Zeer snelle verzending, een onverwachte, aangenaam ruikende verrassing in de doos, zorgvuldig verpakt. Hoewel de afmetingen vermeld stonden, was het misschien iets te klein voor mij, maar dat is geen... Voir plus
Lisez les avis des autres
Mooi product, uitstekende service. Eerste product was gesneuveld tijdens het transport. Daarna heeft men snel en kosteloos een nieuw exemplaar gestuurd, nog precies op tijd om te geven. Heel blij mee!... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super makkelijk en mooi resultaat. Alleen lastig inschatten wanneer het werd bezorgd, wat het jammer maakte. Verder heel fijn!
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij Scently vind je een diverse selectie van geurige producten die je huis heerlijk laten ruiken. We bieden alles van zepen tot gezellige kaarsen en van verleidelijke waxmelts tot leuke bedankjes voor speciale momenten zoals huwelijken en geboortes. Elk product is met zorg gemaakt, zodat je kunt genieten van een geweldige geurervaring in je eigen huis. Ontdek de wereld van Scently en laat je betoveren door onze heerlijke geuren!
Coordonnées de contact
Langeveld 41, 4702XW, Roosendaal, Pays-Bas
- +31 6 22385683
- Info@scently.nl
- scently.nl
Demande des avis aux clients

Réponse de Scently
Wederom weer een mooie bestelling…
Wederom weer een mooie bestelling binnen gehad. Was even bang toen ik de doos zag. Maar de zeepjes waren goed en onbeschadigd.

Réponse de Scently
De zeepjes zijn erg mooi
De zeepjes zijn erg mooi, ruiken lekker en zijn snel bezorgd. Blij mee !!

Klantvriendelijk, mooie producten
Ik heb de kinderwagen zeepjes besteld voor in geboorte-bedankjes. De zeepjes waren erg mooi en ze ruiken erg lekker.
De service was heel goed en vriendelijk.
Hele snelle levering.
Ik had de zeepjes binnen een paar dagen nodig. Bij mijn bestelling heb ik gevraagd of dit zo snel mogelijk geleverd kon worden. Ik kreeg snel een reactie terug dat ze met mijn bestelling aan de slag gaan. Ik kreeg de zeepjes binnen 2 dagen :)
Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!

Prachtige 3D art …
Prachtige 3D art van onze overleden kattin. Zoooo mooi. En een lekker geurend zeepje erbij gekregen.
Snelle en correcte levering.
Ik bestel zeker nog bij deze leuke webshop!

Een geboorte herinnering
Een geboorte herinnering besteld. Goede service ,snelle levering en goede communicatie met de eigenaarresse. Ik zou hier zeker weer bestellen. De geboorte herinnering is ook erg mooi.

Réponse de Scently
Bestelling keurig op tijd ontvangen
Bestelling keurig op tijd ontvangen. Product voldoet aan de verwachtingen en het zat in een leuke verpakking

Réponse de Scently
De bezorging ging vlot en goed
De bezorging ging vlot en goed. Het bestelde produkt
ziet er prachtig uit. Ik ben zeer tevreden

Mooie zeepjes
Mooie zeepjes, heel netjes verpakt ontvangen. Incl kleine attentie.
Aanrader!

Réponse de Scently
Ik zal hier zeker weer kopen
Ik had een goed en origineel cadeau nodig voor de giftbags van een babyshower. Deze webwinkel heeft me niet teleurgesteld. Naast wat kleine kaarsen in de vorm van een beertje met rozen (echt ideaal voor een babyshower dat als thema beertjes heeft) heb ik ook blauwe zeepjes in de vorm van een baby gekocht. De geur van de zeepjes is heerlijk en de kwaliteit perfect. Mochten er ooit andere belangrijke feestmomenten zijn, dan koop ik hier zeker weer.

Aanrader!
Ontzettend goede services en persoonlijk contact! Geen robot waar je mee chat maar iemand die echt met je mee denkt en je verder helpt. Wij hebben 150 zeepjes besteld voor onze bruiloft, gedeeltelijk gepersonaliseerd en allemaal even mooi geworden! Het uiteindelijke pakket was een feestje om uit te pakken. Inclusief handgeschreven kaartje en extraatjes. En de geur die er vanaf komt is heerlijk! Zeker een aanrader!

Positieve ervaring
Snelle service, erg vriendelijk, ontzettend leuk ingepakt, heel fijn dat het al in de zakjes zat en nog een leuke attentie erbij ook!

Réponse de Scently
Heerlijke zeepjes ontvangen binnen 1…
Heerlijke zeepjes ontvangen binnen 1 werkdag!
Top service en goed in communicatie !!

Labelzeepjes met "bedankt" en hartjesketting
Ik heb de witte labelzeepjes met "bedankt" besteld en de witte hartjesketting met de parelmoer kraaltjes. De labelzeepjes met bedankt zijn mooi stevig en ziet er met het strikje leuk uit. Ook de hartjesketting is leuk met mooie stevige hartjes. De zeepjes ruiken heerlijk. Snelle verzending, netjes verpakt. Ik ga hier in de toekomst zeker vaker bestellen. Prijs kwaliteitverhouding is prima.

Réponse de Scently
En savoir plus sur les différents types d'avis.