Drama!!
Op alle belangrijke punten een dikke, dikke onvoldoende.
Service: 0
Klantvriendelijkheid: 0
Reageren op klachten: 0
Het (laten) uitvoeren van reparaties: 0
Aucune trace de demande d’avis
Drama!!
Op alle belangrijke punten een dikke, dikke onvoldoende.
Service: 0
Klantvriendelijkheid: 0
Reageren op klachten: 0
Het (laten) uitvoeren van reparaties: 0
Erg slechte ervaring. De communicatie verliep vaak stroef en sommige medewerkers waren bovendien erg kortaf.
Volgens hun website was ik als kandidaat uitgekozen voor een woning na een bezichtiging te hebben gedaan nog op dezelfde dag. Vervolgens kreeg ik een e-mail dat de woning al aan iemand anders was toegewezen. Toen ik om uitleg vroeg, kreeg ik een kortaf antwoord dat ik maar op tijd had moeten reageren.
Dat vond ik vreemd, omdat ik diezelfde dag waarop ik de afwijzing ontving de woning nog had bezichtigd. De huidige bewoner gaf tijdens de bezichtiging zelfs aan dat er voor de week erna nog meerdere bezichtigingen gepland stonden. Ik heb daarna nog gevraagd hoe de woning dan al verhuurd kon zijn en hoe ik te laat was, maar op die vraag heb ik nooit een antwoord gekregen. Vooral deze manier van communiceren heeft mij een erg negatieve indruk van het bedrijf gegeven.
Wel moet gezegd worden dat mijn andere contactmomenten met het bedrijf op zijn minst normaal verliepen.
Wat wel in hun voordeel spreekt, is dat hun online portal duidelijk en overzichtelijk is. Ook het inschrijven voor een bezichtiging is bij Schep Vastgoedmanagers verreweg het beste geregeld.
Ik ben al 7 jaar huurder bij Schep, voorheen Hof Rijnland. Toen ik pas in mijn appartement ging wonen, waren er diverse mankementen. Ze hebben er ongeveer 1 jaar over gedaan om aanpassingen te doen. Lang geduurd maar uiteindelijk goed afgehandeld. Je moet er wel zelf een beetje achteraan zitten.
Wat reparaties betreft, dit kan online. Je krijgt direct een email terug met de naam van de uitvoerder. Die kun je zelf bellen voor een afspraak, of je kunt wachten op hun telefoontje.
Ik heb echter al 3x een aanvraag ingediend om een parkeerplaats te huren, daar reageren ze niet op. Dus moet ik zelf maatregelen nemen. Ik snap het wel hoor met 36000 woningen in hun bezit. Dus ik ga er zelf achteraan.
Het onderhoud dat in de flat gedaan wordt, is ronduit goed. Dat de mensen die er wonen er soms een puinhoop van maken, is niet de schuld van de mensen die de openbare ruimtes schoon houden. De mensen die er wonen denken dat flats soms openbare vuilnisbakken zijn.
Maar nu ben ik enige tijd verder en wat de plek in de garage betreft, die heb ik nog steeds niet. Toen ik inmiddels alle juiste papieren had terug gemaild, kreeg ik de volgende mail van Schep.
Beste ....
Wij hebben je e-mail in goede orde ontvangen.
De huurovereenkomst met betrekking tot de parkeerplaats wordt opgesteld.
U ontvangt spoedig van ons een linkje om de overeenkomst te ondertekenen.
Linkje niet ontvangen. Dus zelf maar weer gebeld. Je komt nooit op de betreffende afdeling. Dus klantenservice geeft dit door dat je terug gebeld wordt. We zijn nu 4 dagen verder. Ik ben nog steeds niet terug gebeld. En dan ontvang ik uiteindelijk deze mail van Schep
Beste ....
Helaas is parkeerplaats 46 inmiddels verkocht.
Wij vernemen graag of nog een voorkeur heeft voor een andere parkeerplaats.
Ik heb geantwoord dat ik dat vreemd vind aangezien ik ermee bezig was. Dan ga je toch niet snel doorverkopen.
Soms vind ik de dames van de klantenservice ook niet aardig. Ze zijn vaak ongeduldig.
The worst property management organization I have ever dealt with.
We have been renting an apartment in Zalmhaventoren through Schep Vastgoedmanagers since July 2025, and unfortunately the experience has been consistently disappointing from the very beginning.
The company shows a serious lack of organization, ownership, accountability, and customer focus. Even for simple matters that should be straightforward to resolve, communication is extremely slow, follow-ups are often ignored, and responsibilities are continuously pushed around without any clear resolution.
As a tenant, you expect a professional level of service from such a large organization, especially when renting in a premium residential building like Zalmhaventoren. Unfortunately, the reality has been the complete opposite. Basic requests take far too long, responses are inconsistent, and there is very little sense of urgency or responsibility from their side.
What is most frustrating is not even the issue itself, but the constant need to chase them for updates and the feeling that no one truly takes ownership of tenant concerns.
Based on my experience, I would strongly advise anyone considering an agreement with Schep Vastgoedmanagers to think twice before proceeding.
Een vreselijke organisatie. Jaarrekeningen die niet kloppen,afspraken die ze niet nakomen. Sleutels en tekeningen die zoek raken
Bellen niet terug. Beantwoorden emails niet
Begrijp niet dat bouwbedrijven met hun samenwerken
Deze organisatie is goed in slecht onderhoud van de gebouwen. Ze zijn ook goed in slechte communicatie. Ze zijn ook goed in meteen een brief sturen als je de eerste maand na een huurverhoging nog het oude bedrag hebt overgemaakt. Waar ze niet zo goed in zijn in duidelijk zijn waar servicekosten precies voor zijn.
Dit bedrijf heette vroeger Van het Hof-Rijnland, en hoopt met de naamsverandering hun reputatie vast te resetten. Laten we dat hen niet gunnen.
De verhuurder beheert het pand voor een Duitse investeerder en doet dat in de ogen van die investeerder vast ontzettend goed, want kosten én moeite worden bespaard.
De sloten zijn constant stuk, waardoor daklozen in de openbare ruimtes poepen en drugs gebruiken. De liften zijn om de haverklap kapot, waarna een monteur er een pleister op plakt en het na een week opnieuw stuk gaat. Er zijn tal van dit soort klachten, maar meestal wordt er niet op gereageerd door de klanten”service”. De verwarming werkt vaak niet, en de rioleringsbuizen barsten meerdere keren per jaar, met als gevolg rioleringssysteem in de opslagruimtes van de bewoners. Het opruimen en de kosten zijn voor de rekening van de bewoners zelf.
Het ergst: als we weten dat een tiental bewoners een klacht indient over hetzelfde mankement, beweert Schep Vastgoedmanagers met droge ogen nog niet gehoord te hebben van het mankement, en actie te ondernemen als blijkt dat meerdere huurders met het probleem zitten.
Ik weet dat huurders in alle panden van Schep hetzelfde ervaren, en hoop dat we dit met z’n allen publiek kunnen gaan delen.
En savoir plus sur les différents types d'avis.