Werkelijk een onderdeel van meerdere opleidingsinstituten. De eigenaar is corrupt en maakt verdienmodellen van deze opleidingen. Gemaakte afspraken worden niet nagekomen. Ook maken ze gebruik van c... Voir plus
L'entreprise a répondu
Materialen leveren zijn ze goed in. Ondersteuning is echt onder maats. Zelf erachter aan moeten zitten om een praktijkbegeleider te krijgen.... Bijeenkomsten bijwonen waar iemand neer gezet wor... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het meeste was prima geregeld. De communicatie en begeleiding was echter bedroevend. Ik heb mazzel dat ik mezelf doorgaans prima kan redden maar als je wat meer begeleiding nodig hebt, is deze oplei... Voir plus
Fijne leeromgeving! Ondanks een online opleiding toch contact met medestudenten. Helaas heb je weinig aan de docenten. Vaak een copy/paste reactie, cryptische omschrijvingen en geen uitleg oid. De fee... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bij Scheidegger vind je ruim 350 klassikale en praktijkgerichte opleidingen. Bij jou in de buurt én met examengarantie. Welke opleiding ga jij volgen?
Marathon 7, 1213 PD, Hilversum, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Materialen leveren zijn ze goed in.
Ondersteuning is echt onder maats. Zelf erachter aan moeten zitten om een praktijkbegeleider te krijgen.... Bijeenkomsten bijwonen waar iemand neer gezet wordt die totaal niet weet hoe het vak in elkaar steekt....
Van het kastje naar de muur, vertraging oplopen door geen goede communicatie. Een studie van 15 maanden hierdoor pas kunnen afronden na 18 maanden....
Verre van perfect als je naast studie ook moet werken en gezin draaiend moet houden.

Réponse de Scheidegger Opleidingen
helaas werden 'live' lessen omgezet naar online classroom, waar ik eerst niet blij mee was, maar wat toch prettig bleek te zijn. er werd voor veel interactie gezorgd door de docenten. docenten hadden goede vakkennis. helaas werd de laatste module omgezet in zelfstudie, daar was ik minder blij mee. studiemateriaal (boeken en readers) waren prima en op tijd binnen. examens inzien kan alleen in utrecht, jammer! helaas was ik meerdere malen gezakt voor een examen, maar heb direct (na vraag van mij) supergoede ondersteuning gekregen. er wordt snel gereageerd op vragen.
vind wel dat de opleiding 'opvoedcoach' niet echt opleid voor het vak. hiervoor is zeker vervolgstudie, meer gericht op methodieken, nodig helaas. dat vind ik de grootste tegenvaller.

Réponse de Scheidegger Opleidingen
Meer plaatsen voor de klassikale lessen zou erg fijn zijn. De dagen welke je aangaf zaten bij elke module vol.
Bij de e-learning mis je toch de begeleiding die soms erg nodig is.

Réponse de Scheidegger Opleidingen
Goede docenten, maar vooral oude lesstof dat niet meer van deze tijd is. Contact opnemen met Scheidegger voor simpele vragen gaat zeer moeizaam. communicatie is echt beneden peil. Afspraken worden niet nagekomen.
Voor mij hebben de docenten er echt voor gezorgd met alle aanvullende lesstof en informatie, dat ik geslaagd ben.

Veel verschillende opleidingen. Goede marketing
Slechte begeleiding en bereikbaarheid. Intern niet duidelijk wat afspraken zijn. De een zegt dit en de ander dat.
Je koopt een pakket waarin staat dat je een persoonlijke begeleider hebt en dat er door het hele land studiepunten zijn.
Begeleiding wisselt elke keer en niemand kent je.
Plekken waar modules werden aangeboden waren zeer beperkt waardoor de reistijd lang was

Réponse de Scheidegger Opleidingen
De inhoud van de opleiding is goed. De opdrachten sluiten aan bij het boek. Het boek heeft ook een online omgeving voor verdere verdieping. Aardige studiebegeleiding sluit aan bij individueel leerproces.

Réponse de Scheidegger Opleidingen
De lessen waren op zich redelijk. Voor het schrijven van de eindopdracht van toegepaste psychologie is relatief gezien weinig aandacht besteed. Hier had in de opdrachten en lessen meer aandacht aan gegeven kunnen worden om gemakkelijker de koppeling tussen theorie en praktijk te maken.

Wat ging er mis?????
Dan heb ik niet genoeg aan 1 vakje!!
Laat ik het netjes houden.....SCHIJTDEGGER mag zelf een opleiding volgen om opleidingen te kunnen/mogen geven...zeker een branche opleiding die de zorg bestrijkt..
Zwaar zwaar teleurgesteld ..slecht zeer slechte begeleiding veroordeeld door iemand die niets van bepaalde situaties weet.
Veranderingen wel netjes doorgeven maar niet in jullie administratie verwerkt.
Veel te dure opleiding totaal geen kwaliteit prijs verhouding.
Mijn auto ervoor verkocht.
Heb je je diploma eindelijk ONGELDIG...weer zelf erachteraan en zit nu nog te wachten op erkend getekend diploma!!
Restant bedrag ga ik never nooit niet betalen!!!!!!!!

