L'entreprise a répondu
Schmidt kjøkken Stavanger - veldig fint og solid kjøkken - med kjekke funksjoner. Vår opplevelse har imidlertid blitt ødelagt av ekstremt dårlig kundeservice. Tar opptil flere mnd mellom hver gang de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi ville gjerne ha Schmidt kjøkken da vi skulle velge kjøkken, pga alle de gode løsningene og kvaliteten på skapene de tilbyr. Det skullet ikke og vi her veldig fornøyd med resultatet. Hele prosessen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 60 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Hjelpen og veiledningen vi fikk av Hege i Øvereng Interiør, er vi kjempefornøyd med:) Hvorfor? Her er kortversjonen: Kundemøte på en søndag? Null stress! Låne varebilen? Tommel opp! Bærehjelp? Klart det! Alltid tilgjengelig? Seff! Låne varebilen igjen? Kjør på!
Og sluttresultatet? Helt strålende! Ikke minst Schmidt-kjøkkenet. Det er simpelthen Schmidt i blinken!:)

Réponse de Schmidt Kjokken
Kjøpte kjøkken fra Schmidt kjøkken i Moss v. Hege Øvereng . Hege Ø var utrolig kundevennlig , og tok seg god tid til å analysere våre behov for nytt kjøkken . Kom på hjemmebesøk for å se hva som gjøres utfra våre behov . Etter "stor" tålmodighet , og mange tegninger / forslag kom vi frem til et strålende resultat som vi er meget fornøyd med . Kjøkken montør Kristian var meget dyktig , og ga seg ikke før kl 02 på natten . Han ville ha det ferdig før han dro på ferie dagen etter . Meget fornøyd med Schmidt kjøkken Moss ved Hege Øvereng og Kristian kjøkken montør :-)) Anbefales på det sterkeste . Mvh. Stine og Kjell

Réponse de Schmidt Kjokken
Handlet komplett kjøkken av Hege, hos Schmidt Kjøkken avd Moss, og fikk fantastisk god hjelp og veiledning. Fra befaring og tegning, til ferdig resultat var opplevelsen 100%. Jeg kommer definitivt til å handle der neste gang kjøkken skal byttes ut!

Réponse de Schmidt Kjokken
Smidth Kjøkken, Haugesund, utmerker seg med sitt fokus på kundeservise. Jeg opplevde å bli møtt med en genuin interesse for å finne den beste løsningen på nytt kjøkken. Jeg vil også trekke fram høy kompetanse og innsikt hos de ansatte, rask respons på henvendelser, realistisk tidsskjema og at det var rom for endringer helt til noen få uker før kjøkkenet ble satt i produksjon.

Réponse de Schmidt Kjokken
Veldig fornøyd med kjøkkenet. God kvalitet og topp service fra Monica og Hege :)

Réponse de Schmidt Kjokken
Meget bra service , mulighet til og bestille på spesial mål , utrolig mange valg muligheter og flotte løsninger , kvaliteten på kjøkkenet er helt klart opp et hakk fra flere andre steder jeg også fikk tilbud fra.. så er man på jakt etter et skreddersydd kjøkken der man ønsker wow effekt og det lille ekstra er dette absolutt en plass jeg kan anbefale 😊

Réponse de Schmidt Kjokken
Da jeg skulle renovere hus, og ha nytt kjøkken, falt valget på Schmidt Kjøkken, Furnes.
Her fikk jeg god service og oppfølging, fra mål, til tegning og ferdig resultat, og et solid kjøkken, tilpasset etter mål.
Jane Mari Nymoen, er en dyktig designer, som ser løsninger og gode sammensetninger av farger og materialvalg, hva som passer i rommet, og sammen med resten av huset. Her tenkes helhet.
Jeg hadde et lavt budsjett, og kunne kjøpe de hvitevarer jeg selv ønsket, og kjøpte noe med kjøkkenet. Og angrer ikke valget om kjøp av Bora koketopp 👌
Liker godt de slette frontene, som er enkle å rengjøre, og valg av hylleløsninger, som skaper luft i rommet, i tillegg til farge-og materialvalg. Elsker kjøkkenet mitt!

Réponse de Schmidt Kjokken
Vi bestilte vårt 2. Kjøkken der, det første for rundt 30 år siden. Har ikke vurdert andre leverandører. Den gang var det Heges far vi hadde kontakt med. Nå hans datter Hege. Også😊Fantastisk personlig service og oppfølging fra første møte til ferdig stilt kjøkken. Hege har virkelig fulgt oss godt opp og tatt hensyn til alle våre innspill og gitt oss gode løsninger. Da vi plutselig fikk helseproblemer da kjøkkenet skulle leveres, fikk vi den beste hjelp. Vi er meget fornøyde! Kjøkkenet er vakkert, praktisk og oser av kvalitet. Flere skap er tilpasset. Vi fikk meget god hjelp fra A til Å. Anbefales!!💯❤️

Réponse de Schmidt Kjokken
Really nice furniture, we end up ordering kitchen, bathroom and bedroom furniture from Schmidt. Good service, when installing the furniture- the work is precise, fast, well done, leaving everything clean after installation. Really happy! Thank you!

