schoorsteenverwijderennederland.nl Avis

TrustScore 2 sur 5

2,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Roy is een Grote oplichter dit kunt u zien bij Stegeman undercover Nederland hij licht de boel op bedreigt mensen, er lopen rechtszaken tegen hem omdat een aantal mensen meer dan 20.000 euro vooruit... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Deze man is goed... in oplichten! Meneer beweert dat hij is gestopt met zijn schoorsteenhandeltje maar de 5 sterren reviews blijven binnenstromen... En werkelijk ALLE reviews die positief zijn zijn... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichter! Zie undercover in nederland alberto stegeman had m mooi te pakken 😂 Royke boos worden jonge whaha dikke vette loser

Noté 5 sur 5 étoiles

Na 1 eerdere afmelding ivm een ander uitgelopen karwei waren ze de dag mooi op tijd … de schoorsteen en doorlopende eerste verdieping netjes verwijderd …alles stofdicht afgeplakt etc .. ze hebben zelf... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services de maintenance des cheminées
  2. Entrepreneur en démolition
  3. Entrepreneur en toiture
  4. Magasin de matériel pour l'entretien des toitures

Écrit par l'entreprise

Schoorsteen verwijderen? Gebruikt u uw schoorsteen niet meer of heeft u last van problemen in uw schoorsteen? Of wilt u juist meer ruimte in huis creëren? Kies er dan voor om uw schoorsteen te verwijderen! Een schoorsteen kunt u op meerdere manieren en plaatsen laten verwijderen. Met het verwijderen van een schoorsteen creëert u veel meer ruimte in uw huis en verwijdert u eventuele lekkages en ongemakken. Maar hoe kunt u een schoorsteen nou precies verwijderen en welke hulp heeft u nodig bij het weghalen van uw schoorsteen? Als u ons inschakelt bent u verzekerd van het kwalitatief weghalen van de schoorsteen en het afwerken van de plek waar de schoorsteen is verwijderd!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

OPLICHTERS

OPLICHTERS!

Niet mee in zee gaan. Deze 'vriendelijke' Roy staat overal bekend als oplichter, google zijn naam maar eens, artikelen en strafzaken genoeg. Het is allemaal dikke drama en deze man blijft maar doorgaan, ook bij ons heeft ie de boel opgelicht. Word geen slachtoffer en laat de beste man links liggen!

17 juin 2024

Beste Dick,

Kunt u misschien contact opnemen met info@schoorsteenverwijderennederland.nl

Dan willen wij weten wat er ssn de hand is. Mocht het aan ons liggen storten wij uiteraard het volledige bedrag terug op uw rekening.

Schoorsteen verwijderen Nederland B.V

Vriendelijke jongens. Alles goed verlopen

Ik ben ontzettend tevreden met de service van Schoorsteen Verwijderen NL! Van begin tot eind was het een uitstekende ervaring. De communicatie was helder en professioneel, en het team kwam stipt op tijd. Ze hebben het werk zeer netjes uitgevoerd en zorgden ervoor dat alles keurig werd opgeruimd. Geen stofje of puin bleef achter! Hun aandacht voor detail en klanttevredenheid is duidelijk te merken. Ik zou Schoorsteen Verwijderen NL zonder aarzeling aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een betrouwbare en grondige service. Bedankt voor het geweldige werk!

10 mai 2024

Niet mee in zee gaan

In juni 2023 een schoorsteen laten verwijderen, offerte en afspraak waren snel gemaakt. Helaas tijdens het werk 14 pannen kapot laten vallen. Een gat gecreerd op onze zolder wat niet werf dicht gemaakt en niet gewaarschuwd voor alle troep binnen, wat schade heeft veroorzaakt aan de vloer op zolder. Bij het afrekenen werd de btw dubbel berekend, we kwamen hier vrijwel direct achter ( auto was de straat nog niet uit ) ondanks gelijk bellen niet even gestopt om het gelijk op te lossen. We wachten nog steeds op het terug betalen van +-€300.
Ook zou er nog iemand langskomen de week erna om de laatste nokpannen vast te leggen. Nog niet gezien. Meermaals geprobeerd contact te krijgen, maar helaas. Niet mee in zee gaan is mijn advies.

