Noté 5 sur 5 étoiles

Multumesc frumos, Savicki! Piesa comandata de mine este foarte delicata, fina si discreta. Minutios lucrata! O adevarata maiestrie a bijutierului! Va rog sa ii multumiti, din partea mea si sa il fe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Z pełnym przekonaniem polecam jubilera SAVICKI każdemu, kto szuka biżuterii o nieprzeciętnej jakości. Moje doświadczenie z zakupem bransoletki było doskonałe od pierwszej wizyty. Profesjonalne doradzt... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 2 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Miałam przyjemność kontaktu z przemiłą Panią Agatą (online). Sprawiła na mnie bardzo dobre wrażenie osoby uśmiechniętej i jednocześnie zaangażowanej. Cierpliwie odpowiadała na każde pytanie i nie naci... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Bijoutier
  2. Fabricant de bijoux
  3. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

SAVICKI - Elegance Crafted with Precision SAVICKI is European jewelry brand with a rich tradition of creating exquisite, high-quality pieces that celebrate life’s most cherished moments. Specializing in engagement rings, wedding bands, and a wide range of fine jewelry, SAVICKI combines timeless elegance with modern design to offer customers something truly special. At SAVICKI, we believe in the power of personalization. Every piece of jewelry we create is designed with attention to detail and crafted to perfection using only the finest materials, including gold, diamonds, and other precious stones. Our commitment to quality is reflected not only in our products but also in our dedication to customer satisfaction. We offer bespoke services, allowing you to personalize your jewelry to reflect your unique style and story. Our online platform makes it easy for you to explore and purchase our collections from the comfort of your home. With a focus on providing exceptional service, our team is here to assist you every step of the way, ensuring that your experience with SAVICKI is as memorable as the pieces you choose. Join countless satisfied customers who have trusted SAVICKI to commemorate their most important moments with beautiful, timeless jewelry. Explore our collections and experience the perfect blend of craftsmanship, innovation, and passion for jewelry.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Obsługa na najwyższym poziomie

Ten pierścionek zaręczynowy przerósł moje oczekiwania. Jest nie tylko pięknie wykonany, ale również zachwyca jakością i dbałością o najmniejsze detale. Tanzanit cudownie mieni się w świetle, a oprawa dodaje mu elegancji i subtelnego blasku.
Dodatkowo obsługa sklepu była na najwyższym poziomie – szybka wysyłka, piękne opakowanie i certyfikat autentyczności.
Gorąco polecam każdemu kto planuje kupno pierścionka zaręczynowego.

2 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Mam zamiłowanie do biżuterii i…

Mam zamiłowanie do biżuterii i błyskotek, dlatego zawsze wracam do salonu Savicki. Wiem, że tu zawsze mogę liczyć na kompetentną obsługę, dyskretną i miłą, która dokłada wszelkich starań, aby spełniać moje oczekiwania. Lubię być traktowana w sposób szczególny i indywidualny ,salon Savicki, jego pracownicy mi to gwarantują i zapewniają. Dlatego, kiedy uznam, ze brakuje mi czegoś w mojej kolekcji, czegoś znowu pięknego, wytwornego czy eleganckiego pierwsze kroki kieruję właśnie tam. Zachęcam do zakupu wymarzonej biżuterii właśnie w salonie Savicki.

23 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Miesiąc przed ślubem zostałam bez…

Miesiąc przed ślubem zostałam bez obrączki i bez pieniędzy ;)

Zdecydowanie odradzam zakupy w sklepie SAVICKI w Silesii. Zamówiłam obrączkę w kwietniu – konkretny model który spodobał mi się w gablocie sklepu. Niestety, już pierwszy produkt, który otrzymałam, kompletnie nie odpowiadał zamówieniu. Złożono mi obietnicę szybkiej poprawy. Po kolejnych dwóch tygodniach opóźnienia odebrałam "gotową" obrączkę, która znowu nie miała nic wspólnego z tym, co zamawiałam.

Na miesiąc przed ślubem zostałam bez obrączki i bez pieniędzy. Próba dokonania zwrotu i odebrania gotówki bądź przelewu została odrzucona przez obsługę sklepu, która nie ma żadnych realnych kompetencji do podejmowania decyzji. Brak kierownika, brak osoby odpowiedzialnej – sklep działa jak samowolka bez odpowiedzialności. Na zwrot gotówki kazano mi czekać aż ktoś wróci z urlopu -jakiś żart 🙂

Zostałam dwukrotnie oszukana – zarówno na gramaturze złota, jak i na wartościach kamieni. Firma próbuje się bronić, że "obrączki wykonują ludzie i każdy może się pomylić". Serio? Dwa razy przy jednym zamówieniu? Miesiąc przed ślubem? To nie jest pomyłka, to rażący brak profesjonalizmu lub zwyczajna kradzież.

Obrączka kosztowała prawie 4 tysiące złotych. Nie otrzymałam ani produktu zgodnego z zamówieniem, ani zwrotu pieniędzy. W poniedziałek kieruję sprawę na drogę prawną – dość tego cwaniactwa.

Spotkamy się w sądzie.

18 juin 2025

Dzień dobry.

Pani Klaudio, dziękujemy za podzielenie się opinią. Każde zamówienie traktujemy indywidualnie, z najwyższą starannością – również Pani zamówienie było realizowane zgodnie z obowiązującymi procedurami.

Z naszej strony zapewniliśmy dwukrotną realizację produktu według przesłanych przez Panią wytycznych. Po otrzymaniu informacji, że mimo to produkt nie spełnia Pani oczekiwań, zaproponowaliśmy pełny zwrot środków – który został zrealizowany niezwłocznie po ostatecznej decyzji o rezygnacji.

Rozumiemy emocje towarzyszące przygotowaniom do ślubu i życzymy, aby ten wyjątkowy dzień przebiegł dokładnie tak, jak Pani sobie wymarzyła.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fenomenalna obsługa i doradztwo :) Nie…

Fenomenalna obsługa i doradztwo :) Nie jest to doradzanie w zakupie pierścionka w stylu "masz i bierz co Ci podeśle" z którym często się spotykałem, tylko świetna, przemiła rozmowa i propozycje pierścionków zgodne z podanymi wcześniej wymaganiami. Polecam z czystym sumieniem, odwiedziłem kilku jubilerów i nigdzie nie widziałem tak miłej obsługi :) Pozdrawiam!

17 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Sprzedają vouchery potem nie da się ich…

Sprzedają vouchery potem nie da się ich zrealizować. Pisząc do nich cały czas odciągają że będą kontaktować się na e-maila i tak upłynie rok,a po roku już twierdza że voucher jest nieważny.Oszuści.Nie polecam.

1 mai 2025

Dzień dobry.

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Pragniemy wyjaśnić, że każdy voucher wydawany przez naszą firmę ma jasno określony termin ważności – rok od daty otrzymania. Informacja ta jest przekazywana w momencie przyznania vouchera, aby każdy klient miał pełną świadomość warunków korzystania.

Po upływie tego czasu voucher automatycznie traci ważność i nie ma możliwości jego ponownej aktywacji ani przedłużenia, zgodnie z obowiązującym regulaminem. Nasz zespół starał się na bieżąco odpowiadać na wszelkie pytania i wyjaśniać tę kwestię.

Pozdrawiamy

Sve je bilo po dogovoru

Sve je bilo po dogovoru! I rok isporuke je bio točan iako smo zamolili da bude brže od 30 dana koliko je inače realan rok izrade. Uglavnom jako smo zadovoljni!

21 mai 2025

Strata czasu i nerwów

Strata czasu i nerwów. Na 3 tygodnie przed ślubem zostawili nas bez obrączek po 2 nieudolnych próbach realizacji swojej własnej wizualizacji. Obrączki wykonane niechlujnie, zupełnie odbiegające wyglądem od projektu, jakość fatalna, pomylone kolory złota - nie polecam. Nie poczuwają się do odpowiedzialności, żeby adekwatnie zrekompensować nam tą sytuację.

Edit do odpowiedzi Savicki : informowanie o tym, że produkt może odbiegać od wizualizacji po 2-krotnym, nieudanym wykonaniu to chyba nie jest właściwe podejście. Zaproponowana rekompensata została przeze mnie odrzucona bo nie była adekwatna do tego ile czasu, nerwów straciliśmy - fatalne podejście. Szkoda, że nie mogę tutaj dodać zdjęć, wtedy byłoby wiadomo jak "starannie" wykonaliście obrączki.
ps. nadal czekam na kamienie z biżuterii oddanej w ramach skupu, zero informacji z Państwa strony.

4 avril 2025

Dzień dobry.

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Pragniemy wyjaśnić, że dwukrotnie realizowaliśmy Pani zamówienie na obrączki, które zgodnie z naszymi standardami i przesłanymi wizualizacjami zostały wykonane. Pani została poinformowana, że finalny produkt może nieznacznie różnić się od wizualizacji, co zostało przez nią zaakceptowane.

Ponadto, w ramach rekompensaty, dokonaliśmy zwrotu środków przelewem – zgodnie z tym, że były to środki pochodzące z transakcji skupu złota. Zaproponowaliśmy również alternatywne formy rekompensaty, które jednak zostały przez Panią odrzucone.

Zależy nam na satysfakcji naszych klientów i zawsze staramy się znaleźć rozwiązania, które są możliwe w ramach obowiązujących procedur.

Pozdrawiamy

NIE POLECAM

NIE POLECAM! Zachęcona pięknymi zdjęciami na stronie internetowej i dodatkowymi przysłanymi przez panią "opiekun" kupiłam pierścionek. Pierwsze wrażenie to 2 razy mniejszy niż na zdjęciach, wręcz tandetny... ale mimo to dałam mu szansę i nie odesłałam. Jednak po niecałym miesiącu noszenia wypadły z niego już 3 diamenty! W tym pierwszy już w 2 tygodniu. Pierścionek wykonany beznadziejne jakby robił go jakiś uczeń i to ze słabymi wynikami. Jestem bardzo zawiedziona jakością. Nigdy nie miałam bardziej tandetnego pierścionka z diamentami. Niesymetryczny, krzywy. Nawet 4 "łapki", które trzymały główny diament były krzywo wykonane, 2 z nich gołym okiem widocznie dłuższe i zahaczały o ubranie. Ta biżuteria nie nadaje się do noszenia! Koszmarne wykonanie, naprawdę nie miałam wcześniej do czynienia z gorszą firmą jubilerską. Jestem zła na tą firmę, po stracie już 3 diamentów w dodatku w tak szybkim czasie nie ufam nawet, że są w stanie to naprawić wolę dać innemu jubilerowi. Nie polecam.

12 mars 2025

Dzień dobry,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jest nam bardzo przykro słyszeć, że pierścionek nie spełnił Pani oczekiwań – zarówno pod względem jakości wykonania, jak i trwałości. Każda taka sytuacja jest dla nas bardzo ważna i traktujemy ją z najwyższą starannością.

Zależy nam na rzetelnym wyjaśnieniu opisanego przypadku oraz weryfikacji, co dokładnie się wydarzyło. Dlatego bardzo prosimy o przesłanie szczegółów zamówienia (numer zamówienia, imię i nazwisko lub adres e-mail użyty przy zakupie) na nasz adres: kontakt@savicki.pl. Pozwoli nam to przeanalizować sytuację i zaproponować konkretne rozwiązanie.

Zdajemy sobie sprawę, jak ważna jest jakość biżuterii – zwłaszcza przy tak wyjątkowych zakupach. Choć nasze produkty przechodzą szczegółową kontrolę przed wysyłką, takie opinie traktujemy bardzo poważnie i dokładnie analizujemy każdą sytuację, aby zadbać o pełne zadowolenie naszych klientów.

Z wyrazami szacunku,

ОГРОМНО РАЗОЧАРОВАНИЕ

Брачните халки, които получихме са ни големи и от там започна филма на ужасите. В сайта пише, че има гореща линия и можеш да поговориш с консултант, но в действителност такива НЯМА. В чата винаги пише изчакайте 2 или 3 минути - Вие сте първи на опашката, но дори и след 30 минути някой не ти обръща внимание. На мейлите никой не отговаря... В нашия случай чак след една седмица някой изобщо ни отговори в чата след което имах и други въпроси, но вероятно за тях ще трябва да чакам още една седмица... ТОВА Е НАЙ-НЕКОРЕКТНОТО, НЕСЕРИОЗНО И НЕАДЕКВАТНО ОБСЛУЖВАНЕ, на което някога съм попадала. Изключително сме разочаровани. След като платихме повече никой не иска да отговаря вероятно защото си е получил комисионната и няма полза да се занимава с нас. С оглед на гореизложеното възможността да ползваме savicki care се оказва невъзможна.. Не ми се мисли като изпратим халките за корекция още колко ще чакаме и съответно дори не е ясно дали ще ги получим обратно. То с това несериозно отношение какво да си помисли човек...

Искам да изразя ОГРОМНОТО си разочарование от обслужването, отношението и обратната връзка от Савицки. Абсолютно несериозно е да има в сайта гореща линия и опция за разговор и никой да не вдига в продължение на една седмица. Съответно в този период съм писала в чата, писах няколко мейла и дори попълних формата за контакт и пак нищо...

В момента изпитваме страх дори да си изпратим халките за корекция на размера, защото с тази невъзможна комуникация не знаем дали изобщо ще имаме обратна връзка на какъв етап е изпълнението, не знаем след колко време ще бъдат при нас обратно въпреки че попитах и никой не можа да ми отговори и дори имам притеснения, че може и да не ги получим обратно.

Благодарение на Савицки най-приятния и вълнуващ период, а именно подготовката за най-важното събитие в живота ни - СВАТБАТА - се превърна в ходене по мъките. Искрено съжалявам, че точно от тях поръчахме и ако можех да върна времето назад никога не бих направила тази грешка.

Дано с моя отзив съм помогнала на други хора да не правят същата грешка като нас и да не се налага да се молят ежедневно за нещо, за което са платили и по закон им се следва..

2 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Odradzam zakup w tym sklepie

Z pełnym przekonaniem mogę stwierdzić, że NIE polecam sklepu Savicki nikomu, kto szuka naprawdę wysokiej jakości biżuterii. Nasze doświadczenie było bardzo rozczarowujące i z pewnością nie wrócimy tam po kolejne produkty. Na zaręczyny otrzymałam pierścionek od narzeczonego, który zdecydował się na zakup właśnie w tym sklepie, licząc na wysoką jakość, którą miały zapewniać produkty tej firmy. Niestety, rzeczywistość okazała się zupełnie inna i poza niezaprzeczalnie pięknym wyglądem, nie nadawał się on do noszenia. Już po krótkim czasie wyleciał jeden z diamentów, a miesiąc po naprawie (która trwała 3tyg) wyleciał ponownie kolejny z nich. Jest to dla nas całkowicie karygodne, by produkt o takiej wartości nie spełniał podstawowych standardów jakościowych. Zdecydowanie nie odpowiadało to temu, co obiecywano przy zakupie.
Na szczęście, udało się odzyskać pieniądze za wadliwy pierścionek powołując się na prawo rękojmi. Zdecydowaliśmy się na zakup nowego, tym razem u lokalnego jubilera rzemieślnika, aby mieć pewność starannego wykonania.
Podsumowując, niesamowite rozczarowanie i w pewien sposób naruszenie tego wspaniałego i ważnego dla nas momentu. Jest to opinia skierowana szeroko do firmy, a nie bezpośrednio do salonu w Łodzi czy Zielonej Górze gdzie nas obsługiwano, gdyż oczywiście obsługa tam nie jest temu winna. Nie możemy jednak nie zostawić po tym śladu i nie ostrzec pozostałych konsumentów.

1 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

I have bought a ring from savicki…

I have bought a ring from savicki knowing that i can return it in 120 days. After one month i returned it without even using it but they refused to take it... I see that you are not honest with your customers and people should be aware before buying from you.

Kupiłem pierścionek od savicki wiedząc, że mogę go zwrócić w ciągu 120 dni. Po miesiącu zwróciłem go nawet nie używając, ale odmówili przyjęcia... Widzę, że nie jesteś uczciwy wobec swoich klientów i ludzie powinni być tego świadomi, zanim coś u ciebie kupią.

21 février 2025

Doamna Mihaela

Doamna Mihaela, cea care s-a ocupat de comenzile noastre este o profesionistă desăvârșită, atentă la detalii, extrem de amabilă.
Atât Inelul de logodnă, cât și verigheta sunt absolut superbe. Lucrate extrem de frumos, finuț, exact cum mi le-al dorit.
Astăzi a sosit comanda cu pandantivul pe care l-am comandat la Savicki. Asemeni inelului și verighetei, arată absolut impecabil.

17 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Pierścionek odesłany do korekty…

Pierścionek odesłany do korekty rozmiaru, problem za problemem od 24.stycznia, traktowanie klienta w opryskliwy i zbywczy sposób, upominanie się o wszystko i przypominanie o zamówieniu. Najpierw formularz nie został wypełniony-rzekomo, więc zrobiłam to 2 raz wreszcie zostałam poinformowana że wysyłka 14.02 co oczywiście nie doszło do skutku kiedy zapytałam co tym razem jest powodem problemów, dostałam zbywczą odpowiedź wysyłka zaplanowana na 21.02 bez słowa wyjaśnienia, bez przepraszamy. Jeśli tym razem nie odzyskam pięniędzy ani nie dostanę zamówienia, sprawa zostanie skierowana do Rzecznika Praw Konsumenta, mam dosyć użerania się z tak słabą firmą. Nie polecam i sama też już nigdy nie wrócę omijajcie szerokim łukiem.

16 février 2025

Obrączki użytkowane 3 miesiące

Kupiliśmy obrączki ślubne które po miesiącu noszenia były strasznie porysowane fakt że zostały nam wymienione na nowe z którymi…. Stało się dokładnie to samo. W końcu złożyłam oficjalną reklamację a w odpowiedź od „radcy prawnego” dostaje opowieść o tym że nawet w BAJKACH POKAZUJĄ JAK GRYZĄ ZŁOTO I ŻE ZŁOTO JEST MIĘKKIE I DLATEGO PO 3 MIESIĄCACH JEST PORYSOWANE i ze świadczy to o wysokiej jakości materiału XD
Powiem szczerze dawno mnie nic tak nie rozbawiło nie polecam NIKOMU tej firmy to jest nie śmieszny żart że obrączki za tyle pieniędzy po 3 mc są porysowane.Porównując obrączki znajomych z innych firm po kilku latach nie są tak porysowane jak Nasze! Przyszłe pary młode niech lepiej omija szerokim łukiem tego „jubilera”

12 février 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Obrączki bardzo słabej jakości

Obrączki bardzo słabej jakości, ja wybrałam obrączkę z diamentami, mąż klasyczną w zestawie. Diamenty są mikroskopijne, a sama obrączka krzywa, jakby powyginana. Obrączka męża po pół roku użytkowania jest cała porysowana… dodatkowo był problem ze zwrotem i obrączkę męża musieliśmy przetopić na inny kształt i rozmiar, a ja kupiłam inną i zostałam z tą krzywą mikroskopijną obrączką, która do niczego mi się nie przyda. Nie polecam

3 juin 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus