Bestelling was geplaatst via webshop. Betaling ook gedaan. Allemaal goed verlopen. Helaas waren de producten niet op voorraad. Levering heeft op zich laten wachten. Hiervoor meermaals contact gezo... Voir plus
Lisez les avis des autres
Dankzij deze ondernemer heb ik nu de internet verbinding die ik nodig heb. Met eigen modem wat hij me heeft geleverd inclusief support na levering bij het nalopen van de configuratie. Heb nu helemaal... Voir plus
Heldere website, goede informatie over de producten en de inzet ervan. Invulling van een gat in de markt waar niet veel partijen iets leveren, dus superblij dat Schenk ICT hier die invulling geeft... Voir plus
Demande des avis aux clients
A répondu à 40 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Prima service!
Ik wilde een artikel dat af en toe beschikbaar komt. Toen Schenk ICT weer zo’n ’open box’ artikel binnenkreeg kreeg ik bericht. Zelfs ‘s avonds werd ik goed geholpen toen de betaallink niet direct werkte. Inmiddels werkt het apparaatje naar behoren. Prima service dus!
goed geregeld en daarna snel gereageerd…
goed geregeld en daarna snel gereageerd op een xetra vraag die we hadden. top!
Snelle en duidelijke levering
Snelle en duidelijke levering, goede communicatie en advies en zeer snelle levering!
Het product wat ik besteld heb werd binnen enkele dagen al geleverd. Goed verpakt en is onbeschadigd ontvangen.
Fijne partij
Contact was goed. Vragen werden snel en goed beantwoord waarna levering ook snel en keurig was
Super snelle levering
Super snelle levering, fijn dat er bijgeleverde uitleg over product zat.
Snel en goed!
Super bedankt en goede service
Alles netjes geregeld en verstuurd! Goede documentatie over glasvezel internet & heeft als 1 van de weinige in NL met glasvezel kabels met inschuiflade. Super bedankt!
Uitstekend
Snelle levering met Track en Trace en duidelijke documentatie neegeleverd in de verpakking.
XGS-PON SC-APC Aansluitkabel
Een XGS-PON SC-APC Aansluitkabel bij Schenk ICT gekocht. Prima communicatie via mail inclusief een Track en Trace code om mijn pakketje te volgen.
Uitstekend
Uitstekend, goed contact, adequate verzending en na enige strubbelingen bij in bedrijf stellen, nuttige aandacht.
Bestelling snel in huis
Bestelling snel in huis, netjes verpakt en goede duidelijke instructies.
Aanrader.
Snelle levering zoals geadverteerd
Snelle levering zoals geadverteerd. En de juiste producten op voorraad die ik nodig had om snel weer door te kunnen met het project.
Nette levering
Het product werd netjes geleverd in een juiste verpakking en zat ook nog iets extra’s bij mijn dank
Hiervoor
Gewoon een aanrader
Het bestelde de volgende dag goed verpakt ontvangen. Website is overzichtelijk en heb het probleempje vanuit zoeken in FAQ heb ik zo kunnen oplossen.
Prima advies en juist kabel kunnen…
Prima advies en juist kabel kunnen bestellen die maar zeer beperkt wordt aangeboden door winkels.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.