Réponse de Schmidt Kjokken
Vi kjøpte et lite hyttekjøkken hos Schmidt i Porsgrunn. Opplevelsen er delt: Selve produktet er i særstilling når det gjelder kvalitet, men prosessen rundt levering og teknisk oppfølging sto dessverre ikke i stil.
Det positive: Kvalitet i alle ledd
Når det gjelder selve møblene, er Schmidt i en helt egen klasse. Sammenlignet med merker som IKEA, er dette ekstremt mye bedre kvalitet.
Finish: Solid håndverk og lekre detaljer.
Estetikk: Muligheten for fargede skrog innvendig i skapene gir en eksklusiv følelse.
Service: Vi fikk god hjelp med designet og ble møtt med stor kundevennlighet i butikken.
Det negative: Logistikk og kommunikasjon (Stryk)
Her har Schmidt et stort forbedringspotensial. Logistikken fungerte overhodet ikke:
Brudd på avtaler: Vi fikk beskjed om at alle leveranser skulle varsles to dager i forkant. Det skjedde aldri.
Kommunikasjonssvikt: Ved første levering var det rot med kontaktinformasjon hos ekspeditøren, som førte til fullstendig krøll mellom butikk og transportør.
Uforutsigbarhet: Ved de neste leveringene fikk vi varsel kun 20 minutter før ankomst. Dette er helt uholdbart når man ikke befinner seg på adressen og må planlegge mottak.
Feilinformasjon om varene: Vi fikk beskjed om at høyskap kom flatpakket, men de kom ferdigmontert. Når varene skal bæres 30 meter ned en skråning, er dette en kritisk feilopplysning.
Leveringsutfordringer: Til tross for beskjed om begrenset akseltrykk, ble det forsøkt levert med for store biler. Først ved siste etterbestilling kom de med en mindre bil som faktisk kom helt frem.
Tekniske mangler og løsninger
Selv om de er gode på design, manglet det en del på kreativitet og teknisk innsikt:
Utdatert montering: De bruker et gammeldags oppheng med to kroker per skap. Dette er unødvendig tungvint i dag når skinnesystemer er standard.
Hvitevarer og nisjer: Det var manglende kompetanse på hvordan fronter til oppvaskmaskiner fungerer ved lave sokler (8 cm). Her måtte vi selv finne ut av løsningene for at fronten skulle kunne knekkas ut/åpnes korrekt.
Belysning: Integrerte striper i skapene er bra, men for spotter under skap anbefaler vi å handle et annet sted for å få moderne elektronikk med app-styring og dimming.
Konklusjon
Vi har fått et fantastisk flott kjøkken, men veien dit var preget av irritasjon over udugelig logistikk og manglende teknisk veiledning. Vi ender på 3 stjerner – det er møbelkvaliteten som redder opplevelsen. Skal du handle her, bør du være forberedt på å styre logistikken selv og dobbeltsjekke alle tekniske mål.
Edit: teknisk veiledning, selgers forståelse av løsningene og gammeldags oppheng; ta det til dere!! Har ingen ting med mine kvalifikasjoner å gjøre for kjøkkenmontering, deres villedning på hvordan ting blir levert sammen med tungvint oppheng vs andre moderne kjøkken leverandører er utdatert!

Réponse de Schmidt Kjokken
Vi var på Schmidt i Haugesund og hele prosessen var en veldig god opplevelse! Og det ble enda bedre når kjøkkenet kom opp, kvaliteten er bra og det er mange fine detaljer og løsninger som gjør at det absolutt føles som vi gikk for riktig kjøkken! Takk for god leveranse!

Réponse de Schmidt Kjokken
Fantastisk service👌🏼 Elsker kjøkkenet vi har fått og det gode samarbeidet vi hadde med vår kjøkken designer. Det jeg liker best er at alt er spesiallaget slik at du får det akkurat slik du vil på milimetermål✨
Vi anbefaler alle som ønsker et kjøkken (eller garderobe eller andre løsninger) med litt ekstra kvalitet og finish å gå for Schmidt. De har design for alle smaker🙌🏼

Réponse de Schmidt Kjokken
Kjempe god service og oppfølging fra start til ferdig utført oppdrag.

Réponse de Schmidt Kjokken
Fantastisk kvalitet, fantastisk service frem til de gjør noe feil.
Fikk levert for liten vask (underlimt). kjøkkenet ble montert, jeg sa ifra om feil størrelse på vask. Fikk da tilbud om 4000 kr i erstatning, ELLER en ny vask men den blir overlimt. Jeg avslo tilbudet, og krevde vasken jeg har bestilt, underlimt som jeg betaler for. Jeg holdt igjen 30 000,- på faktura som sikkerhet.
Etter 7 uker kom de og byttet vask, men utvidet ikke utskjæring i benkeplate. Jeg har nå et lite hull i benkeplata til en stor vaskekum (flaskehals....) Jeg gav umiddelbart beskjed om at dette måtte fikses. Selger Nektet å ta ansvar, truet med å "hente inn hjelp om ikke de resterende 30 000 betales omgående", truet videre med inkasso osv. Jeg har hele tiden sagt at pengene blir betalt når kjøkkenet er etter avtale.
Saken ligger nå hos forbrukertilsynet med 6-7 mnd. ventetid, så det er bare å vente. Denne leverandøren øker svartid på epost med ca 800% med en gang noe er feil. De gjør alt for å hale ut tiden og de tar 20% ansvar.
Etter meklingsmøte med forbrukertilsynet mener Schmidt at de har fullført jobben. Forbrukertilsynet (som er nøytral) mener at dette er en risiko som har ligget på selger, og at jobben ikke er fullført i følge forklaringene. Schmidt ordner fortsatt ikke opp etter seg, og det ser ut som det tar lang tid før noen har planer om å fikse noe.

Réponse de Schmidt Kjokken
Vi totalrenoverte vårt kjøkken. Helt fra design til ferdigstilling ble vi fulgt godt opp. Monica, vår designer, forstod vårt behov og guidet oss kyndig og tålmodig gjennom de fasene vi satte egne valg, enten det var teknisk eller design, i tvil. Det er jo så mye lekkert å velge mellom! Kjøkkenet kom til avtalt tid og med avtalt pris og alle underleverandører leverte kvalitet og service. Utfordringer, som selvsagt skjer under en så stor renovering, ble løst raskt og til vår fulle tilfredshet. Vi har fått vårt drømmekjøkken! Vi kan varmt anbefale Schmidt Kjøkken, designet av Monica hos Øvereng Interiør.

