Geholpen in Tilburg door Lieke Jansbeken. Lieke is een echte kanjer, zeer toewijd aan haar werk met uiterst duidelijke uitleg. Dankzij haar heb ik gekozen voor Schoonenberg en terecht want zij heeft m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bij de intake werd alles goed uitgelegd door mevr. Jansbeke. In een goed en aangenaam gesprek ebn ik overtuigd geraakt dat het ook voor mij de betere oplossing was. Derhalve zijn we verder in het proc... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik had Phonak hoortoestellen als test meegekregen bij een andere vestiging, 2 dagen voor ik op vakantie ging. Tijdens dag 3 van mijn vakantie vielen ze uit, omdat blijkbaar de testperiode voorbij was... Voir plus
Positief is de goede uitleg mbt het functioneren van het gehoorapparaat en het gehoorapparaat werkt naar behoren. Echter het maken van een afspraak is niet eenvoudig en soms krijg je geen bevestigin... Voir plus
L'entreprise a répondu
Een melig gesprek in de kroeg. De praatjes van je kinderen op de achterbank of je geliefde die lacht om je grapjes. Onbenullige dingen? Onmisbare dingen! Die wil je horen, die wil je blijven horen. Bij Schoonenberg investeren we daarom constant in de nieuwste innovaties en zorgen we ervoor dat je mee kan blijven doen. En dat je kan ervaren wat we beloven. Horen zoals je nog nooit hebt gezien.
Écrit par l'entreprise

Wij vinden het belangrijk dat u met plezier uw hoortoestellen draagt

Schouwburgring 43, 5038 TK, Tilburg, Centrum, Pays-Bas
Demande des avis aux clients

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Tilburg Schouwburgring
Uitleg was erg goed.vriendelijkheid top.behulpzaam als ik het niet meer wist .
Goede uitleg gehad en ruim de tijd gekregen om te testen en de juiste beslissing te nemen.
Volgens afspraak en op de valreep van het nieuwe jaar nieuwe hoortoestellen kunnen leveren. Klantvriendelijlheid en servicegerichtheid valt op, wat blijkt uit aangeboden vervolgafspraak voor nazorg !
Goede service, je krijgt wel veel informatie als je de eerste keer een hoor apparaat krijgt. Hoorapparaten bevallen tot nu toe goed

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Tilburg Schouwburgring
Iemand veel meer meenemen in wat je doet en wat er te gebeuren staat. Het was voor mij allemaal heel nieuw, en er werd mij maar weinig verteld terwijl er vanalles om mij heen en op de computer gebeurde.
Daarna zelf met een hele lijst met vragen moeten komen, er werd niet gevraagd of alles nu duidelijk was.
Erg jammer, gemiste kans.
Wat wel fijn is dat je vragen kan mailen, en als er niet opgenomen wordt je altijd terug gebeld wordt.

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Tilburg Schouwburgring
Het bedrijf is goed in de uitleg ,ze nemen er de tijd voor prima.
Wat minder goed is ik heb een probleem met mijn gehoorapparaat en moet nu een week wachten voordat er naar gekeken kan worden

Uitproberen:
Ik vond het heel fijn om update gehoorapparaat een maand te mogen uitproberen
Goeden service,vakbekwame medewerker.
Heeft oor voor je problemen,maar kan ook leuk en vriendelijk kletsen.

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Tilburg Schouwburgring
Goede uitleg, leuke aardige en kundige man met humor heeft mij geholpen. Meerdere uitgebreide testen ondergegaan op verschillende data. 1 maand het hoorapparaat mogen testen en niet verplicht die aan te schaffen.
Max

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Tilburg Schouwburgring
Uitstekende begeleiding van het gehele traject van acceptatie en het inzichtelijk maken van mijn gehoorprobleem om vervolgens te komen tot een voor mij meest acceptabele oplossing van mijn gehoorprobleem. Ik ben mijn dochter ontzettend dankbaar dat ze mij de drempel over heeft geholpen om een gehoortest te laten doen. Ik was ervan overtuigd, dat het met mijn gehoor wel goed zat.

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Tilburg Schouwburgring
In duidelijkheid bij vraagstellingen. Prettige die serieus luistert en behulpzaam is.

Réponse de Schoonenberg HoorSupport - Tilburg Schouwburgring
Uitstekend geholpen door Roger en ik ben blij met mijn hoortoestellen. Maakt een enorm verschil hoe ik nu weer gesprekken goed kan volgen!