schoorsteenverwijderennederland.nl Avis

TrustScore 2 sur 5

2,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Roy is een Grote oplichter dit kunt u zien bij Stegeman undercover Nederland hij licht de boel op bedreigt mensen, er lopen rechtszaken tegen hem omdat een aantal mensen meer dan 20.000 euro vooruit... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Deze man is goed... in oplichten! Meneer beweert dat hij is gestopt met zijn schoorsteenhandeltje maar de 5 sterren reviews blijven binnenstromen... En werkelijk ALLE reviews die positief zijn zijn... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichter! Zie undercover in nederland alberto stegeman had m mooi te pakken 😂 Royke boos worden jonge whaha dikke vette loser

À propos de l'entreprise

1. Services de maintenance des cheminées
  2. Entrepreneur en démolition
  3. Entrepreneur en toiture
  4. Magasin de matériel pour l'entretien des toitures

Écrit par l'entreprise

Schoorsteen verwijderen? Gebruikt u uw schoorsteen niet meer of heeft u last van problemen in uw schoorsteen? Of wilt u juist meer ruimte in huis creëren? Kies er dan voor om uw schoorsteen te verwijderen! Een schoorsteen kunt u op meerdere manieren en plaatsen laten verwijderen. Met het verwijderen van een schoorsteen creëert u veel meer ruimte in uw huis en verwijdert u eventuele lekkages en ongemakken. Maar hoe kunt u een schoorsteen nou precies verwijderen en welke hulp heeft u nodig bij het weghalen van uw schoorsteen? Als u ons inschakelt bent u verzekerd van het kwalitatief weghalen van de schoorsteen en het afwerken van de plek waar de schoorsteen is verwijderd!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Hele aardige lui die goed werk geleverd hebben. Het voortraject verliep wat chaotisch door moeilijke bereikbaarheid en afspraken die niet doorgingen, maar uiteindelijk ben ik heel erg blij met het geleverde werk

4 mai 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

De schoorsteen was er in no-time af

De schoorsteen was er in no-time af. Ze hadden een super handige lift dus daarmee ging het hard. Ik had nog dakpannen gelukkig dus dat scheelde. Handig als je die nog hebt, scheelt hun weer het juiste model uitzoeken. Verder nog fijn dat ze verstand van zaken hadden en ook meteen nog wat puntjes van het dak aangaven die nog wat aandacht behoeven.

3 mai 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Twijfel bij schoorsteen verwijderen nederland

Half april gebeld, maar keuze-menu vd telefoon centrale zat in een loop waardoor je steeds weer bij het begin bandje komt. Heb meerdere keuze opties geprobeerd. daarom terugbel verzoek formulier ingevuld. Krijg een mailbevestiging, maar tot heden niet terug gebeld. Mn nummer klopt wel
Paar dagen later weer bel poging, maar zelfde probleem. Via website offerte afspraak ingepland. Krijg direct bevestiging per mail en sms. Dag voor de afspraak ontvang ik nogmaals per sms en mail een bevestiging vd afspraak.
Op de dag vd afspraak komt niemand opdagen. Telefonisch kom ik nu wel in een wachtrij met 1 wachtende voor u, maar wordt er daarna alsnog meerdere keren uitgegooid. De mailadressen van de mails zijn no-reply mails, daar heb ik niets aan.
2 uur na de geplande afspraak ontvang ik een mail “bevestiging annulering offerte afspraak”. Terwijl ik niets geannuleerd heb

Op Trustpilot staan alleen maar goede reviews, maar wordt ook aangegeven dat er een aantal reviews om bepaalde redenen zijn verwijderd. Op de facebook review pagina staan veel reviews van mensen uit andere landen waaronder Amerika die in hun tijdslijn alleen maar top aanbevelingen voor verschillende bedrijven doen. Er staat bijvoorbeeld ook tussen “I love my earbuds”.

Wie weet dat Schoorsteen verwijderen nederland een goed bedrijf is dat goed werk levert of geleverd heeft, maar ik vraag me af of dit allemaal wel klopt of nog steeds klopt. En daarnaast in hoeverre alle goede reviews kloppen.

28/4/2023 aanvulling na reactie Schoorsteen verwijderen Nederland

Beste Kim Aarts,

Bedankt voor uw reactie en terugkoppeling op onze ervaring. We waarderen uw aanbod, echter hebben we inmiddels een ander bedrijf gevonden die de werkzaamheden voor ons gaat verrichten.

Vriendelijke groet,
Maaike

24 avril 2023

Beste Maaike,

Allereerst vind ik het erg spijtig dat u het (als enige) zo ervaren heeft.

