30 dage. MEN i pakken, som kom fra Kina, lå der hverken kvittering eller returseddel, som lovet i deres reklame.
Jeg har kontaktet kundeservice, som ikke vender tilbage.
Jeg føler mig snydt og mener ikke, at et sådant firma burde være i Danmark.

7 février 2024

FUP FIRMA

FUP FIRMA - Købte bluser som annonceret var i bomuld - SANYA hævede penge på mit kort, men de har hverken sendt mig ordrebekræftelse eller faktura på købet. Jeg har nu efter 3 uger modtaget ægte plastic bluser fra KINA, det er IKKE bomuld. Jeg har skrevet at jeg ønsker at returnere dette køb, har endnu ikke hørt fra dem.... der lå heller ikke returlabel i pakken.
Jeg tænker at de bør ANMELDES TIL POLITET.

5 février 2024

Æv æv

Æv, hoppede også på dette dygtige firma ud i svindel 🤬
Havde endda tjekket Trustpilot, men den formåede de åbenbart også at svindle med.

Fik en sweater i virkelig dårlig kvalitet som absolut ikke lignede den jeg havde bestilt😤

7 février 2024

Har bestilt en kjole og en bluse

Har bestilt en kjole og en bluse. Beløbet til dette blev trukket 2 gange på min konto Bad om at de betalte den ene beløb tilbage. Det gjorde De men annulerede samtidig min ordre. Så jeg har stadig et beløb til gode Og nu svarer de ikke mere på mine mails.

1 février 2024

Fup firma som jeg desværre hoppede i

Fup firma som jeg desværre hoppede i. Men havde tjekket trustpilot og der var gode anmeldelser dog lang ventetid. Men de anmeldelser kan jeg ikke se nu. Blusen kom dog, men ikke den jeg bestilte. Har ingen ordrebekræftelse, ingen følgeseddel, og jeg kan ikke finde firmaet.

24 janvier 2024