Réponse de Schmidt Kjokken
Ordet misfornøyd blir fattig etter kjøp av kjøkken fra Schmidt Alnabru.
Kjøkkenet ble 3 måneder forsinket som en konsekvens av at vi hadde fått feil hjørneskap. Vi synes naturligvis dette var dumt, men feil kan forekomme og derfor viste vi forståelse. Til vår store overraskelse og misnøyde forsøkte butikkeier å rett og slett virkelighetsmanipulere oss. Hun mente f.eks at vi umulig kunne ha sett det hjørneskapet vi bestilte fordi de ikke hadde på utstilling på tidspunktet vi var inne. Det må ha vært hos andre leverandører mente hun. Dette er hoderystende feil. Denne påstanden opplevdes som svært provoserende (forsøk på virkelighetsmanipulasjon) og jeg tok derfor kontakt med andre leverandører for å dobbeltsjekke påstanden. De hadde lignende modeller, men ikke eksakt den vi bestilte hos Schmidt som både var større og tålte mer vekt. Hun mente likevel standhaftig at det vi hadde bestilt var det vi hadde fått og det skulle stå på vår regning hvis vi skulle korrigere, noe det også endte med å gjøre. Dette inkluderte også økte kostnader til andre leverandører (bomturer og nye mål etc) til skader påført veggene våre av montørene deres som de har nektet for.
Schmidt vil hevde at de leverte nytt skap 6 uker etter ny bestilling (og at de har gjort alt riktig ref over) og på den måten skyldes ikke ytterligere forsinkelser dem. Dette er feil fordi deres feil ledet til en form for følgefeil gjennom hele prosessen. For eksempel, vi fikk skapet i starten av desember som betydde at vi ikke fikk booket inn andre leverandører før på nyåret. Som sikkert de fleste skjønner er ofte desember måned en hektisk måned for de aller fleste fordi man ønsker å lukke saker før jul, ikke opprette nye.
Som sagt, Schmidt mener standhaftig at vi la inn den bestillingen vi fikk, men det stemmer rett og slett ikke. Vi vurderte Schmidt sammen med 6 andre leverandører, og noterte ned alle detaljer i en beslutningsmatrise vi lagde i Excel. Mao, vi var svært nøye i beslutningen om å velge Schmidt. Hovedgrunnen til at vi valgte Schmidt var løsningene vi opplevde som smartere enn det andre leverandører tilbydde.
Jeg vil anbefale at man holder seg unna Schmidt Alnabru og Ski (Ski er inkludert her fordi butikkeier i Ski er også deleier på Alnabru og vi hadde med vedkommende å gjøre), men hvis du velger å gå få Schmidt bør du strebe etter å etter det under:
1. Unngå butikkeierne fra Alnabru og Ski. Forsøk å forhold deg til den unge Daglige Lederen. Daglig Leder var ny da vi hadde lagt inn bestillingen vår og fikk dessverre denne saken i fanget. Hun løste den likevel bra til tross for konteksten. Butikkeieren fra Alnabru er hyggelig, men etter endt handel er konklusjonen at vedkommende er uryddig. Butikkeier fra Ski som jeg hadde signeringsmøte med er utålmodig og svarer ikke skikkelig på spørsmål. Han framstår som uærlig. Jeg mener det siste er ekstremt å skrive om mennesker, og det satt langt inne å bruke de ordene, men faktisk var jeg svært oppgitt etter møtet med han.
2. Krev at ordreoppsummeringen inneholder bilder av alle betydningsfulle deler som skap, skuffer og hvitevarer. Vi fikk en lang liste med koder som det var umulig for oss å vite hvordan vi skulle tolke. Her vil Schmidt hevde at vi godkjente tilbudet, men dette er idiotisk. Vi har ikke grunnlag for å vurdere alle kodene de oversendte. Når det er sagt, er vi også klare over at vi er voksne mennesker og burde ha kontrollert bedre, men vi valgte ikke å henge oss opp i dette fordi vi stolte på at Schmidt hadde kontroll. Jeg gjorde for så vidt et forsøk på å gå gjennom dette under signeringsmøtet, men mtp kulepunkt 1 over, møtte jeg en utålmodig butikkeier fra Ski som avlastet teamet på Alnabru denne dagen.
3. Når du får bilder av hvordan kjøkkenet vil se ut når ferdig, krev at du også får illustrasjoner med alle skap og skuffer åpne. Med en slik illustrasjon kan du kanskje sikre deg mot det vi ikke fikk sikret oss mot. Nemlig dårskap.
4. Ta før og etter bilder der montørene skal jobbe, både inne hos dere selv og inngangspartier. Vi mener de har skadet veggene våre, selv om det benektes. Når det er sagt, var montørene hyggelige.
Avslutningsvis, vi er omsider ferdig med prosessen med Schmidt som har vart i 6 måneder +. Det er en stor lettelse. Jeg vil likevel anbefale butikkeierne et kurs i prosjektledelse. Det vil komme dere til stor nytte.
Den personlige kontakten med Hege og hennes profesjonelle tilnærming til mitt kjøkkenprosjekt vekket tillit. Hun var lydhør for mine ønsker og brukte kreativitet for at mitt kjøkken ble spesielt fint. Kvaliteten på kjøkkenskapene var bedre enn sammenlignbare kjøkken. Schmidt har også fokus på miljø, noe som er viktig for meg. Resultatet ble veldig bra!

Réponse de Schmidt Kjokken
Jeg har hatt en svært krevende opplevelse med Schmidt Kjøkken i Ski, juridisk navn Furuseth Kjøkken og Interiør AS.
Til tross for gjentatte henvendelser får jeg fortsatt ikke skriftlig svar fra ansvarlig selger (Kjetil) på flere alvorlige reklamasjoner knyttet til leveransen. Reklamasjonene ble meldt innen rimelig tid, men har i praksis ikke blitt håndtert.
Kort oppsummert gjelder saken blant annet:
- Kaffemaskin som aldri har fungert siden levering
- Oppvaskmaskin som ikke tar inn vann
- Feilmontert front på oppvaskmaskin
- Feil kabelopplegg som måtte utbedres av ekstern elektriker
- Ulovlig og brannfarlig installasjon i overskap, dokumentert av elektriker
- Koketopp levert med feil utførelse i forhold til bestilling
- Kreditnota som gir inntrykk av manglende betaling, til tross for at betaling er holdt tilbake i tråd med forbrukerkjøpsloven i påvente av komplett leveranse
Det mest frustrerende er ikke bare feilene i seg selv, men manglende skriftlig respons og konkrete tiltak, til tross for gjentatte purringer.
Basert på min erfaring kan jeg dessverre ikke anbefale denne leverandøren dersom man er avhengig av ryddig oppfølging og seriøs håndtering av reklamasjoner.
Vi ringte Schmidt i Moss og søkte hjelp til å tegne garderobe-løsning i liten leilighet.
Dagen etter var de på plass for å se rommet, kom med forslag og sendte tilbud og tegninger innen kort tid.
Vi var i butikken samme uke, så på farger og muligheter, fikk revidert tilbud og bestilte for levering 5 måneder etter.
2 uker før avtalt levering ringte de fra Schmidt og bekreftet levering og montering i avtalt uke.
Levering og montering ble utført profesjonelt og resultatet er utmerket fra en anbefalt kvalitets-leverandør.