Ritsscreen besteld
Ritsscreen besteld. Keurig op tijd (15 werkdagen) bezorgd. Prima kwaliteit voor een goede prijs!
Aanbevolen!!
screendiscounter.nl heeft voor meer dan 600 verschillende laptop modellen een passend scherm op voorraad. Bent u niet zeker welk scherm u nodig heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Euroweg 17, 3825HA, Amersfoort, Pays-Bas
Aanbevolen!!
Tevergeefs tracht ik te bestellen of contact op te nemen. Is deze shop nog wel open?
Geen reactie op vragen na verschillende mails.
Oplichters! Bewijs ervan. Ze hebben mij ooit een scherm gestuurd met dode pixels en ze wilden mij daarin niet vergoeden, omdat die niet meer verzegeld was. Lekkere logica, hoe kom je er pas achter, zonder deze eerst te monteren en te testen. Uitkijken mensen voor deze oplichters. Komt heel betrouwbaar over via Google, maar niet intrappen!
Het type laptopscherm was makkelijk terug te vinden via snelmenu. Nadien kon ik dit zelfs controleren met het serienummer.
De bestelling is ook correct verlopen, al duurt het wel 3 dagen om dit in België geleverd te krijgen.
Enige minpunt, na een week pas kreeg ik de bevestiging van bestelling, ondertussen was het scherm al lang aangekomen.
Scherm besteld voor een laptop. Snel geleverd. Alles in orde en laptop gerepareerd. Tevreden klant.
Alles prima verlopen van bestelling tot levering en scherm werkt prima!
Ik vond mijn product niet op de site maar na een telefoontje werd ik vriendelijk en accuraat geholpen. Jammer genoeg ging er iets mis met het versturen van mijn bestelling waardoor ik de bestelling te laat ontving.
Snelle levering en het artikel was van top kwaliteit
Het scherm is snel geleverd de volgende dag in huis ik kon het bijna niet geloven!
Ik bestelde voor het eerst bij dit bedrijf en het liep even mis maar toen ik de klantendienst contacteerde moet ik zeggen nog nooit zo snel kreeg ik antwoord en eigenlijk 2u later was alles netjes geregeld gewoon dit is service van het allerhoogste niveau waar vele bedrijven iets kunnen van leren!!!!
Via keuze menu als nog de verkeerde verkregen ook beetje eigen schuld had toch beter moeten opletten
En savoir plus sur les différents types d'avis.