Réponse de Scheidegger Opleidingen
De eerste twee modules waren met mede studiegenoten en een docent, dat was perfect!
De derde module was E learning en dat was naast pittig ook daardoor veel minder leuk. Geen studie genoten om mee te sparren of te oefenen, erg jammer.
Ook het heen en weer gebel en gemail over de modules. Plaatsen waar het niet kon terwijl je daar wel voor kon kiezen, data waar je voor kon kiezen en dan toch weer niet. Medewerkers hebben dat goed opgelost maar ik baalde er wel van.

Réponse de Scheidegger Opleidingen
-Ingeschreven op locatie, maar hier geen enkele les gehad. Zelfs 1 module online moeten volgen omdat de geboden locatie echt te ver was.
-Jammer dat de hele opleiding niet met dezelfde groep mensen gevolgd wordt.
-De docent van de tweede module was bedroevend.
-Jammer dat de boeken niet wat eerder gestuurd kunnen worden. Ik had tijdens mijn zomervakantie voor kunnen bereiden op mijn laatste module, maar moest dit nu met 'stoom en komend water' doen na de vakantie.

Réponse de Scheidegger Opleidingen
Wanneer de nieuwe module start en de opgegeven voorkeursdagen kunnen niet doorgaan, hoor je dit vrij laat. Je moet dan eerst een keuze maken voor een nieuwe dag. Na je keuze ontvang je de boeken pas, hierdoor heb je nog maar een week om de module voor te bereiden.
Achteraf had ik liever gekozen voor een fysieke bijeenkomst. De virtual classroom was niet zo interactief. Sommige studenten hebben de opdrachten niet voorbereid en daardoor komt er weinig interactie van de andere studenten. Sommige docenten hielden zich precies aan de opdrachten en de stof in het boek, er was geen extra of creatieve inbreng vanuit de docent waardoor de les wat saai was, een fysieke bijeenkomst past beter bij sommige modules.
Ik had technische problemen met vitero, de beveiliging van Rabobank had beperkingen waardoor geluid en beeld niet goed waren.Dit had ik vooraf graag geweten, zodat ik een prive laptop had kunnen regelen.

Réponse de Scheidegger Opleidingen
Vertragingen bij aanvang. Had mijzelf een doel gesteld maar doordat cursussen niet door gingen kon ik pas in mei starten ipv januari. Zomermaanden geen lessen, uiteindelijk wel een oplossing voor gevonden in overleg met jullie en na veel aandringen.
Ik heb de 3 modules op verschillende manieren moeten volgen: fysiek, dat was de prettigste, goed contact met docent en medestudenten om te sparren. E-learning, heel veel zelf studie. Antwoorden op vragen vond ik summier en ik kon niet makkelijk doorvragen en ik wist niet of ik op het juiste spoor zat. Virtual classroom, vond ik niet prettig, wel studiegenoten maar niet zichtbaar en daardoor moeilijk om mee te sparren. Uiteindelijk heb ik mijn doel bereikt op eigen wilskracht en doorzettingsvermogen.

Réponse de Scheidegger Opleidingen
Mijn opleiding bestond uit 2 modules. Module 1 hele fijne leraar gehad, duidelijke opdracht. Module 2 was wel lastiger maar is ook goed gekomen

Réponse de Scheidegger Opleidingen
goede leerkracht , uit de praktijk. Maar wil ook graag face to face contact. Dat is wel opgeheven maar als je je ingeschreven hebt dan wordt het ingetrokken. jammer dat het klassikaal maar op 1 locatie in amsterdam mogelijk is ipv 4 locatie door het land.

Réponse de Scheidegger Opleidingen
Communicatie was duidelijk. Fijne lerares, fijne groep, leerboeken super. Heb niets met online werkboek. Examen top geregeld. Mooie diploma op gestuurd. Dankjewel

Réponse de Scheidegger Opleidingen
Goed bereikbaar. Duidelijke uitleg. Prima docent. Alles op tijd binnen.
Mijn vader werd tijdens de opleiding ernstig ziek. Ik heb veel begrip en medewerking ontvangen. Er werd zelfs een doosje thee opgestuurd.

Réponse de Scheidegger Opleidingen
Had graag klassikaal les gehad maar hier waren bij al mijn modules te weinig animo voor. Uiteindelijk alle lessen virtueel gehad en geslaagd.
Vooral mijn laatste module was de docent niet gemotiveerd en las puur een PowerPoint presentatie op ontvangen de auteur van het boek. Dit gaf hij zelf ook aan. Zat continue te gapen tijdens de lessen.
Qua beoordeling word je niet steeds door dezelfde examinator getoetst waardoor je denkt het bij de ene goed te hebben gedaan, word het bij de andere met de grond gelijk gemaakt. Erg verwarrend.

Réponse de Scheidegger Opleidingen
En savoir plus sur les différents types d'avis.