Echter moet ik u gelijk geven betreft onze telefooncentrale. Wij krijgen gemiddeld 80 telefoontjes per dag. Helaas is het onmogelijk deze allemaal te beantwoorden.

Wij stappen volgende week over naar een ticketsysteem. Dit zorgt ervoor dat wij iedereen optimaal kunnen helpen met eventuele vragen en calamiteiten.

Betreft het online reserveringssysteem is het helaas wel eens zo Dat zowel klant als wij tegelijkertijd een afspraak inboeken. Ook stuurt het systeem automatisch een herinnering. Dit is dan ook nog een leerpuntje voor onze systeem beheerder

Wel zijn wij zijn 24uur per dag bereikbaar.
Lukt het niet telefonisch dan via WhatsApp business of via de mail. 0302072290( whatsapp business) of klantenservice@schoorsteenverwijderennederland.nl

Kan ik u eventueel tegemoet komen door middel van 20% korting te geven op de offerte.

Zo kunnen we er allebei hopelijk positief uitkomen.

Kim Aarts
Klantenservice
Schoorsteen Verwijderen Nederland B.V

Noté 5 sur 5 étoiles

Na 1 eerdere afmelding ivm een ander…

Na 1 eerdere afmelding ivm een ander uitgelopen karwei waren ze de dag mooi op tijd … de schoorsteen en doorlopende eerste verdieping netjes verwijderd …alles stofdicht afgeplakt etc .. ze hebben zelfs meerdere (nok)pannen hersteld die niet in de opdracht verwerkt waren ..alles keurig netjes achtergelaten ….een compliment waardig….duidelijk de afspraak na gekomen die we via mail en telefoon besproken hadden … ben in mijn geval zeer tevreden … gr Peerke

28 février 2023

Alles was heel snel

Alles was heel snel
Geregeld,gecommuniceerd

We vroegen het aan en 2 weken later werd het verwijderd ja we zijn heel blij dankjewel

27 février 2023

Schoorsteen is keurig verwijderd

Schoorsteen is keurig verwijderd. Rot hout is vervangen en de nokpannen netjes aangesmeerd. Roy verstaat zijn vak.

22 février 2023

Réponse de schoorsteenverwijderennederland.nl

Heel graag gedaan meneer De Haan, Bedankt voor de gastvrijheid.

Met vriendelijk groet,

Keurig werk geleverd

Keurig werk geleverd, netjes opgeruimd en denken mee. Bedankt!

14 février 2023

Graag gedaan.

Team
Schoorsteen Verwijderen Nederland

Het is goed gelukt

Het is goed gelukt, alles netjes afgewerkt alle rommel dezelfde dag nog afgevoert container was op de kosten van de zaak, dus is zeker goed voor de prijs.

31 janvier 2023

Graag gedaan.

Zeer tevreden

Vriendelijke dame aan de telefoon
Goede en duidelijke afspraken gemaakt
Zeer goede service, ben snel geholpen
Zou ze zeker aanraden!

23 janvier 2023

Réponse de schoorsteenverwijderennederland.nl

Hartelijk dank voor de review.

Fijne mensen

Fijne mensen, snelle levering en mooi resultaat wij zijn heel erg tevreden dankjewel mannen!!!

1 décembre 2022

Réponse de schoorsteenverwijderennederland.nl

Heel erg graag gedaan mevrouw Heijnes. Blij dat u tevreden bent!

Prachtig resultaat, nette prijs

De mannen zijn gister bij mij geweest, tot in de avond uren door gegaan, en dat met een keurig resultaat! Helaas heb ik maar 1 schoorsteen anders had ik de mannen graag nog een keer gezien! Bedankt jongens. Mvg

2 janvier 2023

Réponse de schoorsteenverwijderennederland.nl

Graag gedaan Marcel. Jij bedankt voor de zéér goede zorgen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles netjes verlopen top service…

Alles netjes verlopen top service bedankt mannen👍

20 novembre 2022

Réponse de schoorsteenverwijderennederland.nl

U Hartstikke bedankt voor de goede zorgen en het vele lachen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Prettige en fijne communicatie en…

Prettige en fijne communicatie en werken hard, netjes en nauwkeurig. Tevens scherp geprijsd.

Bedankt mannen! Tot de volgende keer.

12 novembre 2022

Beste Heer Bouwmans,

Heel erg bedankt. Groetjes daar

Schoorsteen Verwijderen Nederland

Super bedrijf

Vakkundig en gespecialiseerd bedrijf

13 septembre 2022

Réponse de schoorsteenverwijderennederland.nl

Heel erg graag gedaan Heer Versfeld.

Team Schoorsteen Verwijderen Nederland.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus