Ze begrepen mijn "koud-watervrees" om mijn 50 jaar oude super 8 films zomaar uit handen te geven. Ze gaven een demo ter plaatse om te zien wat er ging gebeuren met mijn films. Sterker nog, zetten een... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het was fijn een bedrijf te vinden die onze oude opname's weer een 2de leven gaven, zodat we er weer optimaal van kunnen genieten. ScanPaleis van harte aanbevolen. Groet John Veraa.
L'entreprise a répondu
Indra is zeer klantgericht en zorgt ervoor dat de zaken perfect worden afgeleverd. In mijn geval zaten er een flink aantal oude, vochtige videotapes bij, die hij tegen geringe vergoeding stuk voor stu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Proces werd keurig van te voren uitgelegd, en liep uiterst soepel. Onze super8 films afgegeven bij ophaalpunt, perfect gescand en geleverd via WeTransfer. Het scannen kan enkele weken duren, maar ook... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Proostwetering 24N, 3543AE, Utrecht, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Goede kwaliteit van het product en uitstekende service

Réponse de Scanpaleis
Goede kwaliteit, vriendelijk en binnen afgesproken levertijd, geleverd

Réponse de Scanpaleis
Als input was er een reeds jaren oude VHS en deze is naar dvd overgebracht. Gezien de emotionele waarde een prima resultaat.

Réponse de Scanpaleis
Super 8 geluidsfilm goed op 2k gekopieerd.
Was een proef, de overige films laat ik nu ook kopiëren.

Réponse de Scanpaleis
Professionele plek, waar je oude materiaal in goede handen is. Zeer behulpzame en meedenkende man die hier de filmontwikkeling doet, erg dankbaar dat onze familievideo’s nu weer een paar decennia meekunnen.

Réponse de Scanpaleis
35 video 8 en hi8 bandjes gebracht, alles gedigitaliseerd op 1 usb gezet. Ik ben nog aan het kijken maar tot nu toe perfect gedaan. Bandjes door scanpaleis netjes genummerd, titels netjes toegevoegd aan de bestanden, kortom met aandacht overgezet. En binnen de afgesproken termijn!

Réponse de Scanpaleis
Zeer netjes en professionele gedaan! Nogmaals bedankt.
Gr soufiane

Réponse de Scanpaleis
Duidelijke instructies en fijne afhandeling van de opdracht. 2 Oude videobanden ingeleverd en fingers crossed, maar 2 goede mp4 bestanden teruggekregen. Ben er zeer blij mee.

Réponse de Scanpaleis
Er zijn VHSC videos van mij omgezet, sommige zijn van een goede kwaliteit, andere iets minder maar gezien de leeftijd van de banden is het begrijlijk en ik kan ze bewerken. Vooraf goed geïnformeerd over de kosten online.

Réponse de Scanpaleis
goede en snelle communicatie en een prima product

Réponse de Scanpaleis
Voor het scannen van 50 glasplaatnegatieven, perfecte service en communicatie, en vooral zeer snel en correcte prijs.