Zeer snelle verzending, een onverwachte, aangenaam ruikende verrassing in de doos, zorgvuldig verpakt. Hoewel de afmetingen vermeld stonden, was het misschien iets te klein voor mij, maar dat is geen... Voir plus
Lisez les avis des autres
Mooi product, uitstekende service. Eerste product was gesneuveld tijdens het transport. Daarna heeft men snel en kosteloos een nieuw exemplaar gestuurd, nog precies op tijd om te geven. Heel blij mee!... Voir plus
Ontzettend goede services en persoonlijk contact! Geen robot waar je mee chat maar iemand die echt met je mee denkt en je verder helpt. Wij hebben 150 zeepjes besteld voor onze bruiloft, gedeeltelijk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super makkelijk en mooi resultaat. Alleen lastig inschatten wanneer het werd bezorgd, wat het jammer maakte. Verder heel fijn!
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij Scently vind je een diverse selectie van geurige producten die je huis heerlijk laten ruiken. We bieden alles van zepen tot gezellige kaarsen en van verleidelijke waxmelts tot leuke bedankjes voor speciale momenten zoals huwelijken en geboortes. Elk product is met zorg gemaakt, zodat je kunt genieten van een geweldige geurervaring in je eigen huis. Ontdek de wereld van Scently en laat je betoveren door onze heerlijke geuren!
Coordonnées de contact
Langeveld 41, 4702XW, Roosendaal, Pays-Bas
- +31 6 22385683
- Info@scently.nl
- scently.nl
Demande des avis aux clients
Zeer goed kon niet beter
Zeer snelle verzending
Zeer snelle verzending, een onverwachte, aangenaam ruikende verrassing in de doos, zorgvuldig verpakt. Hoewel de afmetingen vermeld stonden, was het misschien iets te klein voor mij, maar dat is geen probleem.
Mooi product, uistekende service
Mooie zeepjes
Snel antwoord en geleverd, terwijl het een groot aantal was. Keurig verpakt
Geweldig!!
Het pakketje net ontvangen en ik ben blij verrast! De tulpenzeepjes die ik bestelde om in Griekenland cadeau te geven zijn prachtig in het mooie zakje! En nog 2 extra zeepjes erbij gekregen ook!
Heel goed verpakt! Mijn complimenten!!

Nice wedding favors
Nice and fast communication, everything aiready packaged and ready. They've also added a nice gift for free(a small stand/frame with our names and date). Delivered on the date we've discussed,no issues. The soaps look and smell nice,the bags are a nice color(we got white,blue and pink) & feel nice to the touch. Very happy with everything

Leuke zeepjes
De zeepjes zijn heel mooi en perfect geschikt als een attentie geschenk.
Bovendien kreeg ik als dank voor de bestelling 2 zeepjes extra in een mooi zakje.
Super service
Snelle en netjes verpakte levering van onze bestelde zeepjes, met nog een kadootje voor onze trouwdag.

Réponse de Scently
Prima ervaring zeeuwse knoop zeepjes
Mooie zeepjes, prima prijs/kwaliteitverhouding, snelle verzending, keurige en degelijke verpakking incl. Leuke attentie.

Réponse de Scently
Beste Kaarsen die te koop zijn!
Beste Kaarsen die te koop zijn!!
Ze ruiken heerlijk en gaan lang mee.
Ik bestel inmiddels vaak bij Scently. Klantenservice is ook super behulpzaam.

Zeepjes voor collega's gekocht
Zeepjes voor collega's gekocht, mooi en zorgvuldig ingepakt door Scently, wordt een feestje om te geven

Réponse de Scently
Super makkelijk en mooi resultaat

Réponse de Scently
goede levering en netjes ingepakt!
goede levering en netjes ingepakt!
ga hier zker nog een keer betsellen!

Réponse de Scently
zag er heell euk uit en jullie…
zag er heell euk uit en jullie presentje erbij dank je wel

Réponse de Scently
Het was een goede ervaring
Hey was voor mij een goede ervaring. Omdat er een probleem was met bezorgen via DHL. Heeft Scently adequaat gehandeld een de zending opnieuw verzonden waardoor ik de producten toch nog op tijd in huis had.
Leuk verpakt met een extra bedankje was helemaal top.
Ik onthouden dit adresje voor een volgende keer.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.