23 juin 2023

Ja wat moet ik zeggen

Ja wat moet ik zeggen, je leest en hoort wel is over oplichters. Daar trap je zelf natuurlijk nooit in… Maar daar komt dit bedrijf om de hoek. Prima site en communicatie gaat prima, tot het moment dat je de aanbetaling doet. Je hoort niets meer en reageert niet op berichten, telefoon en mails.
Hij geeft hieronder aan dat je een aanbetaling moet doen voor de container, wat totale onzin is. Als je vervolgens belt met het bedrijf van de containers, geven zij zelf aan dat deze man niet te vertrouwen is. Dus a.u.b. mensen, trap hier niet in en ga op zoek naar een ander.

Inmiddels aangifte gedaan. Geen idee of t wat uithaalt, maar als meer mensen dit doen zal t wel op gaan vallen Roy.

2 mai 2024

Oplichters

Oplichters! Niet mee in zee gaan, aanbetaling gedaan en vervolgens nooit meer iets gehoord.

Reactie:

Pardon Roy Steenbakker… Hele grote mond voor iemand die zijn afspraken niet nakomt. En dit is mijn enige review geweest. Maar neem maar even contact op dan krijg je van mij het rekeningnummer waar je de aanbetaling op terug kan storten. Ook het bedrijf waar jij je containers huurt wil niet meer met je werken, en die hebben ook geen geld gezien. Dus dat zit allemaal in je broekzak

1 mai 2024

Beste" Amanda Steur "

Ik weet niet wat je wil bereiken zelfde als zangmaus en nog 4 of 5 waarschijnlijk over een maand 10. Dit heeft geen enkele zin! Ons krijg je niet klein. Wij laten niks aanbetalen en komen vervolgens niet op dagen. Zeer zeker niet onder de 100.000 euro!!

Ik moet professioneel blijven maar egt wat ben jij een zielig figuur! Onder 20 namen ons slechte reviews geven je bent nogal bezig met ons niet? Zelf op een houtje aan het bijten?

VOOR IEDEREEN DIE DIT LEEST. AANBETALING IS NIET VERPLICHT! WIJ DOEN DIT VOOR DE CONTAINER VIA EEN DERDE PARTIJ. INDIEN U DE CONTAINER ZELF AANKOOPT IS ER DAN OOK GEEN AANBETALING VEREIST ZOALS "DEZE LAAG GESCHOOLDE AANGEEFT"

Ik wens u een hele prettige zonnige dag!

Schoorsteen verwijderen Nederland B.V

Letop: oplichting

Letop! Alle positieve revieuws op deze website zijn nep. Steenbakkers is een oplichter. Handelt o.a onder schoorsteen verwijderen nederland bv, de dak en schoorsteengroep bv en schoorsteen verwijderen totaal. Alle positieve revieuws zijn door Roy zelf hier neergezet. Niet mee in zee gaan. Je wordt keihard opgelicht!

14 avril 2024

DOE HET NIET

Mensen a.u.b. let niet op deze neppe reviews! Deze man is een oplichter!!! Denk 2 keer na voordat je geld over maakt. Je krijgt bedreigingen en je wordt afgeperst dus pas op!! Nogmaals de positieve reviews zijn nep, zijn hele bedrijf is nep en bestaat niet!

14 mars 2024

Oplichters…

Mijn ouders hebben een aanbetaling gedaan van 350 euro. Ze zouden er 3 weken later in de ochtend zijn maar zijn nooit op komen dagen! Pas op voor deze mensen het zijn oplichters. Totaal geen contact mee te krijgen, niet via de mail of telefoon!!
Mensen doe het niet!!!!! Je bent je geld kwijt.

1 mars 2024

Pas op oplichter!

Mijn moeder van 85 deed een aanvraag en betaalde contant aan omdat dit werd gevraagd en het pinapparaat kapot was zoals werd gezegd. helaas liet de eigenaar niks meer weten en proberen we hem telkens te pakken te krijgen maar worden we al 2 maanden genegeerd.
Oppassen dus voor schoorsteenverwijderen Nederland !

Groetjes,
Sjors de Wit.

26 janvier 2024

Bedreigende communicatie

Ik heb online een offerte opgevraagd. Daarna gebeld naar het 040 nummer op de website voor enkele vragen.

De dag erna ontving ik de volgende smsjes:
"Wa moet je"
"Kom langs dan! Broekenbouter"

Het lijkt me van zelfsprekend dat we niet door zijn gegaan met de offerte.

15 février 2024

Waardeloos

Waardeloos! Geen enkele afspraak wordt nagekomen. Begint als bij het feit wanneer ze zeggen langs te komen…

5 janvier 2024

Beste Michiel,

Offerte afspraken die online door opdrachtgever zelf ingeboekt worden kunnen helaas door (dubbele planning) wel eens verzet worden. Ook mogen wij volgens onze algemene voorwaarden (die u waarschijnlijk niet gelezen heeft) een offerte afspraak tot 3x verzetten. Daarna betalen wij een bedrag aan opdrachtgever.

Wellicht volgende keer beter naar de voorwaarden kijken.

Excuses voor het ongemak.

Schoorsteen Verwijderen Nederland B.V

Noté 5 sur 5 étoiles

Schoorsteenverwijderen heeft bij ons de…

Schoorsteenverwijderen heeft bij ons de schoorsteen verwijderd en dakbeschot vernieuwd plus isolatie en nieuwe pannen mannen kwamen op tijd tijdsbestek was goed en de manen hebben kennis van zaken werken veilig weten waar ze over praten en nu kan ons dak lekker vol zonnepanelen Top mannen zeker aan te rade 😃😃👍👍👍👍

3 décembre 2023

Goeie ervaring

Fijn bedrijf, eindelijk van mijn schoorsteen af. Niks van te zien dat deze er ooit gestaan heeft. Container was een dag vantevoren geplaats en de schoorsteen werd de dag erna binnen een korte tijd weggehaald. Geen problemen gehad.

13 octobre 2023

Zoek verder

Zoek voor je eigen bestwil een andere aannemer. Roy Steenbakkers heeft hiervoor meerdere malafide praktijken opgericht, check maar "Dak en schoorsteen specialist brabant" op Trustpilot. Allerlei foute zaken.

16 juin 2023

Snelle service

Snelle service, vakbekwame mensen en super werk afgeleverd!

Dit is een echte review waar je als consument van op aan kan en geen nep wat hier gesuggereerd werd.

Gewoon doen al zeg ik het zelf krijgt u geen spijt van.

1 septembre 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Snel resultaat.

Ze reageren snel en op basis van hun online module weet je gelijk wat het zal kosten. Wel rekening mee houden dat het exclusief btw is en dat er dus nog 21% bij komt.

De container werd geleverd en de mannen kwamen mooi op tijd. Ze gingen rustig en secuur te werk en hebben de schoorsteen verwijderd en alles netjes dicht gemaakt.

30 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Ook wij zijn op een goede manier…

Ook wij zijn op een goede manier geholpen door schoorsteen verwijderen Nederland.

Op vrijdag 14 juli heb ik contact opgenomen met deze organisatie. Nadat ik meerdere offertes had opgevraagd via Google bij diversen schoorsteen organisaties hebben ik en mijn man uiteindelijk een keuze moeten maken.

Schoorsteen verwijderen Nederland kwam als beste uit de bus. Zowel de prijs als de garantie die zei online aanbieden.

Op dinsdag 18april had ik een offerte afspraak staan. Deze was om 09:00 uur. De 2 vriendelijk jongen mannen kwamen netjes op tijd. Ook hebben zei alles nagekeken zowel het dak deel als de schoorsteen in de woonkamer die toch dragend bleek te zijn.

Roy vertelde mij samen te werken met een constructie onderneming. Hij heeft meteen contact opgenomen en diezelfde avond had ik mijn constructie berekening al op de mail.

De offerte die ik eerder online gekregen had is door de heren compleet uitgelegd en toegelicht. Ook vertelde ze mij door de constructieve tegenvaller 10% korting te willen geven op het verwijderen van de schoorsteen op het dak.

Op donderdag 27 juli is uiteindelijk de schoorsteen op het dak verwijderd. (Je ziet er niks meer van) Ik vond het een heel goed idee van Roy om gebruikte dakpannen neer te leggen op de plaats waar de schoorsteen gestaan had. Dit voorkomt inderdaad dat je de plaats gaat markeren/tekenen.

Ook de schouw in de woonkamer is nadat de stempels geplaatst zijn verwijderd. Ook dit is naar volle tevredenheid gebeurd.

Ik had eerder nog geen review tijd gehad. Roy belde mij gister om te vragen of ik dit nog wilde doen. En NATUURLIJK doe ik dat! Wij zijn hardstikke tevreden over de manier van zaken doen van deze jonge onderneming. Zei hebben hard doorgewerkt tot in de late uurtjes.

Ook hebben zei nadat alles verwijderd is de verdieping gestofzuigd en de tuin netjes geveegd en schoon achtergelaten.

De staalconstructie is netjes onder het balkon verwerkt en vervolgens met gipsplaten weer netjes dicht gemaakt.

Ik raad schoorsteen verwijderen Nederland dan ook zeker aan! (Iedereen mag bij mij het resultaat komen bekijken)

Groetjes Fam Van Veluw

14 août 2023
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus