Scooterly Avis

2,2

Scooterly er pist væk, gone Jeg har en kugoo s1 som jeg købte af dem og der er stadig garanti tilbage, men nu hvor mit el-løbehjul ikke virker kan jeg ikke finde frem til dem.

Bestilte for en ugen siden. Intet track and trace eller levering endnu. Og så har i den frækhed at spørge, hvad jeg synes om jer? Jeg synes det er dårlig stil når man betaler 7500kr for et produkt, de... Voir plus

Købte min kugoo s1 juli 2021. Komplet fusk firma, de oplyser el scooteren har en rækkevidde på 30km, jeg kunne knap trille på arbejde før den skulle oplades, skal siges mit arbejde er 1,7 km væk fra m... Voir plus

Det er drøn ærgerligt de ikke sælger reservedele. Ingen form for kontakt via tlf, det skal åbenbart være mail Mangel på brugsanvisning og ingen form for låsesystem. Udover det, så kører den gans... Voir plus

1. Espace Internet

Vi sælger de nyeste el-løbehjul og el-cykler til en rimelig pris og tilbyder gratis fragt i hele Danmark

Bas

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Forkert levering og dårlig…

Forkert levering og dårlig kommunikation med indehaver

8 novembre 2019

Hej Rasmus.
Jeg er den nye ejer, og har overtaget scooterly.dk her fra d 12-11-2019.
Jeg har haft lidt besvær, med opsætningen af denne side og mail, og det forventes det virker igen,fra onsdag 20-11-2019,men jeg har fået lavet et tlf nr der virker 23233880 som du meget gerne?må ringe eller skrive til,så får vi løst dette problem.

Med venlig hilsen.

Tommy Negendahl
Scooterly.dk

De virker skide godt det eneste der…

De virker skide godt det eneste der mangler er en powerbank til når man skal køre extre langt

26 septembre 2019

Réponse de Scooterly

Tak for din anmeldelse! Vi vil gøre vores bedste for at inkludere ekstra batterier i fremtiden :)

Quick delivery

Quick delivery, good service, good product. Overall happy with the shopping experience.

10 septembre 2019

Réponse de Scooterly

Thanks for your review! We hope that you gonna enjoy your new electric scooter :)